Türkiye'de o kalitede erkek çok, onlardan biri de benim ama sana bakmayacakları kesin. Bunu kendimden biliyorum. Böyle yabancı yakışıklı erkeğe "ay çok yokoşoklooo yiağğ" yapıp, yakışıklı Türk olduğunda "hee sen kendini yokoşoklooo zannediyorsun ahahaha" yapıp gtü kalkan modeli karı diye yanında gezdirmezler onlar. Kezbanlarla işleri olmaz. Anca uzaktan uzağa "ahaha tipe bak kendini yokoşoklooo zannediyor ahaha" derler sinirlenip. Ha, ayrıca şu da var: parası olmadıktan sonra Brad Pitt'in bile suratına dönüp bakacak Türk kızı yok zaten. Hepsindd ayrı bir "ayy benim @ mım var biliyo musun yiağ" havaları var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Türkiye'de o kalitede erkek çok, onlardan biri de benim ama sana bakmayacakları kesin. Bunu kendimden biliyorum. Böyle yabancı yakışıklı erkeğe "ay çok yokoşoklooo yiağğ" yapıp, yakışıklı Türk olduğunda "hee sen kendini yokoşoklooo zannediyorsun ahahaha" yapıp gtü kalkan modeli karı diye yanında gezdirmezler onlar. Kezbanlarla işleri olmaz. Anca uzaktan uzağa "ahaha tipe bak kendini yokoşoklooo zannediyor ahaha" derler sinirlenip. Ha, ayrıca şu da var: parası olmadıktan sonra Brad Pitt'in bile suratına dönüp bakacak Türk kızı yok zaten. Hepsindd ayrı bir "ayy benim @ mım var biliyo musun yiağ" havaları var.
Erkekler başka milletlerin kızına ayılıp bayılıp soru yazıyor sen yazınca Kezban oluyor hee hahahaaa
Aynen öyle valla
Ama tabi kalite tip ile değil de karakter davranışlarla olur
Öyle olduğunun ben de farkındayım da, bi Belçika çikolatası var bir de Hobby var yani aradaki kalite farkından bahsediyorum
kaliteli erkek giyiminden degıl davranışlarından belli olur
Bence var kişi nasil biriyse karşısına da öyle biri çıkar
TR de zaten elimizi sallasak adriana limaya çarpıyoruz biz
Bence var ve bu erkekler senin gibi kokan cahil türk kizla napsin?
Kim olduğum hakkında zerre fikir sahibi olmadan çamur atıyorsunuz ya, çok gülüyorum valla sağolun
Rica ederim ne demek herzaman
butun tr yi gezdiniz sanirim😅😂
bana da uğrayın bi ara
Aynen boklu gtlerine bakmadan bizi elestiriyor abazanlar
Hahah sakin ol şampiyon
senin çevrende iş yok, benim çevrem de herkes artist
Benimkinde yok valla doğru diyosun
3. cüsü gibi giyiniyorum Vintage ceketimi üstümden çıkarmıyorum metal Band ım var gitaristim bende benim gibisini görmedim
böyle erkek olsa bile türk kızları diye deli olurdu zaten
Kaliteli kadın var yani 😛😛
Türkiye'de yok mu 😏😏
Hak ediyor musunuz
Evet ediyorum
Bak bulursun
inşallah
Bu tipler yakışıklı mı 🤢
Jon Kortajarena'ya yakışıklı değil diyen de gitsin gözünü oysun taşımasının bi anlamı yok çünkü
Göreceli
Kaliteli erkek var. Ruhi Çenet örnek...