10 sene onceki sevgilim beni ekledi instagramdan. ortak 1 arkadasimiz var. Gorup arkadasca mi ekledi sizce?

Cok sasirdim cunku evli. Gerci karisinin fotosunu hic paylasmamis ancak karisi her fotosunun altina askim yazmis. Amac şu mu, genclikteydi olan, ve simdi beni arkadas olarak kabullendi

Güncellemeler
1 yıl
Listesinde sadece bizim uniden ben ve ortak orkadasimiz olan kankasi var.. ve digerleri hep ajleden, 60 kisi falan ekli toplasan.. arkadas olarak eklemek istemis olamaz mi? Biz sevgili olduk ama soyle, universitede ayni siniftaydik, ve kanka hibiydik ilk 2 sene, ama ben ona cok asiktim. O biraz uzak duran tarafti. SOnra sevgili olduk ama beni bu evlendigi kadin icin birakti. Zaten aklinda baskasi oldugunu hissediyordum. cocukluk sayilacak yaslardan beri o kjzi seviyormus, onunla evlendi.
Güncellemeler
1 yıl
Ben de alakam olmadi , ayrilirken bile sitem etmedim, cunku aklinda o varsa ne yaoabilirdim. sonra da unuttum gitti. Bana ekleme daveti gondermis kabul ettim ama konusmayi dusunmuyorjm. Karisi hakkaten cok guzel.
10 sene onceki sevgilim beni ekledi instagramdan. ortak 1 arkadasimiz var. Gorup arkadasca mi ekledi sizce?