@cinnamonguy böyle diyerek o s! k kadar bayileri ile algı mi yaratıyorlar. Ters psikoloji misali. Homofobik falan değilim kişiler zaten birşeyi yapmak isteseler yaparlar ve kendi gibi kişileri de bulurlar. Fakat lgbt olayını sevmiyorum insanların zevk için seks yapma olayı bile bana tuhaf geliyor. Çiftleşmenin temel amacı üremektir soy devamı için bir gelecege kendinden bir kopya bırakmaktır.
Canım horneti indir bir bak etrafindakilere alt kattaki evli komşunu mu görürsün, bakkalını mı görürsün, homofobik arkadaşlarını mı görürsün... Git, kendin dene. Zevk için seks yapma olayı garip mi sgshshshjsjs neden zevk alıyorsun o zaman seks yapınca allah allah sadece bir ritüel gibi, görev gibi üremek için seks yapmalıydı insanlar. Hayır hayır, birleşme diyelim buna. Seks kelimesinin kendisi bile zevk veriyor. Şu hayattan zevk alamayan insanların kısıtlayıcı s! k gibi beyinlerine dayanamıyorum ben de. Kıskanmayın bak:( Bak sana bir araştırma listesi vereceğim, git araştır çok uzatma. Dünya üzerinde hayvanlarda belirlenmiş kaç tane cinsiyet var? Eşcinselliğe neden olan genetik kısım kadınlarda üremenin devamlılığını sağlıyor, git onu da araştır bak. Sonra erkekler nasıl anüsten s! kilince zevk alıyor, ona da bak. Ondan sonra daha toplumsal konulara gelelim. Türkiye'den bahsedelim dur biraz. Ülkede kaç tane evli eşcinsel var ohooo haddi hesabı yok, eşcinsel uygulamalarının neredeyse tamamı onlardan oluşuyor. Bunlardan kaçı, sırf toplumda kabullenmek, soy devamı için geleceğe bir kopya bırakabilmek (shjsjsj) için evleniyor ve hem kendilerinin hem eşlerinin hem çocuklarının hayatını mahvediyor, ona da bakın biraz bu uygulamada da örneği çok arattır bir şekilde. Bir de mesela homofobik olunca eşcinselliğini saklayabildigini düşünenler var bunlar full eşcinsel sitelerinde gizli profillerle dolaşıyorlar. Sen de kalk burda onları savun, onlar keyfine bakarken. Araştır ama s! k kadar beyninle s! k kadar bilgini ortaya dökme buralarda çünkü kimsenin s! kinde değil .
@cinnamonguy ben seni ve senin gibilerin tercihini benimsemek zorunda değilim neden bir ikna bir kabul etme peşindesiniz. Hayvanlardan örnek vermedim kendini o seviyeye sıkıyorsaniz bişey diyemem. Emin ol gay, bu cinsel eğilim konusunda baya bilgi sahibiyim önyargı ile bilgimi düşünce biçimimi eleştiriyorsun. Demiştim oysa ben homofobik değilim diye ama sizi sevmek saygı duymak sizi benimsemek zorunda da değilim. Gutundeki g noktasında zevk alıyorsan devam et bana ne mk. Kişisel tercih ve seçimler bunlar konumuz da bu değildi de sen neden bana saldırmaya teşebbüs ettin sanal diye hakaret ediyorsun neyine güveniyorsun lale. Gerçek hayatta karşımda titrersin. Şimdi yazma bir daha hadi ikile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
#Bonjour
%100 gizli eşcinsel oluyorlar. Kendilerini gizlemenin en iyi yolu homofobik olmak. Adım gibi eminim homofobik erkekler gizli eşcinsel.
Eğilimlerini o şekilde bastirmaya çalışan gayler yok değil hani
Acaba diyorum nerenden uydurdun
Valla %80 doğru kanka, uydurma değil
@cinnamonguy böyle diyerek o s! k kadar bayileri ile algı mi yaratıyorlar. Ters psikoloji misali.
Homofobik falan değilim kişiler zaten birşeyi yapmak isteseler yaparlar ve kendi gibi kişileri de bulurlar.
Fakat lgbt olayını sevmiyorum insanların zevk için seks yapma olayı bile bana tuhaf geliyor.
Çiftleşmenin temel amacı üremektir soy devamı için bir gelecege kendinden bir kopya bırakmaktır.
Canım horneti indir bir bak etrafindakilere alt kattaki evli komşunu mu görürsün, bakkalını mı görürsün, homofobik arkadaşlarını mı görürsün... Git, kendin dene. Zevk için seks yapma olayı garip mi sgshshshjsjs neden zevk alıyorsun o zaman seks yapınca allah allah sadece bir ritüel gibi, görev gibi üremek için seks yapmalıydı insanlar. Hayır hayır, birleşme diyelim buna. Seks kelimesinin kendisi bile zevk veriyor. Şu hayattan zevk alamayan insanların kısıtlayıcı s! k gibi beyinlerine dayanamıyorum ben de. Kıskanmayın bak:( Bak sana bir araştırma listesi vereceğim, git araştır çok uzatma. Dünya üzerinde hayvanlarda belirlenmiş kaç tane cinsiyet var? Eşcinselliğe neden olan genetik kısım kadınlarda üremenin devamlılığını sağlıyor, git onu da araştır bak. Sonra erkekler nasıl anüsten s! kilince zevk alıyor, ona da bak. Ondan sonra daha toplumsal konulara gelelim. Türkiye'den bahsedelim dur biraz. Ülkede kaç tane evli eşcinsel var ohooo haddi hesabı yok, eşcinsel uygulamalarının neredeyse tamamı onlardan oluşuyor. Bunlardan kaçı, sırf toplumda kabullenmek, soy devamı için geleceğe bir kopya bırakabilmek (shjsjsj) için evleniyor ve hem kendilerinin hem eşlerinin hem çocuklarının hayatını mahvediyor, ona da bakın biraz bu uygulamada da örneği çok arattır bir şekilde. Bir de mesela homofobik olunca eşcinselliğini saklayabildigini düşünenler var bunlar full eşcinsel sitelerinde gizli profillerle dolaşıyorlar. Sen de kalk burda onları savun, onlar keyfine bakarken. Araştır ama s! k kadar beyninle s! k kadar bilgini ortaya dökme buralarda çünkü kimsenin s! kinde değil .
Sosyal ortamlarda bulun biraz, dahil olamıyorsan bile gözlemle aaa bunu da biz mi dicez
@cinnamonguy ben seni ve senin gibilerin tercihini benimsemek zorunda değilim neden bir ikna bir kabul etme peşindesiniz.
Hayvanlardan örnek vermedim kendini o seviyeye sıkıyorsaniz bişey diyemem.
Emin ol gay, bu cinsel eğilim konusunda baya bilgi sahibiyim önyargı ile bilgimi düşünce biçimimi eleştiriyorsun.
Demiştim oysa ben homofobik değilim diye ama sizi sevmek saygı duymak sizi benimsemek zorunda da değilim.
Gutundeki g noktasında zevk alıyorsan devam et bana ne mk.
Kişisel tercih ve seçimler bunlar konumuz da bu değildi de sen neden bana saldırmaya teşebbüs ettin sanal diye hakaret ediyorsun neyine güveniyorsun lale.
Gerçek hayatta karşımda titrersin.
Şimdi yazma bir daha hadi ikile
Hayır'a basan 9 kişi gizli gay
Sanane.