AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Detayları bilmeden bişey söyleyemem , ama öz güvensiz birisi olabilirmisin?
Öz güvensiz derken nasıl yani, biraz açar mısın?
Mesela asosyal , çekingen.
Öz güvenden kastım sadece sami olduğun insanlara ya da ailenle olan durumdan bahsetmiyorum girdiğin her ortamda kendini belli edebiliyomusun.
Yani benim güvendiğim ve sevdiğim insan sayısı çok az. O kadar sahte ve kötü niyetli insanlarla karşılaştım ki zoraki selam verdiğim insanlar oluyor genelde ortamda ve ben sert ve soğuk gözükürüm dışarıdan. Sıcakkanlılığımı çok az insan şahit olur.
Kalabalık ortamları çocukluktan beri sevemem, daha az insanın olduğu ve kafamı dinleyebileceğim mekanları tercih ederim.
Senin için söylemiyorum tabi ama sert soğuk gözükmek ayrı , çekingen olduğu için konuşamamak ayrı.
Aynı iş yerinden birisini sevmek ile öğrencilik hayatında birisini sevmek çok farklı
iş hayatında hiç etik değil bu konular ve insan çekiniyor tabii
Nasıl yani
Yani iş hayatında aynı ofiste çalıştığım birini sevdim ve bunu şirket etik karşılamıyor. Herkes birbiri ile sadece arkadaşlık seviyesinde, bu seviyenin dışına kimse çıkmıyor. Ha çıkanlar var onlar aşırı rahat tipler ve torpilliler
Onu gerçekten seviyosan bi adım atmalısın sonuçta 24 saatinizide ofiste geçirmiyosunuz , ama gerçekten sevmiyosan uğraşma iş yeri dışından birisine şans ver
Belki oda senden bi adım bekliyodur , işlerini oluruna bırakan erkekler kaybeder.
Ne yapmamı önerirsin peki 😊
Konuşamama açılamamak? ↗
Senide tanımıyorum , kızıda tanımıyorum , belkide hiç kıriterlerine uyan birisi deyilsindir seni direk reddeder, dedimya ikinizide tanımıyorum , her şeyin daha kötü olma ihtimalide var. Ama hiç bi kız adım atmaktan korkan, korkak bi erkek istemez , özgüvenden kastım buydu işte.
Seviyosan git konuş bence 😊
Benim zaten kedi fobim var, kızın kedisi var 🥴
kriterler uymuyor, evet
Ben işkolik birisi değilim. Bana göre çok fazla iş seviyor 💻📩
Benim cevabımı mı okudun
Az önce diğer soruna tamda bununla ilgili bişey yazmıştım 😂😂
😂😂 onu başkası sormuş
Sen eski sevgilinle cinsellik yaşadın mı 🤔
Konuşamama açılamamak? ↗
Bunu sen atınca sen sordun sandım
Yok ben değilim 😆
Cinsellik ne alaka ama şimdi
Kedi diyoduk
Merak ettim 😌
Sen o soruya yazdığım cevaba bak gel bi
Kedileri hiç sevmiyorum ya midem bulanıyor konusu bile açılınca 🤢
Ciddimisin
Sevmesen bile kabul edemezmisin
yan yana gelemiyorum o derece, geçen gün ayağımla kovaladım 😌
Onun kedisini deyil dimi
Peki hayvan düşmanlığın var mı
yok onun kedisi olsa bile yine aynı davranırdım. 5 yaşımdan beri böyleyim 🙈
Bizim sitenin kedisini güvenliğe şikayet ettim, güvenlik de sevmiyormuş. Kucakladı attı bir yere
Ben panda, kuş, kaplumbağa, ördek severim 😄
kedi ve köpek çok hareketli ve pis kokuyor
Yazık ama kediye
niye yazık, üstüme doğru geliyordu. Güvenliğe söyledim. Kucakladı ve sitenin dışarısına çıkardı. Fobim var asla yaklaşamam
Bi erkeğin merhamet duygusuda önemli yani (benim için önemli ) sevmesen bile iyi davranman lazım
Bilemiyorum
Ama kız senin için kedisinden vazgeçmez muhtemelen
O zaman ben kedi seven biriyle yapamam. Kendim gibi sevmeyen birini bulmam lazım
İmkansız hayatta sevemem kedileri 🙄
Sen bu kızı gerçekten seviyomusun ona karar ver önce
Kedisine rağmen birlikte olabilecekmisiniz yani kedi sevmemen ona olan sevginin önündemi
Kedisini sevemem bu imkansız 🤢
Niye karar vereceğim ki, kedi illa sevmek zorunda mıyım ben
E kızın kedisi var dedin evde bakmıyomu
Daha ilerisini düşünmüyomusun kızla
evde tabii kedi
fakat eve adım atamam ki imkansız 😂
İlerde girmen gereken bi durum olmazmi sence (hani evlilik felan )
ben kimseyle geleneksel adetleri düşünmüyorum. Evlenmek bence artık çok geride kaldı.
