Allahım öylesi denk gelmesin bana çok amin shjd

tamamen cinsiyetçilikk bu dişiliğini kullanan kadının tek silahı budur kaldı ki asıl basitlik dişilik ile kendini fark ettirecek kadındadırr buna düşen erkek de basitt o yüzden zeki birisine asla her istediğini yaptıramazz abazanın birisi gelir dişiliğe vurulurr basit insanlar basit anlayışa sahiptirr
Erkekleri çok basitler zaten. Örnek olarak zengin birini bul aç vajinanı bunu kullan ama karşılığı 10k dolar de free para moruk. Böyle birkaç yıl devam et ufff dünya senin. Kadınlar asla erkeklikten etkilenmezler mesela hepsi karaktere bakar. Belalı erkek sevip başına iş alanlar hikaye onlar. Kişiden kişiye değişmez bu işler asla ve asla ve asla ve asla değişmez yooo. Kadınların hepsi çok medeni keşke dişi olsam
Dişiliğini kullanmak ne yaa? Bir kadın ne yaparsa dişiliğini kullanıyor diyorsunuz misal? Örbeğin açık giyinen kadına vile dişiliğini kullanıyor diyenler var ki erkek açık giyinse erkekliğini kullanıyor demez bu ikiyüzlü tipler. Size göre dişiliğini ne yaparsa kullanmış oluyor?
Cevap
76Cevap
Dişiliğini ve zekasını kullanırsa evet
Dünya erkekler dünyası kaldıkça, erkekler bütün kilit noktaları elde tuttukça ve onları kurulu düzenin oyun kuralları uyarınca, yani bir sömürü düzeni içinde yönettikçe, kadınlar da kendilerini ellerindeki tek silahla savunmaya çalışıyorlar.
Bu silah, onun güzelliği, dişiliği, çekiciliği, fettanlığı ve zekâsıdır.
Erkeklerin zayıf noktasına yöneltilen bu silahla, çıkar koparılmak istenir.
Bunu evlenme yoluyla yapanlara bu düzen akıllı ve namuslu, başka yoldan yapmaya kalkanlara da başka bir şey diyor.
Oysa namussuz olan, kadını bu derekeye zorlayan erkekler hegemonyasıdır.
Dünyaya eşitlik geldiği gün bu gibi hikâyeler artık gazeteleri ve kamuyu ilgilendirmez olacaktır.
İngiltere Kraliçelerini es geçme.
Parayla kadına her şeyi yaptıran erkek ile bu kadınlar aynı seviyede...
Kişi kendi benliğini hiçe sayan biriyse, yaptırabilir..
Her erkeğe yaptıramaz. Bazı erkeklere dişiliğini kullanan kadınlar itici gelir. Çünkü bu tarz kadınları basit bulurlar. İstediğini elde etmek için dişiliğini kullanıp kişiliğinden oluyor diye düşünürler ve tiksinmeye başlar. Fakat amacı sadece kullanıp atmak isteyen erkekler için aynı yorumu yapamam. Onlar için kadının güzel ve seksi olması yeterlidir. Çünkü amaçları tek gelecek bir ilişki yaşayıp, cinsel haz almaktır.
Biz erkekler istemediğimiz sürece bir kadının dişiliği de, kişiliği de karşılığını asla göremez. Dişilik dediğimiz kavram da iradem karşısında çok aciz kalır. :)
Amerika gibi bir ulkedeyseniz dişilik asla silahınız olamaz. Ama Türkiye'de iseniz en büyük silahınız dişiliğinizdir kızlar😏
Niye çünkü erkeklerimiz aç , bize dayattiklari tabular yüzünden onları aç bıraktık 😄
Bir bok yaptiramaz. Yapan da erkek degildir.
Su omurgasizlara her erkek dediginizde yuregim sizliyor anasini satayim. Icim aciyor.
Disiligini kullanan kadin kendini pazarlayan kadindir. Bu kadar basit kadina da kadin gozuyle bakilmaz. Bir de isteklerini yerine getirmek? Sukur daha o kadar olmedik.
Eşim bana her istediğini yaptırabilir.. :))
Evlilikte de zaten kadın en çok bunu kullanıyor 😄
Nice olmazları olduruyor..
Ama eşim dışında hiçbir kadın bunu yaptıramaz bana.. Et yığını olarak görürüm..
#Vesselam
Evlenince tekrar bunu düşün derim :))
Çünkü buna cooook şahit oldum 😄
Akşam, asla olmaz dediğine sabah tamam diyen çok 😄
:))
peki merak etdim karınızı hiç aldatdınızmı başka kadınla yani? cevap vermek size bağlı tabii
@Serkan_budak birincisi evli değilim
İkincisi yapmış olsam bunu sana niye söyleyim?
dedim ya cevap verip vermemek hakkı sizde yinde biseyler yazdiniz tesekkur ederim
Dişiliği ile değil kişiliği ile gelsin bana mümkünse.
Sadece dişilik yetmiyo zekada lazım ayrıca dişiliğini kullanıp erkekleri etkilemeye çalışan kadınlarda çok ama çok itici
Kadınlar şeytan, erkekler aptaldır. Yani kadının dişiliğini kullanmasına gerek yok, her şekilde istediğini yaptırabilir.
Bizler düşkünüz sadece içten gelen bir dürtü ile aptallık cinsiyete bakmaz.
