Astroloji & Burçlar Biriyle tanışırken burcunu sorar mısınız? Alikutayasya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben ay burcuna kadar sorarım Güncellemeler+1 yıl Karakter analizi için çok iyi oluyor Güncellemeler+1 yıl Burçlara inanmayanlar ile sohbet sarmıyor ne konuşcaz ekonomi falan mı 🤣 Biriyle tanışırken burcunu sorar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl Sorarım çünkü burçlar kişilikle paralel gidiyor 1 6 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Evet haklısınız ben baya ilgiliyim her zaman bunu gördüm Yorumla StarWarsPrensesi Yay +1 yıl Evet ne güzel boş bir şeye ilgi değil bu, astroloji önemli bence Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Çok faydasını gördüm altıncı his de var birleşince muazzam oluyor Yorumla StarWarsPrensesi Yay +1 yıl Süperr o zaman tebrik ediyorum seni Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Teşekkür ederim ☺️☺️🌹 Yorumla StarWarsPrensesi Yay +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% Başak +1 yıl Her zaman olmamakla birlikte soruyorum bazen. 1 6 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Senin nedir yükselen ve ay ile söyle Perikızı__ Başak +1 yıl Burcum yengeçYükselenim teraziAlçalanım koçAy burcum oğlakSen de de Alikutayasya Kova +1 yıl Bu kadar harika kombin görmedim daha önceKovaYükselen başakAlçalan balıkAy burcu akrep Perikızı__ Başak +1 yıl Benim mi senin mi burç haritan harika? Anlamadım. Alikutayasya Kova +1 yıl Seninki Perikızı__ Başak +1 yıl Teşekkür ederim
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% Koç +1 yıl Sormuyorum zamanla onu keşfetmek daha keyif verici. He o sorarsa mecburen soruyorum 1 0 Yorumla
CoronaBorealis Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Aslan +1 yıl Bana evet dersen Seninle bir ömür astroloji konuşabilirim 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Evet aşkım Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Evet merak ediyorum soruyorum 1 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Hiç aklıma bile gelmez burçlar. 1 0 Yorumla
Agsggshshsshd Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Yay +1 yıl Senin ne 1 3 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Kova yükselen başak ay burcu akrep Yorumla Agsggshshsshd Yay +1 yıl Benim de ay akrep😂 bi hayrını görmedim Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Seninkiler ne Yorumla
Haliçkızı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Senin burcun ne Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 395 cevap paylaştı. evet 1 2 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Senin burcun ne Yorumla emineh Akrep +1 yıl akrep Yorumla
frenchpressy Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Başak +1 yıl soruyorsa artii ciddiye almam 1 10 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Neden Yorumla frenchpressy Başak +1 yıl burclari cok sacma buluyorum Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Belli yerlerde aşırı işe yarıyor Yorumla frenchpressy Başak +1 yıl yani zaten bi olasılık hesabi var. o kadar sey arasindan tutar tabi Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Aslında öyle değil genelde tutar benim yorumlarım nadiren ıskalarım Yorumla frenchpressy Başak +1 yıl olabilir ama dedigim gibi gercek degiller ve gercek olmayan konularda kendimi kandiramiyorum Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Gerçekliği var bunlar uzun yüzyılların tecrübesi Yorumla frenchpressy Başak +1 yıl gercekligi var mi? sizinle bunu tartismicam bile 🤣🤣🤣 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl Bence de tartışma ikna olursun çünkü tartışırsan Yorumla frenchpressy Başak +1 yıl evet bilimin safsata oldugu ortaya cikar diye cok korkuyorum Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Sormam 1 1 Yorumla Alikutayasya Kova +1 yıl İnanmıyorsun galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorarım çünkü burçlar kişilikle paralel gidiyor
Evet haklısınız ben baya ilgiliyim her zaman bunu gördüm
Evet ne güzel boş bir şeye ilgi değil bu, astroloji önemli bence
Çok faydasını gördüm altıncı his de var birleşince muazzam oluyor
Süperr o zaman tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim ☺️☺️🌹
Rica ederim 😊
Her zaman olmamakla birlikte soruyorum bazen.
Senin nedir yükselen ve ay ile söyle
Burcum yengeç
Yükselenim terazi
Alçalanım koç
Ay burcum oğlak
Sen de de
Bu kadar harika kombin görmedim daha önce
Kova
Yükselen başak
Alçalan balık
Ay burcu akrep
Benim mi senin mi burç haritan harika? Anlamadım.
Seninki
Teşekkür ederim
Sormuyorum zamanla onu keşfetmek daha keyif verici. He o sorarsa mecburen soruyorum
Bana evet dersen Seninle bir ömür astroloji konuşabilirim
Evet aşkım
Bilgim olmadığı için önemsemem o sorarsa bende sorarım o kadar
Doğul günü soruyorun direkt
Evet merak ediyorum soruyorum
Hiç aklıma bile gelmez burçlar.
Senin ne
Kova yükselen başak ay burcu akrep
Benim de ay akrep😂 bi hayrını görmedim
Seninkiler ne
Evet
Senin burcun ne
evet
Senin burcun ne
akrep
soruyorsa artii ciddiye almam
Neden
burclari cok sacma buluyorum
Belli yerlerde aşırı işe yarıyor
yani zaten bi olasılık hesabi var. o kadar sey arasindan tutar tabi
Aslında öyle değil genelde tutar benim yorumlarım nadiren ıskalarım
olabilir ama dedigim gibi gercek degiller ve gercek olmayan konularda kendimi kandiramiyorum
Gerçekliği var bunlar uzun yüzyılların tecrübesi
gercekligi var mi? sizinle bunu tartismicam bile 🤣🤣🤣
Bence de tartışma ikna olursun çünkü tartışırsan
evet bilimin safsata oldugu ortaya cikar diye cok korkuyorum
Sormam
İnanmıyorsun galiba
Sormam
hayır