Etrafınızda veya arkadaşlarının arasında gizli eşcınsel olan var mı
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılİslam cemiyeti bir açıklamada bulundu bu eşcinseller için son görüşümüzdür diye eşcinsellik kesinlikle günah değildir dedi yüz yıllardır eşcinsellik tedavi edilememiş allahın verdiği bu hissi kimse engelliyememiştir dedi eşcinsellik sapıklık değildir ya da günah değildir abazalarla karıştırılmamalıdır dedi lut kavmi eşcinsel değildi onlar evliydi ama zevk için kadınlarını bırakıp erkeklere tecavüz ettiler bunlar normal eşcinsellerle bir değildir dedi hangi kulun vazifesidir allahın yarattığını dövmek sövmek öldürmek dalga geçmek dedi. Kalpten gelen bu hissin Allahtan gelmediğini ispat edebilecek varsa buyursun etsin dedi ayrıca Kuranın şifreleme tekniğiyle incelediğinizde İnsan Suresinde Merh yani 3. Bir cinsiyetin oluşundan bahseder Nihat Hatip Oğluda bu açıklamaya katılmıştır kendiside eşcinsellik günah demez zina günahtir der ki zina siz heteroseksüellerede günahdır ayrıca Endonezyada Dinler ve Barış konferansında Eşcinsel doğmak ve olmak islam için caizdir fetvası verildi
10 Yorumla
+1 yılbir tane arkadastan supheleniyorum eskiden hic yakistirmazdim simdi cok belli etmeye basladi
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela napiyor?
Soran+1 yılÖrnek verebilin mi
- +1 yıl
hareketleri cok kibar birde bazen bos bulundugunda kadin hateketleri yapiyor eskiden konusmaya calisir di iyi cocuk filan diyordum fakat nasil deyim bir erkek bir erkege boyle ilgili davranmaz son zamanlarda yuzumuzu asiyoruz grupca yine geliyor konusmaya calisiyor ama yinede supheleniyorum kesin degil ilgili davranmasi sorun degilde bazen kandim beden dilini istemeyerek kullanmasi beni killandirdi
- +1 yıl
beden dili killandiriyor genelde kizlar gibi yapiyor ellerini bazen dudak bukuyor bayan gibi yuruyor bazen enteresan bir arkafas
Soran+1 yılKızlarla kanka mi
- +1 yıl
evet cok iyi anlasiyor boyle arkadas gibi tavsiye filan veriyor aliyor bir kere alisverise gittik grupca mesela kizlara sunu al surasi soyle filan diyordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılgaliba abim escinsel hep kadinsi hareket yapardi eskiden Şu an 42 yasinda ve hala evlenemedi annem kiz ariyor ona hala
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela konuşma tarzı kadınsı mi?
Cevap sahibi+1 yılevet konusma tarzi , oturusu, kalkmasi hafif iste, babam hep derdi biraz agir ol
Soran+1 yılArkadaşları kendısı gibi mi
Cevap sahibi+1 yılbir asker arkadasi gelmisti uzaktan hic gay birine benzemiyordu ama beni ablama götürdü halbuki evimiz iki daireli büyük birsey sakliyor gibi geldi bana. ama belkide yaniliyorum. namazda kiliyordu cünkü. belki asker arkadasi te uzaktan sirf ziyaret icin geldi baska birsey degil..
+1 yılGizliyse nerden bilelim ne içtin kafan böyle güzel?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
12Cevap
Eşcinsel oldupunu biliyorsam zaten o gizli değildir
00 Yorumla
+1 yılArkadasim var ama gizli degil kerimcan gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes biliyomu
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılBen gayım erkeklerden hoşlanıyorum
10 Yorumla
+1 yılGizli olduğu için bilmiyoruz 😂
00 Yorumla
+1 yılyok olsada yanıma yakonlastirmam zatne onlari
00 Yorumlavarsa da gizlidir bilemiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. var en yakın arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılSaana mi anlatti
Sonradan öğrenip şok olduklarım var
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı? Mesele boşandılarmi eşlerınden yoksa farklimi
Soran+1 yılErkek gibi mıydı
Gizliyse nerden bileyim
10 Yorumla
+1 yılBolca var
24 Yorumla
Soran+1 yılAma yinede bellı oluyo dimi ses tonlarindan bile
- +1 yıl
Elbette hal davranış ses tonu dünya görüşü.. Daha duyarlı oluyorlar. Hayvanları cok seviyorlar. Doğaya karsı duyarlılar. Seviyorum ben onlarla sohbet etmeyi.
Soran+1 yılCocuklarida seviyorlar dimi
- +1 yıl
Hemde çok
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok. varsa bile gizlidir ben bilmiyorum.
00 Yorumlagizli ise nereden bileceğim
00 Yorumla
+1 yılBizzat ben
10 Yorumla
+1 yılVardir belli etmiyolar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,5b cevap paylaştı. yok hayır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen lezim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Hayır yok
00 Yorumlaolabilir
00 Yorumla
+1 yılsuphelerim var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılara ara görüyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı