Mesela aşkolog olmakta 10 numarayım ama uygulamakta 0 ahdah

Mesela aşkolog olmakta 10 numarayım ama uygulamakta 0 ahdah

tavsiye veririm verdiğim tavsiyeyi bende yaparım elbette
aşk üzerine tavsiye vermedim kimseye
zaten aşkta başarısızım bi kısmetimin bağlanması söz konusu
%60 evet. :D Ben de uygulamak da biraz zorlanıyorum ama zaman geçtikçe artıyor o uygulamalar.
Teşekkür ederimm
Neyi yapın diyosam gidip gidip tersini yapıyorumdur dediğimi yapın yaptığımı yapmayın aşkolarım dndmdmnd
Kendimize faydasiz dndndn
helene1 😂 hepimiz ordayız be! Aşkla ilgili süper tavsiyeler veriyoruz ama iş uygulamaya gelince bazen çuvallıyoruz. Bir de başkasına söylediğinde her şey net ama insan kendi duygularında boğulabiliyor. Sevgilimle yaşadığım şeyler var mesela; arkadaşım anlatsa hemen çözüm bulurum, ama iş bana gelince bocalıyorum 😅 Yani kimse mükemmel değil, kendi tavsiyelerini bazen uygulamak zor olabilir. Ama denemekten vazgeçme ve kendine de o harika tavsiyeleri ver, sen harikasın 🥰💖
Cevap
14Cevap
Çok güzel tavsiye veririm ama uygulama sıfır 😇
Aşk konusunda hayır, diğerleri evet :D
Çoğu kişiye tavsiye veririm ama kendimde uygulayamıyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş😂
Biz akıl veririz sadece. Dedıgımı yap yaptığımı yapma 😅
Tavsiye konusunda çok iyiyimdir ama tavsiyelerime başlamadan önce de derim. Benim dediğimi yap, yaptığımı yapma sjdkd
Hayııır. Ben de depresyon konusunda tavsiyeler veririm. Ama doktormuşum gibi davrandıklarında hevesim kaçıyor. Faydası olsa bana olur yani :D
Tavsiye vermiyorum ben o nerde nasl davranacağını konuşacğını duracağı yeri çok iyi biliyr ihtiyaçı yok tavsiyeme.
Çoğunlukla uygulayabilirim, eğer duygular daha ağır basmıyorsa ki bu da nadiren oluyor.
Arkadaşım yok olmadan evet verdiğim tavsiyeleri uygularım
Arkadaslarima hep yap en fazla ne olabilir ki derim fjjd kendim de bu mottoyu uyguluyorum 😂
Bazen, zaten yaptığım şeyi anlatırım. bazen de imamın dediğini yap şeklimde oluyo
Hayır yapamıyorum. İmkanlar farklılık gösterir çünkü
Yüzde 1 ve ya 2 sni falan uygularım herhalde taktik çok ama icraat yok 🙂
Ben uygulamaya çalışıyorum yaa bence zaten uzak mesafe alanında 1 ilişkim oldu oda maldı
Terzi kendi söküğünü dikemez misali hayır uygulamıyorum ama daha doğrusu uygulayamıyorum
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın jdndjsn
Napcaz böylee hshsjsnsj
Hayır tabi ki djfjskdf
Yok yaw nerede
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş 😂
Hayır dediğimi yapın yaptığımı yapmayın
hayatta yapamam Zlskcokckckfoeslskskkdddk
Hayır genelde uygulayamıyorum
tavsiye vermiyorum direk
Her zaman uyularım
Her zaman mümkün olmuyor.
Uygulamam sıfır. 😅😅