Eskiden oraya buraya story atardım baksın da görsün diye "5 çocukla gelsin yine razıyım ona" gibi ama zaman tam iyileştirmesede yavaş yavaş unutturuyor en büyük seven benim kadar değildir ama imkansız olunca karşıdakinin sensiz mutlu olduğunu görünce vazgeçiyor insan bi noktadan sonra zaten başka insanlar çıkıyor karşına unutturuyorlar bi laf vardı bak o geldi aklıma "geçiyor abim geçmez sanıyorsun ama geçiyor sonra başka biri çıkıyor karşına sevmem diyorsun ama seviyorsun"
Çocukluk aşkım dı 21 yaşındayım şu an 13 yaşımda sevgili olmustuk 16 ya girdik mesafe girmek zorunda kaldı aramızda ayrı şehirler ayrıldı şu an tam 6 yıl oldu bekliyorum sevgilisi de var sürekli ona bakıyorum gizli gizli 60 yıl sonra da geleceğini ya da gelmeyeceğini bilsem yinede beklerim
Ailesiyle anlaşamadım annesi çok cadıydı aramızı bozdu valla kendimi övmüyorum çevremde parmakla gösterilen melek gibi bir kızım ama yaranamadım o kadına oğlunu kıskandı durdu şimdi alsin başına çalsın
Ee demekki sen sevmiyomuşsun gülü seven dikenine katlanır sen katlanamamışsın bu kadar basit sen değilde o seni affedermi acaba onu düşün çünkü anne Erkek evlat için çok önemlidir
Kadın namusuma varana kadar herşeyime laf etti benimde bi cizgim vardı biyerde kadına dur demem lazımdı. Gülü seviyorum diye de her dikene katlanamam anam beni bunun için doğurmadı
Öyle tabi. 😂 Bana kendimi değersiz hissettiren devamlı üzen kıran bir insanı hayatımdan çıkarmısken neden tekrar affedeyim ki. Şans vermem düşünmem bile çünkü insanlar değişmez. ☺️
Aslında bende değildim biliyor musun 🤭 ama sonra insanın o gözündeki perde kalkıyor ve kendi değerinin farkına varıyor. Önce kendine değer ver sonra anlayacaksın ve kararlı olacaksın.