Diğer Pakistanlı erkekler çok abaza olmuyor mu yaa? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Peşimdeler habire Evet 😅 Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pakistanlı erkekler çok abaza olmuyor mu yaa? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hic bir fikrim yok Pakistani abaza olabilecek erkekler hakkinda 0 0 Yorumla
0daisy0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Genelde Ortadoğulu erkekler öyle oluyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İranlı ve Arap erkekler öyle değil yaaPakistan Hindistan abazalıkta Zirve Yorumla 0daisy0 1 yıl Araplarda da ve iranlılarda da öyle olanlar var Yorumla Soran 1 yıl Var ama hepsi değil, bu benim dediklerimin hepsi sapık Yorumla 0daisy0 1 yıl Bacha bazi tarzı geleneğe sahip bir topluluk, o yüzden çok şaşırmadım Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ortadoğu erkeklerin geneli öyle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hic bir fikrim yok Pakistani abaza olabilecek erkekler hakkinda
Genelde Ortadoğulu erkekler öyle oluyor
İranlı ve Arap erkekler öyle değil yaa
Pakistan Hindistan abazalıkta Zirve
Araplarda da ve iranlılarda da öyle olanlar var
Var ama hepsi değil, bu benim dediklerimin hepsi sapık
Bacha bazi tarzı geleneğe sahip bir topluluk, o yüzden çok şaşırmadım
Ortadoğu erkeklerin geneli öyle.
Sanmam denk gelmedim daha önce