Erkek Arkadaşımı Aldattım Acı Çekiyor Vazgeçmiyor Ne Yapmalıyım?

Ben erkek arkadaşımı daha ilk aylarda aldatmıştım ciddi düşünmediğim ve ona karşı herhangi bir duygu beslemediğim için. Zaten ona karşı bir şeyler hissettikten sonra kesinlikle başka bir erkeğe bile yan gözle bakmadım bakmam da. Her neyse kısasa gelelim ki şöyle bir şey var bu adam benden büyük 30 yaşında ben ona göre daha küçüğüm ve aklı başında birisi iş güç sahibi oturaklı ve bu yaşına kadar da zaten birini sevmemiş. Bana asla dokunmadı helalimsin dedi seven dokunmaz dedi. Tabi sevişme yaşandı her neyse. Yalanlarımı da yakaladı sosyal medyada başka kişilerle öyle sohbetim normal olmuştu onları da gördü. Her şeye rağmen bana dedi ki ihanet bile ettin yine de senden kopamıyorum. Bugün de dedi ki neden bana ihanet ettin benimleyken gibi sorular yöneltti içi acıyordu hep söylüyordu yaptıklarımdan dolayı çok güvenmiş hayaller kurmuş ilk defa sevmiş ben de onu sevmediğim dönemde olan bir şey olduğunu ifade ettim. O günü anlat dedi. Sonuç olarak yine benimle olmak istiyor fakat tövbe etmen gerekli söz vermen gerek yapmayacağına dair diyor. Bir de onun vücudunda üç dövme var. Ben yaptırmadım. Benim sevgime inanmıyor çünkü ona bir hediye bile almadım. Dövmeleri de ben yaptır demiştim ben niye yaptırmamışım. Benimde aynı şekilde dövme yaptırmamı ve tövbe etmemi o acıları ona unutturmamı istiyor. Öyle mutlu oluruz ancak diyor. Çok sevdiğini biliyorum beni çünkü geçenlerde tartıştık eski sevgilimle evleneceğim seni mi seveceğim sevmiyorum bile dedim gurur yapıp git dedi yazma kes sesini falan dedi engelledi sonra geri kendisi yazdı son sözün bu mu diye dediklerimi yaparsan her şeye varım yazmış. Ne yapmalıyım?
Erkek Arkadaşımı Aldattım Acı Çekiyor Vazgeçmiyor Ne Yapmalıyım?