Aşk İlişkileri Hiç yalan söylemeyen birisi ile sevgili olmak ister miydiniz? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🤔🤔 Hiç yalan söylemeyen birisi ile sevgili olmak ister miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Öyle biri yok arkadaşım ! 2 3 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Olsun, var sayalım böyle bir şansın var; ister miydin😉 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İstemem :D onu da istemem Yorumla Cebeufuk +1 yıl Akıllıca😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben zaten deli gibi yalan söyleyen biri olaraktan onun dürüst olmasını beklerim 1 3 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Vayy mesela hani konuda sık yalan söylersin Cevap sahibi +1 yıl Kendim hakkında hayatım hakkında Cebeufuk +1 yıl Peki
hüzünlüballıkek Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl İstemem hiç yalan söylemeyen birisi duymak istemiyeceğim şeyler söyleyebilir 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Evet yaa Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ölürüm onun için net...😜 3 6 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Hiç ama 🙄 Hissiz72 +1 yıl Evet , ben bunu istiyroum kesinlikle..Ama öyle biri yok işte yok yok!!!🤦♀️ Cebeufuk +1 yıl Düşünsene ama saçım güzel olmuş öu? Bu bana yakıştı mı? Erkek kardeşimi seviyor musun? Dedin ve hayır dedi🥴 Hissiz72 +1 yıl Tamam iste, Bak benim suanki en yakın arkadaşım, ilk tanışmamızda, seni sürekli görüyorum uyuz oluyorum, sinir bozucusun affet ama öyle vs vs dedi , güldüm kalktım alnından öptüm, yalvarıyorum arkadaş olalım dedim , ciddiyim !!! Bende öyleyim...☺☺ Hissiz72 +1 yıl Dürüst insandan zarar gelmez , yalandan yalancidan kork , ne zaman nerde nasıl vuracağını bilemezsin... Cebeufuk +1 yıl Büyük ruhlusun👏👏
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. tabi ki dürüst olması çok iyi 1 0 Yorumla
AnkaralıBirKız2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Kim istemez ki 1 3 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ama her konuda dürüst yaa Yorumla AnkaralıBirKız2 +1 yıl Ay o kadar da olmasın ya arada pembiş yalanlar söyleyebilir😀 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bence de😁 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tabikiside 1 2 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ama her konuda dürüst😬😬 Yorumla eltigre +1 yıl Ben de çoğu zaman öyleyim ya severim ben sert doğruları Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Çok üzer insanı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle biri yok arkadaşım !
Olsun, var sayalım böyle bir şansın var; ister miydin😉
İstemem :D onu da istemem
Akıllıca😊
Ben zaten deli gibi yalan söyleyen biri olaraktan onun dürüst olmasını beklerim
Vayy mesela hani konuda sık yalan söylersin
Kendim hakkında hayatım hakkında
Peki
İstemem hiç yalan söylemeyen birisi duymak istemiyeceğim şeyler söyleyebilir
Evet yaa
Ölürüm onun için net...😜
Hiç ama 🙄
Evet , ben bunu istiyroum kesinlikle..
Ama öyle biri yok işte yok yok!!!🤦♀️
Düşünsene ama saçım güzel olmuş öu? Bu bana yakıştı mı? Erkek kardeşimi seviyor musun? Dedin ve hayır dedi🥴
Tamam iste,
Bak benim suanki en yakın arkadaşım, ilk tanışmamızda, seni sürekli görüyorum uyuz oluyorum, sinir bozucusun affet ama öyle vs vs dedi , güldüm kalktım alnından öptüm, yalvarıyorum arkadaş olalım dedim , ciddiyim !!!
Bende öyleyim...☺☺
Dürüst insandan zarar gelmez , yalandan yalancidan kork , ne zaman nerde nasıl vuracağını bilemezsin...
Büyük ruhlusun👏👏
tabi ki dürüst olması çok iyi
Kim istemez ki
Ama her konuda dürüst yaa
Ay o kadar da olmasın ya arada pembiş yalanlar söyleyebilir😀
Bence de😁
Tabikiside
Ama her konuda dürüst😬😬
Ben de çoğu zaman öyleyim ya severim ben sert doğruları
Çok üzer insanı