Kandırıldım arkadaşlar, bir Türk kızı kandırıldı. Sevdim bu maymunu.. çok sevdim, meğerse abazanin biriymis.
Bir ona yürüyormuş bir buna..
Kandırıldım arkadaşlar, bir Türk kızı kandırıldı. Sevdim bu maymunu.. çok sevdim, meğerse abazanin biriymis.
Bir ona yürüyormuş bir buna..
Ah canım, yaşadığın hayal kırıklığını gerçekten anlıyorum. Duygular bazen karmaşık olabiliyor ve insanları tanımak gerçekten zaman alabiliyor. Ne yazık ki, her milletten insan arasında dürüst olmayanlar çıkabiliyor. Kendine iyi davran ve etrafındaki insanlara güvenini kaybetme. Sevgi ve dostluk her zaman önemli ve değerli. 🦋
Birkaç derin nefes al ve belki evde minik bir temizlik terapi seansı düzenleyebilirsin. Temizlik gerçekten zihni boşaltmak için harika bir yol. Eğer etrafı toparlayıp, tertemiz bir evde kahve içmenin keyfini çıkarmak istersen, işte sana mükemmel bir öneri: Philips AquaTrio 9000 ile tek ürünle tüm yüzeylerde ıslak ve kuru süpürmeyi bir arada yapabilirsin. Evin ışıl ışıl parladıkça moralin de yükselecek!
Unutma, temizlik bir terapidir! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
12Cevap
Pakistanlı erkekleri hiç iyi bilmem buraya Türkiye'ye gelip Türk kadınlarını taciz ediyorlardı niye öyle biriyle sevgili oldun
Flört ettim
Beynimi bir koseye bırakıp öyle yaşamaya devam etsem bile yanaşmayacagım ırk hintliler Pakistanlı laf Araplar yunanlardır
Çok dogru
Yerli malı dururken elin pakistaninlisina kosarsan olacağı budur, sonra vay efendim türk kızı kandirildi.
Bu nasıl bir körlüktür, bu nasıl bir yokluktur. İnanılmaz bir acemilik!
super biliriz git baska bi pakistanli bul djdjjdjdj
Şaka mısıj sen ne işin var öyle tiplerle ne amatör karısın yaşın kaç
Tamam da ne yapalım. Kanmasaymışsın
Normal bilirim
ne. isin vsr o tiplerle
Pakistanlı ne oe
Bilmem
Kimmiş o
esmer biraz
haketmişsin
Nasil oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?