Artık ne şekilde olursa olsun kişilikle dişilikle akılla iyi niyetle falan filan.
Kadın istedikten sonra gözüne kestirdiği erkeğin aklına girip onu elde edebilir mi?
Kadın istedikten sonra gözüne kestirdiği erkeğin aklına girip onu elde edebilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet de bu yalnızca kadın için geçerli değil, erkek de yapar.
Nasıl yapabilir peki?
Erkek mi kadın mı?
Kadın?
Erkeğin nelerden hoşlandığını öğrenerek ona göre davranır.
Mantıken erkek de kızı merak etmeye başlar.
Tabii ki. Yalnız bunu herkes yapmaz, kimi gerçekten denk gelir.
Dilbaz ve Şeytan tüyü dediğimiz durum olduğu için Erkek ya da Kız farketmeksizin olabilir.
Yapabilirler sadece kadınlara özgü bişey değil ki erkeklerde istedikleri zaman kadınları kandırabilir elde edebilir? kişilikle alakalı bence
Kadınlarda dişilik var.
Erkeklerde bacak arasında aklı olmazsa kandıramaz. + erkeklerde de çekicilik var o bi kas yapsa çoğu kız düşer. bana göre zekası ve saygılı olması yeter kasmış vucutmuş banane 😂
Erkeğin aklı orada olmasa da kandırabilen kadınlar var.
O zaman onun adı dişilik değil merhamet sevgi açlığı oluyor.
Erkeğin aklı bacak arasında olmasa bile erkeği yatakta kandıran kadınlar var demek istedim.
Evet kadin istedigini elde eder gercekten isterse
Nasıl mesela? Ne yaparak?
Herkesin yontemi farklidir
Örnek ver senin yöntemin nasıl?
Ben kimseyi elde etmeye calismadim dogruyu soylemek gerekirse erkek arkadasim var ama ilk adimi o atti ben onu bastan cikarmaya calismadim
Ben istesem yapabilirim gibi ama cesaretim yok
Yapamazsın bence.
Neyden tahmin ettin
Cesaretim yok dedin. Yapamazsın cesaretsiz olduğun sürece.
Evet maalesef hiç yok gurur ve reddedilme korkusu var
İstersem yapabilirim diyorsun. Neyine güvenerek yapabilirim diyorsun?
Neyime güveniyorum daha önce bakıştığım ilgilendiğim oluyordu karşı taraf ta ilgileniyor beğeniliyprum galiba diye düşünüyorum kendisi ilgilenmeye başlayınca geri çekiliyorum hiç yokmuş gibi davranıyorum
Her zaman değil.
Şuana kadar bana kimse girmedi
vericiyse evet.
Bunu tek bir anlamda verici olarak anlamamak lazım belki de. Erkeğe enerji, neşe, mutluluk veriyordur?
olabilir