Soruyu çok güzel toparlayamadim galiba ama ben her zaman ki gibi size güveniyorum
siz anladınız bence 🥺
Bütün şeker ❣️li şiskocuklarima ❣️❣️
siz anladınız bence 🥺
Bütün şeker ❣️li şiskocuklarima ❣️❣️
İnsan annesine nasıl bir tepki verebilir ki? Sonuçta bizi büyütüp yetiştiren evlendiren bir kadındır, ne yapsak hakkı ödenmez. Aynı şey, kızın annesi için de geçerlidir.
Bir eş, kendi annesini nasıl seviyorsa, eşinin ailesini de o şekilde sevmesi gerekir, tabii ki eşini seviyorsa...
Ben hiç bir annenin, gelininin veya damadının kalbini kuracağını düşünmüyorum.
Diyelim ki, dediğin gibi kırdı... İlk önce eşimle konuşurum, beni seviyorsa karşı gelmemesini ve anlayışla karşılamasını söylerim.
Sonra da, annemle konuşurum, beni nasıl onun evladiysam, eşimi de evladı olarak benimsemesini söylerim.
Biri hayat arkadaşım, sonsuzluğum.
Diğeri canımın yarısı.
Birinde haklılık, diğerinde gurur...
Biraz soğuma iyi gelir böyle durumlarda, sakinleşme, çok değil sadece biraz.
Birbirlerinden habersiz, sayemde hediyeleşmeleri, onların birbirlerinin aslında iyi yönlerini hatırlamalarını sağlamamın en iyi yolu...
Ve muhtemel akşamın Şefi '' ben '' im onları aynı masada buluşturmak üzere...
Belki de melodileri hoş bir mekan da... Sürprize olarak.
Cevap
32Cevap
Yani Zor Bir durum Anne Çok değerli Beni Büyüten Bu yaşıma kadar Emeği olan Hakkı Ödenmeyecek Kadar çok değeri emeği olan Annemde Çok Önemi var Ama Öte yandan sevdiğim Eşim Hayatımın anlamı Kalbimden Gönlümden Çok sevdiğim Bitanem Eşim var Eğer Gerçekten Annem Eşimin kalbini çok kötü kirdiysa Bayağı morali bozuksa eşimin O Zaman bu bana çok Ağır dokunur Annemi çekerim yanıma kızarım Kızı bir daha üzme derim ki bunlar zaten olmayacağı için Ben varken Ben olmasam bile Hayatta kızamaz çünkü beni bulur karşısında da sevdiğime kim dokunur üzerse ezer geçerim sevdiğim benim Herşeyimdir @Selamşişkolar
Soruyu zar zor anladım yaw 😅 Konuya bağlı biras ara yapılmayacak bir durumdaysa karışmam. Annem ile eşimi de pek karşı karşıya getirmem
:/
Yeni iftar yaptık o yüzden be ya öyle bakma sınavımda var 🥺
Annem de yok eşim de yok ama annem de olsa eşime olan üslubuna dikkat ederim. Haklı da olsa söyleme tarzı çok önemlidir.
Hayatta değil mi annen
Aynen
Allah rahmet eylesin canım benim 🌸🥺
Allah razı olsun.😊🍃
Hangisi haklıysa kendi içimde muhasebe yapardım, eğer annem haksızsa özür dilemesini ister eşimle konuşup affetmesini isterdim, annem adına da özür dilerdim. Kırılan kalbini onarmak içinde elimden geleni yapardım.
Allah'ım, beni böyle bir Senaryo'nun ortasına atma, Amin.
🤣🤣🤣
Daima haklının yanında olurdum. Eşimden özür dilemesini yoksa benimde kalbimi kıracağını belirtir ona göre tavır alırdım.
Hangi konuda nasıl kırdı, arayı nasıl düzeltiriz ona bakarım. Olmuyorsa evden giderim.
Annem haklıysa konuşurum.
Haklı değilse o evden giderdim.
Annemi uyarırdım nazik bir dille sen böyle yaptıkça üzülüyorum bak diye
Uygun bir dille yaptığının doğru olmadığını falan söylerim herhalde
Orta yolu bulmaya çalışırım ama anneme de serzenişte bulunurum
Canım annecim istediği zaman o koskoca kafalının kalbini kırabilir umrumda değil çokta fifi tepki falan vermem aksine bende koca kafalının kalbini kırarım
Ben genelde hiddetle tepki veririm.
Uhhh ben kalp kıranlardan da kayıtsız şartsız nefret ediyorum.
Bakarım hangisi haklı ona göre hak eden tarafa gerekli uyarıyı yapalım haksız annem de olsa yanında olmam
Eşim yok annem kırsa ses cikarmam anneler bas tacıdır
Annem haksızsa kırgınlığımı belli eder ve soğuk davranırım, gerekirse kızarım hatta.
Gelin kaynana arasina hic girmem halletsinler aralarinda en iyisi 😀
Neyse ki bir birleriyke iletisimleri yok.
Neden
Frekanslari tutmuyor. Annem yayın yapmiyor esimde yapilan yayini hep yanliş anliyor. Hoş esim beni de anlamiyor. Acaba bir tamirciye mi gotursem 😂😂😂
Eyvahlar olsun 😳
Oldunoldu tam 12 yil. oldu
kim haklıysa onun yanında olur, işin sonunda özür diletir, barıştırırım..
barışmazlarsa, beni kaybederler..
Anneme bunu anlatıp eşimle annem arasında kırgınlık kine dönüşmesin diye uğraşırdım
Annem öyle bir kadin degil cok şükür
krmaz incitmez.)))
Hiç bir tepki vermem annem daha üstündür eş ise sonradan gelen kişidir anneme birşey demem bildiği vardır derim
Uygun bir dille uyarırdım herhalde.
Onlarin adina ozur dilerim baska napilirki
Esim idare etsin bi zahmet annem sonucta.
Oturur konuşurdum abla napiyim anneme mi kızayım
Hak etmiştir, eline sağlık derim
Orta yolu bulur hallederim
benim annem yapmaz öyle bişi
Kolay kolay kimse kırmaz
Haksiz yere kirdiysa biraz tepki verirdim
o boyuta izin vermem .
neden yaptığını sorarım
Arada kalmak kötü bisey
Konunun iç yüzünü bilmeden hemen savunmaya geçmem.
Neden kirdigina bakarım ilk
İkisini uzun süre bir araya getirmem
Kırmaz
Kim haklı ona bakarım
Ara yolu bulur tatlıya bağlarım
beni ilgilendirmez
Düşmanımın başına vermesin 🤣
Kıramaz.
Nedene bağlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?