Elbette hayatımızın içinde karşılaştığımız ve hoşumuza giden insanlar olmuyor değil, bazı zamanlar Bu bir bakış bir gülüş bir hareket ona karşı içimizin ısınmasına sebep oluyor ondan dolayı yakın olmak hakkında bilgi sahibi olmak ve onu tanıyarak hayatımızda bir parça olmasını tercih ediyoruz.
Kendi adıma söylemek isterim ki biriyle tanışmadan önce onu sıkı bir şekilde takibi alırım sohbet ederim sevgi aşk ile ilgili düşüncelerini geçmişinde herhangi bir şey yaşayıp yaşamadığını veya sevgiye aşka bakış açısını öğrendikten sonra kendi kafamda bir mantık süzgeci oluşturur bu mantıksız gücüne olumlu ya da olumsuz şekilde fikirlerimi değerlendirerek kendisine duygu ve düşüncelerimi ifade ederim, fakat şunu ifade etmeliyim ki sıkı takibi aldığım insanlar genelde bunu fark ettikten sonra kendilerini çeşitli koruma kalkanları oluştururlar geçmişte yaşadıkları ilişkilerin, sevgilerin ve aşkların kötü yanlarından bahsederek uzak durmaya çalışırlar.
Ama ben hiçbir zaman böyle bir şeye inanmıyorum çünkü geçmiş yaşanmaz sadece insanlar özellikle kadınlar hoşuna gitmeyen erkekler beğenmedikleri erkekleri başlarından göndermek için benim aşka inancım, yok kimseye güvenim yok, kimseyi sevmek istemiyorum şeklinde başlarından atmaya çalışırlar. Ben de zaten böyle bir durum olduktan sonra, o kişiyle bir daha uğraşmam herkes kendi yolunu çizer.
Şaka yapıyorum Ben senin canın sağ olsun güzel bir soru sormuşsun Ben de güzel bir yorum yazmak istedim işin şakası estağfurullah başlarım egosuna senden önemli değil
Stalklamanın da bir adabı var.. Fake hesaplar açıp ağız arayan yıkıklar gördüm.. Çok kolay anlaşılıyor ve gülümsüyorum... Ne gerek var? Merak ettiklerimi sorar ve cevabını alırım. Verdiği cevaplar ile davranışları uyuşmuyorsa, güle güle..
Dibine kadar hatta bir stalk umu anlatayım. Derste anlık birini beğendim sınıf listesinin fotoğrafını çekip instagramda aradım o kişiyi bulamadım ama daha çok beğendiğim başka birini buldum aradan 2- 3 hafta geçti bu derslere hiç gelmediğinden çoktan unuttum tabii sonra bir gün geldi... Manyaklıklar işte asıl o zaman başladı! Ben bunu yine görünce nasıl beğendim ama anlatamam salak salak gülüyorum bak aklıma geldi o zamanlar (2 sene önce ) dkksksks neyse notların ev adresi falan gibi şeylerin olduğu sistemine girmeyi başardım çok kolay oldu aslında ama herkes bilmez kdkskks evini öğrendim gitmedim tabii ki orası ayrı notlarını bölümünü yatay geçiş yaptığı yeri derken bunlar yetmedi çocuk varlıklı biriydi bende soyadını arattım internette şirketlerinin ofisini falan buldum öylee sonra gelmedi zaten bende başka stalklamalara başladım dkksksk
Tanışma aşamasindaysak story falan sabitlediyse bakarım en azından nelerden hoşlanıyor fikrim olsun diye buda sayılıyor mu bilmiyorum gizli saklı işleri beceremem uğraşmam da.😂
dikkatimi çektiyse gider konuşurum uzun zaman takibe almak sanki ilgi ve alakadan dolayı aslında onun doğru bir insan olmadığını fark edememek durumu oluşturuyor
Takip listemde belli başlı sabit birkaç kişi vardır. Onlar da ta yıllar yıllar öncesinden tanıdığım, bildiğim, konuştuğum hatta yüz yüze geldiğim kişilerden oluşur. Sabit olanların haricinde kalanlar ise çoğunlukla hep değişkendir. Dönem dönem, kafamın esiş şekline ve vaktine göre birileri gider, birileri gelir. Ama gelecek olanların içinde birkaçını uzun uzun öncesinde takip ettiğim de olmuştur. Daha ben yazmadan yazanlarda ise elbette bir afallama ve hoşluk yaşıyorum.:)
Seveceğim kişiyle önce arkadaş gibi konuşmak tanışmak ve hakkında fikir edinmek isterim, huy ve davranış olarak takip ederim sosyal medyadan kimin ne olduğu belli olmuyor orada hiç acı yok her şey toz pembe görünüyor. Nezaket, zarafet ve latafet çok önemli😊 görünümü alımlı olup da ergen bi erkek çocuğu gibi sürekli lan lun diye konuşup küfreden birisiyle yapamam.
Yani insan tanıdığı ve tanıyacağı insanı elbetteki araştırı eğer sırf görünümüne bakarak hareket ederse daha sonra pişman olabilir. İyi bir analizciyimdir ve genellikle söyledikleriyle yaptıkları tutuyor mu diye araştırırım sonrasında mesele arasında öğrenmek istediğim soruları araya katıp söylediği ve yaptığını kıyaslarım eğer tutarsız ise işim olmaz o kişiyle.
Evet tam arak o kişi benim o kişinin tüm yorumlarını sorularını okur sevdiği çiçekten kullandığı parfümüne kadar herseyi araştırır bulur neleri sever nelerden nefret ader herseyini arastırırım...
Tanımadığım insanlarla işim olmaz. Cevremde dikkatimi çeken kişiler olursa o kişi etraftaki kişilere sorarım.. sosyal medya da stalk yapmak boş iştir.. ama bu bir nevi bağımlılık yapar..
Yok öyle bir çabam olmadı. Nasibe inanırım ben. Sma dikkat da ederim. Her yazanla samimiyete girmem. Haddimi de bilirim, başkasını da rahatsız etmemeye gayret ederim.
Ben gerçek hayatta stalklıyorum kızın hal ve hareketlerine bakarım biraz çevresine bakarım uyuyorsa yürür sevgilim yaparım :D :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görsel 😄
Takibe almak, her şeyini didiklemek abartılırsa takıntı haline gelebilir. Şahsen bunun yerine ona ilgim olduğunu açıklarım ve onu ondan tanımayı tercih ederim. Bazen asıl hatayı burada yapmış olabilirim elbette... 🙄
Çok değil ama takipte olurum ve bu bana yazacak deyince ertesi gün yazıyor şaşırmıyorum yane😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İyi gözlemciyimdir ve birini stalklayınca direk ona söylüyorum veya fark etmesini sağlıyorum shshs o biri yazınca karşıdakine göre konuşmaya yön veririm eğilim varsa uzatırım.
Hayir sıkı takibe almam. Bu isin sonu paranoyadir bence. Ayrica herseyi en ince ayrintisina kadar bilmek. Yasanilacak duygularin heyacanini azaltir bence. Bu durum şey gibi olur. Okudugunuz bir kitabin, filmini seyretmek gibi.
dikkatimi çektiyse gider konuşurum uzun zaman takibe almak sanki ilgi ve alakadan dolayı aslında onun doğru bir insan olmadığını fark edememek durumu oluşturuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır öyle planlı projeli birşeyler yapmıyorum, herşey olağan gelişiyo.
İnanmicaksın ama dün bilerek girip cevaplamam dışında cidden tesadüfen soruların önüme çıkıyor aslında :D kasıtlı olarak profiline kimsenin girip soru cevaplamıyorum :D