Arkadaşlar benim sevgilim olmadı olamıyor yani.. şöyle ben kimi sevsem beni sevmiyor beni sevende yok yanı. Bazi insanlar dolardan çok soğuk durduğumu düşünürler ama çok utangaç bi yapım var aslında. Bi de çevrem yok doğru dürüst ama olduğu zamanlar bile hiç kimse benden hoşlanmadı... niye benim neyim eksik? Çırkın mıyım? Kötü muyum? :(
Neden aşk hayatımda çok başarısızım ve nasıl başarılı olurum?
Şu an emin ol sen de aynı duyguyu yaşayan bir dünya insan var bir dünya insan var diyorum Çünkü gerçekten şu an aç kavramı yeni nesile göre çok farklı Sen sevmek istersin ama karşı taraf Seni sevmekten öte seni kullanır sen saf temiz duygularını yaklaşmak istersin karşı taraf seni ezik görür sen onu ömür boyu sevmek istersen o seni gecelik olarak görür Yani gerçekten şu an insanlar arası iletişim o kadar zayıf ki sadece aşk değil zaten şu an toplum ilişkilerini baktığın zaman bile çok zayıf bilmiyorum ama Allah sonumuzu gerçekten hayır etsin
Bu durum çirkinlikle ya da kötülükle alakası yok. Bu durumun nasiple kısketle ilgisi var eğer nasibinde varsa gelir seninle yemenden nasibinde yoksa ne gelir elden. Emin ol benimde bir sevgilim oldu yani olsun diye de çabalamadım tabi ama kimseyle o yakınlığıda kuramadım senin gibiyim yani biraz utangaçlıktan biraz çekingenliktende kaynaklı yani ortama girmediğinden insanlarla kaynaşmadığından insanlara şans vermediğinden belki seni seven kişiler hoşlanan kişiler vardı belki onlara sa sen bakmadın? Hayat böyle zaten hep ulaşamadıklarımıza bakarız elimizdekilerle yetinmeyiz dış görünüş deriz boy deriz bakarız bakmayız o yüzden eğer mutlu olmak istiyorsan dış görünüşe bakmadan insanları tanı şans ver birde öyle dene ayiryeten dediğim gibi sen hayatını yaşamaya devam et elbet kaşına çıkacaksa çıkacak bunu kafaya takıp durursan hayatına devam edemezsin zorlanırsın
Hayır alakası yok, bana inan bir gün karşına hayallerini süsleyen biri çıkacak inşallah. Daha önce o kadar ilişkin olup ta sürekli ayrılıp ask acısı cekmek mi istersin yoksa sadece bir ilişkin olup onun sonsuza dek bitmemesini ve çok mutlu olmayı mı istersin? Şuana kadar benimde hiç sevgilim olmadı ama ben inanıyorum ki o hayalimdeki kadına gelecekte kavuşacam.
İnsan varlıkla yokluğun arasında sıkıştığı zaman böyle oluyor bende aynıyım sanırım sevgili olarak bırak arkadaş olarak bile ilişki kuramıyorum Sanırım insanlar bende ilgi çekecek hiçbir şey bulamıyor ben buna saksı olmak diyorum en güzel saksıda olsan içinde çiçek yoksa nafile.
Merhaba. Şimdi sana sorum şu olacak. Bir tomurcuğu kim umursar gül olmadan önce? Bir tırtılı kim sever kelebek olmadan önce? Belki de seni üzecek kişilerin hayatında olmasındansa seni seven birileri hayatına girmeye hazırlanıyordur tam şu anda? Olumlu bak ki olumlu olaylar hayatında cereyan etsin. Sevgiyle kal, kendini küçümseme. Mis kokulu bir gül, harika bir kelebek olursun belki ^_^ Işıkla kal.
Çirkinlik/Güzellik Yakışıklı/Tipsiz ile hiç alakası yok. Dışarıda gördüklerim benden çirkin demeyeceğim ama az çok kötü ona rağmen kol kola gezen sevgililer var
Olmayınca olmuyor demek ki
Bunun tiple, güzellikle vesaire alakası yok Eskiden tipe bakarlardı şu an ki çoğu para
Yani sorun sende değil Hayatların, insanların değişiminde eski devirden bu devire bir çok şey değişti
Sevgi insanogluna verilmis en güzel nimettir hediyedir insanoglu sever sevincede mutlu olur ama günümüzdeki sevgi hep çıkar maddiyat üzerine olmuştur ve ne yazikki bu yönde de devam etmektedir sevmek demek karsindakini sartsiz kuralsiz kisinin guzelligine cirkinligine bakilmaksizin kisiligini karakterini sevmektir gercek SEVGİ ne yazikki hatta sevgi yönünden ufacik bir siir bile yazdim ''SEVGİ'' Ne bereketli bir duygudur ki, Sen bir avuç ekersin, O sarmaşık olur Dünyayı sarar... Gerçek manada Sevgi böyledir işte... Sakin yapiniz ya da icinize kapanik olmaniz severek ve sevilerek mutlu olmayacaginiz anlamina gelmez bugüne kadar yaşamamışsınız dogru insan karsiniza cikmamis dogru insan sizin kim oldugunuzu maddiyatinizi hic sorgulamadan fiziki olarak bedene degilde ruhunuzu kalbinizi sevmeli tabikida sizlerde...
