Psikolojik olarak çok kötü durumdayım?

Yine takıntılarım baş göstermeye başladı yine önceki gibi kafama takmaya devam ediyorum. Birde buna ek kız girdi işin içine yine zaten o da vardı ara sıra takıyordum ama biliyorum bunlar çoook saçma o kızı takmam o beni belki umursamıyor bile ama ben onu takıyorum bu beni en çok inciten şey neyse kız istek atmış instagramdan takipleştik ben mesaj falan attım biraz konuştuk konuşurken iyi ama ertesi gün mesaj atmazsa bunu takıyorum neden atmadı diye acaba sevmiyormu ders çalışıcam ama bu takıntılar beni bırakmıyor.
Kıza dışarıda buluşma teklifi sundum saçma sqpan cevap verdi o zaman geldiğinde düşünürüm diyor belliki gönlü yok ama bunu takıyorum ben işte aslında o kızı takmak aşırı saçma geliyorki yani kendimden utanıyorum.
Ders çalışmaya başlıyacağım hayallere dalıp giditorum her konuda sürekli kafamda olaylar yaratıp kafamda o olay anını canlandırıyorum böyle bi saçmalık.
Artık çok bunaldım sıkıldım sabahları kalktığımda kafam dolu oluyor günlerim ölüp gidiyor ve benden yavaş yavaş eriyorum
Psikolojik olarak çok kötü durumdayım?