Doğuştan bir hastalığa sahibim. 1.5 yaşından 23 yaşına kadar 8 defa ameliyat geçirdim. Ortopedik bir rahatsızlığa sahibim. Milyonda 1 görülen bir hastalık. Her neyse 1 yılı aşan bir süreç geçiriyorum. Hâlâ daha... 4 yıllık sevgilim ne ameliyata girerken aradı ne çıkınca, en son 1 hafta önce bir ameliyat geçirdim onun öncesinde moral vermek adına veya çıkınca hiçbir şekilde aramadı. Ne kadar mühim bir ameliyat olduğunu bildiği halde. 1 yıl boyunca da hiç aramadı. Ayrıldım tekrar barıştık belki düzelir diye ama en son yine canıma tak dedi ciddi anlamda ayrılmayı düşünüyorum. Gelecek hayalleri kurduğum insan "Ben böyleyim, hep böyleydim telefon ile konuşmayı sevmiyorum." bu tarz açıklamalar yapıyor.
Siz bu durumda olsanız ne hissederdiniz ve ne yapardınız?
Siz bu durumda olsanız ne hissederdiniz ve ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bende tellee konuşmayı sevmem ama arkadaşım rahatsızlanınca bile ararım ki kız arkadaşımla her gün 5 dkde olsa konuşurum sonuçta kız arkadaşım düz biri değil ki bu arkadaş bana sorarsan hiçbir şeyi haketmiyor ve sanada gram değer vermiyor sinir oldum bak
Ah be... Şimdi içim bir garip oldu. Kendisi başka bir ülkede doğmuş ama 13 yıldır burada bahane olarak Türkçem çok iyi değil, sesim kötü halbuki gayet de iyi. Ben sevmiyorum konuşmayı. Bunları söylüyor ben düzelmem diyor. Ben de dün artık patladım ben de böyleyim bana ağır geliyor bu rahat hallerim dedim. Teşekkür ederim cevabınız için.
konuşmayı sevmek veya sevmemek meselesini geçtim zor gününde bile yoksa ne zaman olacak ki
Evet evet aynen öyle iyi günde herkes var. Onu bu rahatlığa alıştıran da benim 2 dakika hal hatır sorup geçmiş olsun diyemiyor. Ben artık hazmedemiyorum benlik değil. Kabul eden birisiyle olsun beni daha fazla üzmesine müsade edersem kendime saygısızlık.
katılıyorum umarım hakkında hayırlısı olur
kötü gününde yanında değilse iyi gününde hiç olmasın. vaktini boşa harcama
Haklısınız. Bu cümlenin aynısını kurmuştum üzerine basa basa ama bu sebepten ayrılmamıza rağmen yine aynı tavırları devam ettiriyor. O kendini değiştirmiyor bana da sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun diyor. Bu sağlık konusu benim her yaşımda yanıbaşımda olan bir problem iken evlilik hayali kurduğum insandan şimdi destek görmüyorsam sonra göreceğim muallak. Teşekkür ederim cevabınız için.
ben teşekkür ederim. en yakın zamanda bırak bu işi. seni yıpratır, bir bakmışsın ömrün bitmiş. aşk bu değil, aşk bir yük olmamalı aşk omuzdaki yükleri sırtlamalı. bence kendine gel ve zor da olsa bırak bu ilişkiyi.
Dün artık patladım ve o da o zaman bitir kendi istediğin gibi birini bul dedi. Ben değişmem diyor kısacası. Ben bunları yediremiyorum kendime zaten. En iyisi ayrılmak olacak. Evet 2 dakika hal hatır soramıyorsa zaten. Yani aşk yük olmamalı dediginiz çok doğru...
seni içinde sorun biriktirecek kadar yoran biriyle sevgili olman bile kendine en büyük hatan olmuş. üzücü ama emin ol karşına doğru insan çıkınca iyi ki bitirmişim diyeceksin.
Çok teşekkür ediyorum içime su serpildi.
kendini yıpratma.
Bunlar bahane değil senin ona verdiğin değeri haketmiyor net olarak bence zor olsada senin için bitirmelisin bu durumlarda yanında durmayan insanla hayat kurulmaz..
Teşekkür ederim cevabınız için. Benim en hassas noktam bu konu ve destek beklemem normal. Mesajla kuru kuru geçmiş olsun yazarak destek olmak bilmiyorum. İleride daha ciddi bir şey olsa demek ki yanımda olmayacak bile. Bu hisleri hissederken zaten ilişkiye bakamıyorum. Zor olsa da sanırım bitecek.