Terk edilseniz affeder misiniz?

Arkadaşlar terk edilirseniz ve karşı tarafın pişman olduğunu bilseniz döner miydiniz?

Şöyle kız arkadaşımla mutlu bir birlikteliğimiz vardı. Gerçekten 2 çocuk gibi eğlenirdik çok güzel vakitlerimiz geçti. Evlilik düşünmeye bile başlamıştık kız arkadaşım eşyalar bile bakıyordu kendisine, problem kız arkadaşım biraz dengesiz bir kişilikte bazen dünyadan soğur bazen çok sever bazen ileriyi düşünür mutsuz olurdu. Bir gün ayrılalım dedi. Evlilik yapamam ben dedi ayrıldık. Sevdiğim için mücadele ettim uğraştım. 2 hafta sonra tekrar başladık. Her şey güzel oluyor derken bir sabah mesaj attı ben artık bir şey hissetmiyorum dedi ve ayrıldık. Ondan sonra seven gitmez dedim kendime ne aradım ne sordum. Aynı iş yerindeyiz. Bir kez suratına dahi bakmadım o yokmuş gibi hayatımı devam ettiriyorum. İş yerine yeni gelen bir kız var. Öyle bir iki sohbet ettik. Eve geçerken aynı güzergahı kullanıyoruz. beraber gidiyoruz bazen. Galiba görmüş mü duymuş mu bilmiyorum eski kız arkadaşım. Numaramı terkardan kaydetmiş ve sanki ben onu terk etmişim gibi durumlar atıyor. pişman olduğunu biliyorum. Seviyorum ama gururumada yediremiyorum işte siz olsanız ne yapardınız
Terk edilseniz affeder misiniz?