Hetero Taklidi Yapan Gizli Eşcinsellerin Ne Kadar Çok Olduğunun Farkında mısın?

Merhaba, arkadaşlar. Bu sabah bir adam bizim gay tanışma uygulamalarından birine şunu yazmış: "merhaba, ben şu şu semtte bayan kuaförüyüm ve evliyim, çocuğum var. 45 yaşındayım. Daha önce hiç erkeklerle ilişkim olmadı çünkü beni kabul edecek kimseyi bulamadım. Lütfen tanışalım, dışarıda abi-kardeş evde birbirimizin her şeyi oluruz." Mesajı okuyunca çok üzüldüm. Geçen gun de bahsetmiştim. Ülkemizde gizli eşcinsellerin sayısı, açık olanların onlarca katı. Hetero taklidi yaparak kadınlarla evleniyorlar ve mutlu olabileceklerini zannediyorlar. Ayrıca hommofobik tavır sergileyerek de kendilerini gizleyebildiklerini düşünüyorlar. Bu tanışma uygulamalarına bir bakıyorum. Herkes 30 yaş üstü, evli, gizli... Büyük ihtimalle çoğu hastalıklar için falan test de yaptırmıyor. Adama mı uzulsem karısına mı çocuklara mı? Bunu okuyan homofobik gizli eşcinsellere de soruyorum "başkalarının mutsuzluğundan mutlu olabileceğini zannedebiliyor musun gerçekten? Halbuki kendini kabul etsen, insanları kabul etsen seni reddeden onca insana rağmen gene biz seni destekleyeceğiz ve yanında olacağız." Homofobik kadınlara da şunu soruyorum "Sırf homofobik bir ülkede yaşadığımız için kendini gizlemek için sizinle evlenen eşcinsel bir adam düşünün. Ya da evlisiniz belki? Mutlu olabileceğinizi mi zannediyorsunuz? Halbuki bir toplumdaki en büyük mutluluk saygı ve destekten geçer." Belki farkında değilsiniz ama homofobi herkesi kötü etkileyen bir olay.
Hetero Taklidi Yapan Gizli Eşcinsellerin Ne Kadar Çok Olduğunun Farkında mısın?