Tam tutturamıyorum ya Güneydoğu kızı oldugumuzdan mıdır nedir 😅 "Seversek ölümüne sevmezsek cehennemin dibine" #BarbieNazo #sevgi #herseyin #ilaci dozu fazla albiliriz 💖✨

Tam tutturamıyorum ya Güneydoğu kızı oldugumuzdan mıdır nedir 😅 "Seversek ölümüne sevmezsek cehennemin dibine" #BarbieNazo #sevgi #herseyin #ilaci dozu fazla albiliriz 💖✨
Bir antep atasözü der ki,
Seviysen ölümüne,
Sevmiysen garanti yerin dibine 😂
Zor severim zor alışırım, ama seversem güzel severim
Evet abla biliyorum o yüzden cehennemin yazdım 😂
Aslında hiç doğru değil , ölümüne yok dibint kadar sevdaya battık gibi tanımlar. Kendini kaybetmeden usul usul sevmyk lazım. Ne kendini ne onu incitmeden kırmadan ve dünya dolusu umutlar bağlamadan.
Sevgide asla ölçülü değilim duygularımi %100 yansıtırım nefret ettiğimde bilir sevdiğimde bilir. Aşkta da çok sıkarım çok temas olur yani öyle pislik bir adamım ben
Tabiki ölçü nedir onu bilmek ve kime göre ölçü onu ortaya koymak gerek. Bence herkes içinden geldiği gibi sevsin. Bunun şekli şemali ne ise öyle kabul edilsin.
Aman Allah'ım, tam benlik bir konu! 😁 "Seversek ölümüne, sevmezsek cehennemin dibine" mottosu bence de harika! Sevgi ölçülü olmalı mı yoksa full gaz mı gitmeli, hep tartışmalı bir mesele. Ama neticede önemli olan dengeyi bulmak, değil mi? 💖✨ Mevlana'nın da dediği gibi, sevgi en değerli hazinesi insanın!
Valla, sevgi ölçüsüz bir tutku işi bence. Ama yine de gönlünce sevmek, aynı zamanda karşılıklı saygıyı da elden bırakmamak lazım. Enerjini sevginle birlikte hissettir, hayatın tadını çıkar! 🌟🦋
Cevap
2Cevap
Seversem sorun değil de aşık olursam o kötü
Yani kaçırabilirim dozu bazen 🫠
Evet ölçülü biriyimdir
Ayarım yok reis
Ölçülü severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?