Merhaba, Formülü olsa herkes uygular hiç kimse üzülmezdi! 😊
Çok önemseme, umursama, sektör et, olur o iş! 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende öyleydim sevgilim oluyordu ama aldatıyorlardı terkediyolardı hiç düzgün insan çıkmıyordu karşıma aslında bunun bir taktiği yok nasip biliyo musun benimde çevrem vs yoktu aile dostumuz biriyle tanıştırdı gerçekten hoşlandık birbirimizden şu an nişanlıyım
Doğru insan çıkmamıştır karşına. Anlaşabileceğin, hoşlanacağın, karşılıklı sevgi ve saygıyla devam edecek olan bir şey bu. Acele etme derim. Ama kafanda birisi varsa da muhabbet kurmaktan çekinme. Zamanla her şey olur.
Kendine haksızlık etme. Karakterini bilmiyorum, ama çirkin değilsin. Ben de insanlara o kadar ilişki tavsiyesi verdiğim halde kendine hayrı dokunmayan biriyim. 😅
Benimle aynı durumu yaşıyorsun ben hep doğru insanı arıyorum çevremdeki herkes yapmacık geliyor hep ozentilik var kimse kendisi gibi değil. Benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı yakınlaştığım oldu ama anında soğudum. Bence sabret elbet o doğru kişi gelip seni bulacaktır.
Bdnce gayet güzel bir kizsın😊 utangaç ya da cekingensin ondan olmuyordur. ya da bunlar da değilse gerçekten bosbogaz , patavatsız insana tahammül edemem ben mesela , belki oylesindir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzellikle alakası yok ki. Ben de hiç sevdiğim kadar sevilmedim, sevilmiyorum. Verdiğim değerin karşılığını alamıyorum. Nereye elimi atsam yıkılıyor dökülüyor en sonunda canı yanan taraf ben oluyorum. Bilmiyorum..
Değiştirmişsin çirkin değilsin güzel tatlı bir kadınsın. Ben sana şunu diyim akışına bırak takma böyle şeyler biri gelip illa ki sevicek seni. Bende o durumdaydım bi zamanlar illa ki birisi geliyor rahat ol. İnstagram felan kullanıyosan hikaye paylaş yazarlar zaten :)
Ya aslında yazan yazar da üniversite den hep dersten konuşurlar bi türlü ilerlemiyor ama biri vardı kaç gün önce hikayeme yanıt verdi çızımlerini satman lazım mutlaka gel beraber nft açalım satalım felan dedi yani bence ders bitiyp diye benimle iletişimde kalmak için bahane sence? Bi de kopya çekmekle yakalandık tüm suçu kendine atı ve hocaya dedi ki şu kız sizin çok iyi öğrenciz çöl Zeki çok çalışkan aptal olan benim dkdkdm
Dün ben bu çızımı paylaştım buna tabir verdi şöyle: B: Wow sen mi çiziyosun bunlari Ben: Evet 😄 nasıl? B: bayıldımmmmmm🤩
Digital art diye bı furya var bu aralar ben kendi nft marketimi kuruyorum bu tarz ilginç çizimler vs eklicem evrensel veya güncel popüler olmuş şeyler hakkında veya arkasında bı hikayesi olan çizimlerini oraya koyabiliriz satılırsa kâr paylaşımı yapabiliriz
Ne dersin?
Çok yeteneklisin gerçekten harika çizimler yapmışsın 👌
Beni gerçekten seven ve çıkan teklifi eden olmadı kaç sapık oldu okuldan ya da tikintililar. Ama pek seçiçideğilüm sevdiğini his etsem normal bi yüze sahip olsa tamam
Yaav sen gerçekten seveni ne yapacan gerçekten sevmek diye bişey mi var yaa kim kimi gerçekten seviyo haa seviyo senide severler çok zor bişey değil ki yap makyaj giyin üstünü çık dışarı bakım kaç kişi bakacak sana gözüne kestirdigini sevgili yap ne olmayacak yaa sen yapmasını bilmiyosun ben kız olsam varya ohooo