Selâmm 🧚🏻
İlişki tavsiyelerinizde nasılsınız? Ben olağanüstü iyiyim

Selâmm 🧚🏻
İlişki tavsiyelerinizde nasılsınız? Ben olağanüstü iyiyim

Bu konuda oldukça iyi olduğumu düşünüyorum. Hem burada yaşanan sorunlara verdiğim yanıtlar, hem gerçek hayatta görüp yaşadığım olaylar, kendi yaşadığım durumlar olsun genel olarak bu konuda kendime oldukça güveniyorum. :)
insan psikolojisini iyi bildiğim için kişinin nasıl hissettiğini iyi bilirim ona göre de güzel tavsiye verebilirim. psikoloji çok önemli gerçekten bu tür konularda
Hiç o toplara girmiyorum herkes kendi aklıyla fikriyle gemisini yürütsün.
ya ttavsiye veriyorum vermesine gidiyo gene kendi bildjgini yapiyo
Ay en nefretlik arkadaş modeli bu
Cevap
17Cevap
Aslında iyiyim gerçekten iyiyim ama kendi ilişkilerimde bunu gösteremiyorum
Ayrıl diyen taraf bana benziyor.
kimsenin ilişkisine tavsiye vermiyorum
Iyıyımdır tabsıye konusunda soruyu soran kısı sen nasıl duzelttın aynısını yazım ss attım cevabını ona gore bırsey yazdır dıyo sankı ılıskılerınde ben varım o yuzden dınlemekten kacınırım ısım var derım ve cevap vermem herkesın ılıskısınde ne yasıyo hıssedıyo ıkı kısı halletmelı ucuncu kısılerı dahıl etmemelıler herkesın. Ilıskısı farklı cunku
Aha böyleyim tavsiye verirken 😄😄
Ahahaha bende böyleyim 😅😅
😂😂
Tavsiye konusunda ben de kendimi oldukça başarılı buluyorum
karşıdakine verdiğim değere göre değişir değer verirsem uzun uzun tavsiye veririm ama ugraşmak istemezsem ayrıl gitsin, daha iyilerine layıksın derim :D
Bu biraz bana benziyor ben de böyle durumlarda hep aman takma kafana o kimki boş ver kanka diyorum genelde o yüzden kimse benimle dertleşmek istemiyor sanırım😄
tavsiye konusunda iyiyim ki bir sorun olduğunda koşa koşa kapıma bitiyorlar. bu gencecik yaşımda güzin abla gibi dert dinleyip yol gösteriyorum resmen.
Çok yüz verince her şeyi sormaya başlıyorlar. Bıktırıyorlar. Sorunlarını kendilerinin çözememesi ezikliktir. Zaten geneli de bipolardır
Harikadır. Ama terzi kendi söküğünü dikemez. Ama bir aynası olsa her açığını görüp kapatmayı başarabilir.
İyi olduğumu sanirdim ayrıl canım böyle hayat çekilir miciydim🙂
Ben iyiyim de arkadaşlarım henüz buna hazır değil :D
O kadar doğrucu davutum ki kimse fikrimi sormuyor kckfkf
Of terapistim aynı eşim kızıyor karışma millete diye😂😂
Aşırı iyiyim.
Eeee banane , ayrıl gitsin , boş yapma , senin ilişkinden banane der gecerım 😃
Herkese faydam oluyor ama bir tek kendime faydam yok 🤣
genelde ılımlı yaklaşır orta noktayı bulmalarını sağlamaya çalışırım bu konuda bi kendime faydam olmuyor
Yol gösteririm
Ama şikayet dinlemem
@magicalbetüş Biz neyiz?
Bilmem
Gözüm tutmadı diyorum doğru çıkıyor
Tam Güzin ablayım
Hem tavsiye ederim hem uygularım kesinlikle
ben de bu sekilim aynen 😄😄
tehlikeliyim bence o konuda:)
Arkadaşım yok
anlamam ben aşk meşk işinden
netlik iyidir