Arkadaşlar içimdekileri yazıya nasıl yansıtılır nasıl bir tavsiye alınır bilmiyorum ama bir şeyler diyin bana?

Ben ayrıldım ve olması gerekiyordu demişsin bak bu çok doğru. Yani devam edip üzülmek varken sen ayrılıp üzülmeyi tercih ettin. Doğruyu yaparak üzülmek iyidir bence diğerine göre. Üzülmen de çok normal sonuçta değer veriyorsun. Bu durumu atlatmak için boş kalma bence meşgul ol sürekli
Tanımadığım bilmediğim birinden aslında bildiğim yorumlar alıyorum. Bu bana iyi geliyor aslında. Şu saatte bile ağlıyordum sustum ya :) Yakın arkadaşlarım bu konuda ağlamama kızıyor bende birine bir şey anlatmazsam patlayacak gibiydim. Teşekkür ederim yorumun için. Evet bu yüzden ehliyet alıyorum kurslara gidiyorum. Okul uzaktan olunca daha zor oluyor evde bu süreç. Evde sürekli düşünceler
Aslında olabilir. Bu pandemi beni mahvetti. Şu an üniversite hayatımı yaşıyor olabilirdim. Her şey daha güzel olabilirdi daha kolay. Ya da emin değilim bilmiyorum belki de böylesi daha hayırlı. Çünkü okuduğum şehrin her köşesinde onunla geçen zamanlar var
Hayırlısı be gülüm diyerekten yoluma bakıyorum :) ve sabaha karşı bir şarkı bırakıyorum. Geçer geçer neler neler geçmedi ki bu da geçer🎶
Bahsettiğim kişi Ankaralıydı. Birden Ankaralı yazısını görünce şey oldum teşekkürker sjfkdlşskdlsls benim dediğimi dinle ya asıl enerjik o
Manyak mı olurum dksndkskdlsls ayy öyle işte hadi ben kaçtım artık iftara kadar uyku vakti bana
Tam olarak kafanda bitirmemişsin o söylenti emin ol yalan insan tekrardan aşık olabiliyor hemde daha tutkulu aşk zor şey ama geçiyor emin ol sen bitirdiğini sanmışsın kafanda sanmak ayrı bitirmek ayrı kabullen bunu hiç bir türlü olamazsınız bu olmamalı ve yoluna devam et birşeylerle ilgilen hayatını yaşa hayat çok güzel mesela yaşamasnı bilene takılma çünkü olmaz kafanda bitirirsen rahatlayacaksın kimse kimsenin vazgeçilmezi değil unutma geçmeyen hiic birşey yok
Teşekkürler yorumu okurken her cümlede ‘evet yaa’ dedim. Umarım bunu icrahata koyabilirim. Deneyeceğim
Her şeyi göze alıp bunların hepsini yenmekte sizin elinizde karşınızdakini un ufak edip unutmakta. İkisinden birini seçmeniz şart yoksa psikolojik olarak çöküş içerisinde olmaya devam etmek zorunda kalırsınız.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İçinde onunla olmak var. Acaba diyorsun kendine sanırım. Bilemedim ama. Tekrar deneyin ve süreci izle dicem ama. Yani olmamalı diyosun ama canın acıyo onu istiyorsun. Neden istiyorum diye sor kendine sırala sebeplerini neden istiyorsun
Evet onunla olmak var ama sonuç aynı olacak biliyorum birkaç ay iyi sonra yine eskiye dönücez. Neden istiyorum buraya onu anlatırsam daha çok özleyeceğim şu an bile hissettim. Kısaca kötü şeyler kadar çok güzel anılarım var onunla. Gecenin 2sinde 3ünde sırf ben Galata Kulesini görmek istediğim için beni oraya götürmüştü ya ne bileyim bir sürü şey. Güzel anılarımız var. Onu değil sanırım ama anılarımı özledim. Yoksa onu mu özledim bilmiyorum
Daha iyisini bulunca aklına bile geleceğini sanmam. Seven insan yormamalı. Yoruyorsa sıkıntı var.
Yoruldum dört ay kendimi ayrılığa hazırladım onunlayken. Oldu alıştım yapabilirim dedim ama başa döndüm
Bu konuda güçlü bir kız değilim sanırım. Hayatımdan kolay kolay kimseyi çıkaramıyorum. Mantıklı olan buysa ve olması gerekiyorsa acı çeke çeke yapıyorum ama işte acı çeke çeke. Geçecek bir gün geçmeyen hiçbir şey yoktur ama geçmeyen tek şey de zaman gibi geliyor. Sanki zaman durdu
Sabredeceksin unutmam dediğin ne varsa unutacaksın yeni bir hayata başlayacaksın ilerde nasip olursa çocuğun olacak hayatını oda adayacaksin sen şimdi sıkma canını bırak geçmiş geçmişte kalsın
Şu an şu yazdığınız bile ağlattı beni. Ağlak bir şey oldum çok sinir bozucu. Arkadaşlarıma gidip anlatamıyorum bu konuda kızıyorlar çok hemdee. Teşekkür ederim yorumun için. Tanımadığım bilmediğim birinden aslında bildiğim şeyleri duyuyorum ama bu bile iyi geliyor
Aglattigim için özür dilerim senin yaşadıklarıni bende yaşadım zor oluyor ama zamanla oluyor
Atlatıyorsun merak etme
Zamanla unutursun o bi evre ilerde oda geçer
Is bul calis. Cok issiz kalmissin.
Neden ayrildiniz
Yeni kişilerle tanış bu biraz iyi gelir😁
Tekrar barışın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş