Merhaba burdan hemcinslerime bir şey sorcam, sevgilimin koluna dokunduğum zaman hem çok sert hem de çok fazla girintili çıkıntılı bi hissiyat veriyo ve huylandırıp, hafif mide bulantısı yapıyor. Sizce bunun sebebi nedir ve nasıl çözerim? ( Erkek arkadaşımın kolunun fotosunu alıp buraya ekledim )
Alışık değilsin ve tiksiniyorsun demek ki alışmışsın yumuşacık kol görmeye sert kol görünce tuhaf ve çirkin gelmiştir ama bana nedense güzel geliyor :D bu arada kol güzelmiş bende yapayım böyle :D
Apla korktum ben bu koldan ben de dokunamam, damar sevdalısı psikopatlar bırakın şu halinizi yazıktır bakın çocuğun damarları kolundan ayrılacak. Bu arada burada çok hemşire var, damar yolu açmak istiyorlarmış bakınca, sevgilini hemşirelerden sakın.
Olur haklısın... Cidden ilginç bir vaka... İş sende bitiyor alıştır kendini, kötü bir şey değil öyle düşün, seviyorsun sonuçta huylanma, o da öyle çünkü hani bedensel bir hastalık da değil
knk hesabım fake sorun o sfjkfjds ama şöyle diyim yorumlarda boş yapan çok sanal ortam ya sallıyo millet ciddiye alma. erkek arkadaşın spor yapıyo fizikten belli. çoğu sporla ilgilenen erkekte olur bu. koluna dokunma derim. çok odaklanma.