O zaman sen bilirsin
İleride evlilik istemiyorum, millet artık yurt dışında tek nikah yapıyor.
Ayrıca aileme kafam gelmiyor, başkasının ailesi daha zor gelir
Ya ben niye ciddi düşünmek zorundayım, 45 yaşındaki insanlar evlenmiyor ve sevgililik hayatı yaşıyor.
Daha yaşım 28
Yani demek istediğim şuydu ilerde aynı evde yaşarsanız eğer ya kız kediden vaz geçicek , ya da sen kızdan vaz geçiceksin. Bir diğer seçenek te üçünüz mutlu mesut yaşıcaksınız (kediyle birlikte ).
Aynı evde yaşamayız bi süre takılır yollarımızı ayırırız diyosan o senin bileceğin iş
Ama ilerisini düşünmüyosan senin için yüzeysel bi ilişki olcaksa iş yerindeki huzurunuzu bozmayın bence
Aynı evde yaşarım canım o kadar da değil 😂 kedi sadece başka odada takılır ben varken, gerçekten fobim var.
Tamam işte demekki kediyi kabul etme ihtimalin var
Neyse
Kediyi bırakalım
Sen bu kızla olmayı gerçekten istiyosan duygularının arkasında dur ve onun için çabala yok ben ona karşı çokta derin duygular beslemiyorum dersen boşuna kızıda kendinide (iş yerindek huzurunuzu da bozma )
kedi ile yaşamak zor ama benim astımım var 😄
ok, kediyi bıraktım
Ben geçmişten kopabilsem zaten her şeyi yapacağım. Benim bir çocukluk aşkım var ve o kız beni senelerdir takip ediyor.
Çocukluk aşkını hala seviyomusun
Yani çocukken aşıktım ona fakat büyüyünce aslında onunla çok iyi dost olabileceğimizi anladım. Çünkü hayatımda doğru dürüst olmadan problemleri çözebilen ve her konuda bana yardımcı olan biri oldu. Aşk konusuna gelince sanal bir oyunda sevgili olduk. Sims oyununun yetişkin versiyonu gibiydi. Orada hiç sadık kalmadı ve binbir türlü dolap çevirdi. Çok yoruldum. Doğru bir partner adayı olmadığını anladım. Arkadaş kaldım. O şu an ne hissediyor, bilmiyorum ama
Bana dışarıdan kim soğuk ve mesafeli duruyorsa hep o tipler ilgimi çekti. Yani cool kadın gibi duruyordu çocukluk aşkım bu yüzden ilgimi çekmişti. Fakat tanıyınca aslında çok hareketli bir kişiliği olduğunu gördüm ve soğudum
Şimdi bu kız da öyle, çok cool duruyor ama asla duruşunu bozmadı
Bu yeni kızla şanşını dene gitsin o zaman
Deneyeceğim ve birlikte olmak istiyorum ama bana güvensiz mi nedir anlamadım? Sohbeti başlatınca asla fazladan bir cümle kurmuyor.
Bir sen bir siz diye hitap ediyor
Senden daha fazla çaba bekliyodur belki
haklı olabilirsin 🫠
keşke seninle daha önceden tanışsaydım
Mayıs ayından beri çok zaman kaybettim ben
gerçek hayatta kimseye derdimi anlatmam çünkü ailem öyle yetiştirdi. Verme sırrını dostuna o da verir sırrını dostuna derdi annem
Olabiliyo öyle şeyler bu sitedeki herkes öyle deyilmi derdimizi yakınimıza anlatabilsek burada işimiz ne. Seviyosan ve sevginden eminsen harekete gec duygularina sahip çık kızlar kendileri için emek harcayan erkekleri sever bence
Doğru, sitedeki herkes öyle 😊