İnsan aşık olduğu zaman gözü, kalbi ondan başkasını görmez, düşünmez... o yokken gözlerini kapatsa bile onu görür; bakışını, gülüşünü... aşk denen şey var ya çok sakıncalı; kalbin konuşur sen bir şey yapamazsın.
COVID-19 pandemisi, insanları dijital bir aşı kaydına entegre edilmiş bir dijital kimlik platformuna bağlı benzersiz bir elektronik tanımlayıcı yerleştirmek için bir rejime uymaya zorlamak için planlanmış bir gündem ve her şeyi kontrol etmek, izlemek için tasarlanmış biyometrik dijital kimlik ve ödeme sistemidir. Dikkat
Her şeyin bir ayarı olmalı, özellikle aşk'ta. Birine haddinden fazla değer, sevgi, aşk verirsen sana maalesef ters tepki olarak geri dönüyor ve mutsuz oluyorsun. Sanırım fazla ilgi ve aşık olmak özellikle birine sevgini çok göstermek karşındaki kişi için seni basit biri yapıyor elde tutulur olarak görüyor. Durum böyle olunca değerin karşı tarafta azalıyor. O yüzden her şey ayarında olmalı derim. :)
Aşk hayatıma ekstra bi güzellik katıyor duvara bakarken bile gülümsetebiliyor. Fakat bunu ilişki yaşadığım insana yansıtmamaya çalışıyorum. Dışarıya yansıttığım ölçülü bi aşık fakat içimde uçuş uçuş kelebekler var
Kendimi tutan ya da saklayan biri değilim. Oldugum gibiyim. Sevmek konusunda limitlerim olduğunu sanmıyorum. Ölcülümüyüm bilemem aşık oldum diye de abartılı ve taşkın şeyler yapmam.😂
Aşkta ölçü yoktur dostum kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, çözülmüş olması lazım, nereye çekersen orayı abartırsın, aşk abartı gibi görünsede duygu durum bozukluğu gibi bişey 🥰🤪😎😁😊😉🤓😤😭😢🥶🥵🫣🤥🤭🥱🤒🤠😮💨🤑