Gerçekten iradeli bir erkeğin karşısında dişiliğin pek ehemmiyeti olmaz.. Lakin kişilik etkili olur.
Sanırım yaptırabilir aga ya hahahah bilmiyorum ben yapabilirim heralde ama ilik gibi hatun olacak yani
Dişiliğin yanında zeka da ister.
Ama adam gey ise çok zor olur.
ya da onun ilgi alanını cekmezse yinede zor.
Cinsel olarak aç biriyse evet , cinsellik yaşamış ne olduğunu bilen biriyse hayır.
Tek başına dişilik yetmez birazda aklını kullanması lazım zeki kadın her şeyi yaptirabilir
iddialısın
yaptirir ustune evde aldirir arabada aldirir salak erkek cok😂😂😂
Evet yaptırır biraz zeka bolca cilve ne istiyosan söyle sonra keşke öyle olabilsem
Bazı erkekler vardır duvar gibidir falana filana gelmez reis
Kişiliği düzgğn ve sağlam değilse dişiliğiyle ancak söker diker gönderirim
2 meme gördük diye yelkenleri suya indircek degiliz
akıl sahiplerine yaptıramaz.
gerisi oyuncak zaten.
Her erkeğe yaptıramaz belki de yaptırabilir tam emin olamadım şimdi 😀
yaptırılabilecek erkek sürüsü var tabiki.
kendimce cevaplarsam , hayır.
Beyni olması gereken yerde olan erkekler bu tarz seylere tav olmaz
Siz çok iyi kullanıyorsunuz var yaa Aman Allah korusun dişiliksizler
Karsi tarftaki *msalak ise yaptirabilir. Yani kiz erkegi kullniyorum sanarken erkekte kizi kendi hazzi icin kullanabilir onuda goz ardi etmemek gerek. Ama erkegin ciddi dusundugu o gozle bakmadigi biri ise bi b*k yaptiramaz aga
Maalesef yaptırır. Bu durum benim de hoşuma gitmiyor ama 😅
Şayet erkek a. salak ise, ya da kadın çok zeki olup isteklerini, adamı doldurup bu dolumun boşalma zamanında yaparsa çok etkili, başarılı olur. Normal zamanda a. salak ve aptal değilse, biraz uğraştırır :-)
Evet yaptırabilir çevremde çok gördüm. Biz de saf saf duralım :d
değişir bir durum bence her erkeğe yaptırsaydı Hz. Yusufa da yaptırırdı. Kadın iftira atar normaldir. ama istediğini yaptırmaaz. demek ki her erkek dediğin evrensel kümen geçersiz kılındı. ispat
eğer hanımcı olmazsan bu dünyada evde rahat ve huzurlu bi aile olamazsın oyüzden bence hanımcı olmaktan dolayı dişiliğini kullanan yaptırabilir. ama bi yere kadar maddi manevi
Erkek istemediği sürece asla yaptıramaz.
Ahahahah oylesi benim sadece... yer kanka hic kimse kusura bakmasin 😂
Şahsen bana yaptıramaz kendimi dizginleyebilen biriyimdir. Bunu yapan kadın dişiliğini kullanıp kişiliğini kaybeder.
İradesine sahip olan erkeklerin hala olduğunu düşünüyorum (umarım öyledir) o yüzden her erkek aynı değildir
Evet dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlarda top listemize son sıradan giren bu arkadaşı yürekten kutlayıp evine gönderiyoruz.
Dişilikten öte insanlık lazım, bana yaptıramaz inatçıyımdır. 🙂😆🙂
Kader 😅 iyi insan denk gelir kardeş 🤔😉 gelmese de kader 😏😔🤣
Tanıdıkmısın 😀🤔😏
Ne bilim ben
Eger adamın beyniyle malum organı yer degiştirmiş ise evet ama o her erkek için geçerli degildir asla
Tabi ki hayır bu nefsine yenik düşenler ve aciz erkekler dişilik ve cinselikten etkilenir
Erkek her meme gördüğünde yavru kedi gibi olan tiplerden ise evet
Kesinlikle işe yarar ya bizim türk milletine seks olsun bayraklar iner
Aynen doğru vallahi.
kesinlikle yaptırır gerçi ten uyumuyla olan şeyler bunlar
Erkeğe bağlı, erkek kendine her konuda hakim ise kadın her istediğini yaptıramaz.
ALLAH TAN korkuyorsa yapmaz nefsini seviyorsa laciverte boyar ebesini yinede yapar
her erkeğe yaptıramaz iradesi çok güçlü erkekler var
yaptırabilir değil yaptırırda eyvah senden korkmaya başladım
Basit aptal ve fiziğe bakan erkeklere tabiki istediklerini yaptırabilirler. Kaşar severler çünkü. Hepsi aynı bok hepsiiii
Basit kadın işi, basit erkeğe işler..
Bu erkeğin kalitesine göre değişir.
Zeki erkege yaptiramaz
İradeli bir erkeğe yaptıramaz
Kullanılmak istenen erkeklere yaptırır.
Erkeklereyse ler eki var o kadindan suphe
Çoğu şeyi evet ama herşeyi yaptıramaz
her erkeğe yaptıramaz emin ol
Kişiliğinden olması lazim
Her erkeğe yaptıramaz
Penisiyle düşünen bir erkeğe yaptırır.
Çok zor. Her istediğini yaptıramaz.