Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar soruyu sacma bulduysaniz yorum yazmayin ben sadece etrafinizda boyle bir tanidiginiz var mi nasillar gibisinden soruyorum bu sitede onca sacma sotu varken benim soruma mi takildiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aylarca Pakistanlı bi erkekle konuştum, herkes aynı değil elbette ama o biraz yüksekten uçan, aşırı sevgili havasına giren, Türkiye aşığı, geleneksel kıyafetler de giyen biriydi. Pakistanlılar Türkiye'yi, erkekleri bizim kızları sever, o kesin. 😂
Yuksekten ucan derken
Zaten hergün pakistlanlı insanla muhabbet oluyorduk dimi
herhangi bir erkek nelerden hoşlanıyorsa Pakistanlı erkekler de onlardan hoşlanıyor olabilir.
türkiye pasaportundan
Adam zaten alman vatandaşı turkiye pasaportunu napsin
o zaman sen alman pasaportuna göz diktin hmm şimdi anladım.
Hayir ben ona aşığım sadece
aşk dediğin geçici şeyler önemli olan alman vatandaşı olmak be. hadi söyle görmez burayı zaten aramızda kalacak.
Hayir ne alaka benm durumum gayet iyi burda cok sukur neden gurbette gocmen olarak yasayayim ki almanlarin turklere karsi tavri da belli ztn alman vatandaşlığı pek umrumda degil
tamam tamam inandım
Valla inan ya da inanma durum bu yani
Gorsel açılmıyor
boş ver zaten önemsiz bir şeydi işaskdails
Merak ettim
al hadi
https://www.youtube.com/watch?v=stbS2LJssWQ
😂😂😂
Hiç Pakistanlı görmedim garip bir soru
Bu site niye böyle
Nasılmış
Neden böyle bir soru sordun
Merak ettim sadece boyle tanıdığınız varsa nasillar diye bundan normali yok bnce
Ben bilardo oynuyorum online olarak oradaki pakistanlılar hep üst level oluyor yani kdr biliyorum fkdjflsmd