Bir erkek parasını kullanarak bir kadına istediğini yaptırabilir mi? Bir kadın dişiliği ile her erkeği elde edebilir mi? Bu tarz düşünce içinde olanlar sadece aklı şeyine endeksli tiplere istediğini yaptırır. Detaya bir de inkar edecekler demişsin ama bu düşünce çok yanlış değil mi? Tamam bir kadının çekici olması, güzel olması önemlidir fakat bir erkeğe istediği her şeyi yaptırır derken olayı bir de diğer boyutuna bakmak lazım. Bardağın hangi tarafı doluyuda geçelim bardakta ne var diye soralım mı 😉 Dişi bir kadın ve bu kadını elde etmek amaçlı her şeyi göze almış ver erkek Bardağın içinde de alınacak haz var ve nasıl bir şey olduğunu merak ediyor ve buna endeksli bir kafası var...
Şimdi bir erkeğin her şeyi yapıyor olması sadece bardağın içindikine odaklı olmasından kaynaklı ama başka bir erkek o içindeki şeyin ne olduğunu biliyor ve onun için o kadar da cazip gelmeye bilir ve kolaylıkla hayır diyebilir. Bir şeyleri sorgularken haysiyet, onur, şeref gibi olguları göz önünde tutmak lazım...
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Eğer erkek zeki değilse evet yaptırabilir ama erkek izin verdiği kadar. aynı şekilde erkekte parasıyla kadına her istediğini yaptırabilir böyle de düşünmek gerekir :) sevgi olduğu sürece kimse zorunda kalmaz bunu kalpten yaparlar
Ülkece erkeklerimiz zaten eşlerine bağlı veya bağımlı bir halde yaşıyor çok da dişiliklerini kullanmalarına gerek yok ama kullanılırsa da istediğini yaptırabilir eşe göre.
Her istediğini yaptırabilecegini sanmıyorum, birde erkekten erkeğe göre değişir tabi bu durum. Kadın oldukca seksiyse ve nasıl davranması gerektiğini biliyorsa beni cezbedebilir fakat limitler elbetteki var.
genelde yaptırır , hatta fazlasını bile yaptırıyor ya adamı katilettiriyo.. erkek bu konuda maalesef zayıf.özellikle para konusunda kadın dişiliğini konuştursa sülğk gibi emiyoo
Yaptırır kadın bundunya da her şey yaptırır. Ama ölüm gelince etkisi biter. Tapıyorum kadına ama gungelecek inşallah o allah da kadına cezasını verecek