Arkadaşım sevgilisini aldatıyor, çok zor bir durumda kaldım, ne yapmalıyım?

Olay şu: Benim 3 yıldır tanıdığım çok iyi bir arkadaşım var. Ona çok değer veriyorum. Ve onun yaklaşık 1 yıldır çıktığı biri vardır. Sevgilisi onu gerçekten çok seviyor. Ben de arkadaşımın sevgilisine çok değer veriyorum, arkadaş bile sayılabiliriz, ona çok saygım var.

Ancak bundan 2 ay önce arkadaşımın onu aldattığını öğrendim. Yani benim arkadaşım iki kişiyi birden idare ediyor. Arkadaşımın sevgilisi onu çok seviyor, onunla ilgili gelecek planları kuruyor ancak onun bu haline bakarak acıyorum. Çünkü benim arkadaşım onu ciddi anlamda aldatıyor, hatta arkadaşı sevgilisini sevgilisinin onu sevdiği kadar sevmiyor.

İkisini de arkadaşım olarak çok seviyorum, biliyorum ki arkadaşım ona büyük haksızlık yapıyor, sizce sevgilisine anlatmalımıyım ya da sonuna kadar arkadaşımın sırrını saklamalıyım? Bir taşla iki kuş vurulmaz biliyorum, onlardan birini de kaybedeceğimi biliyorum! Çok zor bir durumdayım!
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu da söyleyeyim sadece bir kere değil birçok kez aldattı arkadaşım sevgilisini
Güncellemeler
+1 yıl
Söylersem arkadaşımı kaybederim söylemesem sevgilisi bir gün öğrenir -hani arkadaşız ya- onu kaybederim
Arkadaşım sevgilisini aldatıyor, çok zor bir durumda kaldım, ne yapmalıyım?