Uzun zaman bakıştığım kişiyi instagramdan ekledim?

Aylardır sürekli bakıştığım bir kişi vardı, baya belli olucak şekilde bakışıyorduk, uzun uzun gözlerimin içine bakardı, benim olduğum ortamlara özellikle gelirdi, dikkat cekmeye çalışırdı, ne biliyim bir erkekle gördüğünde falan sert sert bakardi kiskaniyor gibi hatta üstüne de trip yapar gibi kendini gösterip bir süre bakmazdı falan, yani bunun gibi bir sürü hareketi vardi, hatta yakın bir arkadaşı var o cocugun da gözü sürekli üstümdeydi. Neyse ben artık gerçekten benden hoşlandığını düşünüyordum, bir cesaret instagramdan ekledim onu. İstegimi kabul etti, ama beni takip etmedi sonra bir defa karşılaştık sanki benden kaçar gibi yolunu falan degistirdi, sonra 1 hafta bekleyip takip etti beni. Açıkçası hiç beklemiyordum böyle yapmasini, ben hakikaten konuşmak istiyor ama cesaret bulamıyor falan diye düşünüyordum. şu an beni eklemesinin üstünden de 2 hafta falan gecti, arada story atıyorum, bakıyor ama geç bakıyor genelde. Bunun dışında başka bir etkileşim olmadi. Bir de yasaklar, ramazan falan derken onunla karşılaştığımız ortama bir daha gitmedim, o günden beri karsilasmadik yani. şu an bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz, ister istemez sorguluyorum yani o kadar zaman, o derece uğraşıyordu ne içindi bunlar acaba?
Uzun zaman bakıştığım kişiyi instagramdan ekledim?