Aylardır sürekli bakıştığım bir kişi vardı, baya belli olucak şekilde bakışıyorduk, uzun uzun gözlerimin içine bakardı, benim olduğum ortamlara özellikle gelirdi, dikkat cekmeye çalışırdı, ne biliyim bir erkekle gördüğünde falan sert sert bakardi kiskaniyor gibi hatta üstüne de trip yapar gibi kendini gösterip bir süre bakmazdı falan, yani bunun gibi bir sürü hareketi vardi, hatta yakın bir arkadaşı var o cocugun da gözü sürekli üstümdeydi. Neyse ben artık gerçekten benden hoşlandığını düşünüyordum, bir cesaret instagramdan ekledim onu. İstegimi kabul etti, ama beni takip etmedi sonra bir defa karşılaştık sanki benden kaçar gibi yolunu falan degistirdi, sonra 1 hafta bekleyip takip etti beni. Açıkçası hiç beklemiyordum böyle yapmasini, ben hakikaten konuşmak istiyor ama cesaret bulamıyor falan diye düşünüyordum. şu an beni eklemesinin üstünden de 2 hafta falan gecti, arada story atıyorum, bakıyor ama geç bakıyor genelde. Bunun dışında başka bir etkileşim olmadi. Bir de yasaklar, ramazan falan derken onunla karşılaştığımız ortama bir daha gitmedim, o günden beri karsilasmadik yani. şu an bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, ister istemez sorguluyorum yani o kadar zaman, o derece uğraşıyordu ne içindi bunlar acaba?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sen hoşlandığın için sana öyle gelmiştir hoşlanmamıştır
Yani detay vermeli miyim böyle bir cevaba bilmiyorum ama tabi ki gelip senden hoşlanıyorum demediği için emin olamam ki zaten öyle düşünüyordjm dedim. Şöyle söyleyebilirim, eğer herhangi bir erkek seninle o kadar uğraşıp ilgilenseydi hoşlandığını düşünürdün. 2 kere baktı diye böyle bir yargıya varmadım yani..
Hoşlanmışta olabilir tabiki bilemem. Ama bende buna benzer durum yaşadım hayatımda ondan söyledim. Erkekler genel olarak flörtözdürler yanlış anlamış olabilirsin yani
Tabi ki yanlış anlamış olabilirim ama şunu söylemek istedim aslında, çok abartılı davranıyordu, yani yanlış anladıysam da kendisi bunu sağladı, bunun da farkında değil olamaz, kötü bir niyeti vardır belki bilmiyorum. Ama aylarca birisiyle neden uğraşır biri onu da bilemiyorum. Üstelik şöyle de bir durum var, biz onunla bakışmaya başladığımız ilk birkaç haftadan sonra uzun bir süre hiç karşılaşmadık yaklaşık 3 ay falan geçti sonra ilk karşılaştığımızda beni uzaktan gördü hemen geldi dibime oturdu, arkadaşlarım vardı dinledi falan, sonra da oraya gittiğimi anlayıp ertesi günler full gelmeye başladı. Yani bu dediklerim tesadüf olamaz, emin olduğum hareketler, daha bir sürü şey var, baya belli ettiği davranışları var o yüzden bu kadar sorguladım. Mesela bir örnek daha vereyim, bunun yakın bir arkadaşı var, o olmadığı zaman o çocuğun gözü hep üstümde oluyordu, özellikle yanımda bir erkek arkadaşım varken falan, hatta bir iki defa yanımda erkek varken çocuk geldi dibimize bariz bizi dinledi. Yani o arkadaşıyla da aralarında muhabbetimin geçtiğine eminim
Bilemedim. Sevgilisi vardır belkide
Peki sevgilisi olsa aylarca bakıştığı kızı ekler miydi :/
erkekler böyledir ilk hamleyi yapman poponu kaldırmış olabilir sen de kendini geri çek
Herhangi bir şey yapmıyorum zaten, bir tek istek attım işte ama cidden anlamıyorum, o kadar zaman öyle garip davranıyordu ki ben gerçekten hoşlandığını düşünüyordum. Yani hoşlanmayan bir erkek birisiyle aylarca ilgilenir mi sizce? Bir de mesela neden ben onu ekledikten sonra görünce yolunu falan degistirdi, sonra 1 hafta bekleyip öyle takip etti. Bunların sebebi ne olabilir?
eğer senden hoşlanıyorsa bu dediklerine göre açılması gerekirdi belki çok fazla muhafazakardır ya da sonradan başkasını bulmuştur her şey olabilir..
Muhafazakar bir tip zaten ama bununla ne ilgisi olabilir ki? Yani bilmiyorum bir de neden bekleyip 1 hafta sonra takip etti onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
belki doğru bulmuyordur flört olaylarını bilemedim takip etme konusunda da ya çekinmiş ya da başka birisi olabilir
Peki sence başka biri olsa şu an, aylarca bakıştığı kızı ekler miydi :/
anlattıklarına göre eklemesi gerekirdi belki de o senin ondan hoşlandığını düşünmüştür ve bu durum hoşuna gidip egosunu tatmin etmiştir daha çok bakmıştır senin ona bakman hoşuna gitmiştir ama onda tam bi duygu oluşmamış olabilir bu nedenle de sen istek attığında umut vermemek için hemen kabul etmemiştir ve instagramdan ekleme konusu da değişiyor erkekten erkeğe benim çok yakın erkek arkadaşlarımla bile ben uzun süre sonra takipleştim buna görre değerlendirme yapmak yanlış olur
Öküz biler treni bunkadar uzun seyretmez
Cidden çok sorguluyorum, neden böyle olmuş olabilir bir fikriniz var mı? Mesela neden ben ekledikten sonra beni görünce yolunu değiştirdi, sonra 1 hafta bekleyip takip etti. Bir erkek neden yapar bunları?
Soruna cevap vermem ama tavsiye veririm.
Olgunlaş. Böylesi şeylerde zaman harcaman tüketmen, senin toy bir ruha kişiliğe sahip olduğunun bir göstergesidir.
Kesip attığın tırnak gibi net olacaksın. Net gelmeyen belirsiz olana zaman harcamayacaksin.
Hayatta iki net şeyin telafisi olmaz.
Bir giden zamanın
İkincisi can' ın.
Net gelene net ol, gerisi yol alsın
Sadece burada sorduğum bir sorudan yola çıkarak, hayatım, kişiliğim, yaşadıklarım hakkında hiçbir şey bilmeden böyle bir yargıya varıyorsanız bu da sizin oldukça önyargılı olduğunuzu gösterir. Eleştirinizi kabul ediyorum, fakat benim eleştirimi de göz önüne almanızı tavsiye ediyorum :)
Hey Ya Rabbim!!!
Ben sana eleştiri yapmadım , kafan iyi mi acaba🤨🤨🤨
Ben sana dedim ki olgun bak olaya, olgunlaş, net ol, belirsiz olanla yol alma, bazı şeyler ( zaman ve can)' in telafisi olmaz, bunu hiç eden belirsizlik te rol yer alma diyorum amaaaa sende o kafa yokmuş ki 2 kez soylettin.
Yuh diyorum artik
Çok güzel hayırlı ilsun
Çekiniyordur senden utanıyor olabilir
İyi yapmışsın
Detayı okuyup yorum yapmanızı istesem :)