AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Hahahahah kendine bir mma dövüşçüsü bul. Gerçi onlar da dayak yer. Sevgili kriterlerini tekrar bir düşün derim.
Hayır anlamadığım şey sevdiğin adamdan ayrılmanın sebebi dayak yemesimi çok saçma yaa sen o adamın senin yanında ne kadar uyandığının belkide ezik düştüğünün farkındamısın ona güç vereceğine sakinleştireceğine ayrılmayı düşünüyorsun
dayak atsaydı ooo kocum deyip sırtını mı sıvazlayacaktın
bişey olmaz erkek milleti kavga eder dayakta atar dayakta yer
Kendini koruyamiyan seni nasıl koruyacak bırak gitsin
Bazen kafatasınızın içinde bir beyin olmadığından şüpheleniyorum
😂😂😂 adam dayak yiyince kaçmayımı düşündün direk şefkat göstermen lazım
dayak yediği için değil ama durduk yere insanlara kabadayılık taslayan biriyse ayrıl tabiki, sıra sana da gelir
Dayak yemesi onu gözünde küçültmüş olabilir ama bu sevgiye engel değil. Ve sevdiğinin yanında diklenmek hoş değil seni düşünüp alttan alması lazım
Yanında kadın varken kavga çıkaran erkekten uzak duracaksın, dayak yediği için değil.
Dayak yediği için mi ayrılmak istiyorsun yoksa kavga başlattığı için mi?
Ayrıl neden biliyor musun?
Diklenen sevgilinmiş
Artistlik yapıp da dayak yemek aptallıktır gerçekten ayrıl gitsin sinir oldum resmen.
IQ aşırı düşük ama sevgilisi var. Çocuk bundan kurtulmak için mi dayak yedi 😅
Hiç dayak yedi diye ayrılınır mı?
Yapmayın ya Allah aşkına
İşte şimdiki ilişkilerin özeti bu. Aşk maşk yalan ya inanmıyorum.
yanındayken kavga eden birisi ki söz konusu namus/laf atma vb değilse, ki bunda bile sizi güvenli bir yere bırakmalıydı, bence devam etmeyin..
Hayır tabiki ne demek yani dayak yedi diye ayrılmak
Hirpalayana kaç.. doganin kanunu bu dovusu kazanan dişiyi alir.
İnsanlık hali. Olan olmuş artık. Neden terk edesin ki?
Şimdi yanında olmuyorsan iyi gününde hiç olma. Şimdi kendini ne kadar kötü hissediyordur bi yerine koysana
O senden ayrılmalı. Yani Sen onun la bu yuzden ayrılmak istediyin için
Bi insan başkasından dayak yedi diye iliski biter mi ya ne saçma
Bence biraz daha bekle. İlla ki kavga edersiniz. Seni dövsün sonra ayrılırsın. Manyak mısın :D
durduk yere diklenense hanzo serserinim tekidir onla ne işin var gerçi olayı tam bilmiyorum ama dediğimse direk ayrıl ilerde sana da türlü yollardan diklenirse görürsün
Dayak yemesine izin verdin bide öyle mii. O dayak yerken sen ne yaptın tatlım alkış mı tuttun
Vampir olsaydi havaya firlatirdi tek eliyle ayrilmalisin kavga cikartmamaliydi 😂🤣
ben boksörüm aynen bir kızın sevgilisini ve arkadaşlarını dövmüştüm ama ayrılmadı bence ayrıl
he ayrıl adam dayak yedi diye ayrılıyorsan da ne bileyim
Sevgilin dövüş sanatları öğrensin boks kickboks muaythai ile başlayabilir ve fitness ve Crossfit
İyi olmuş soytariya
Kibiri törpülenir...
Durduk yere horozlugun gereği olmadığını anlar...
Bu konuda sana karşı dürüst ve resmi olacağım.
Yemin ederim ki ben senin gibi kafalardan tahmin edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
50 sefer diyoruz body yapmayan erkekle çıkmayın sizi koruyamaz kızlar
Korunmaya ihtiyacınız mı var yani
Sonra da dersiniz ki feministiz
@Deliyimbendeliyim body yapanı da zkerler merak etme :D
her kesi döven kaslı bir sevgili istiyorsun anlaşılan?
Bad boy olun istiyor sanırım
dayak yediği için değil de kavgaya meyyal olduğu için ayrılmalısın bence.
En azından geri vites yapmamış öyle düşün pısırık değil yani.
Soruyu okuyunca senin beyin yoksunluğunu görmüş oldum, enteresansın
Yanında olmak yerine ayrılmak tabi farklı bir düşünce yapısı.
Sonuç ne oldu. Kavga bu dayak yersin bazende atarsın
Kızım dayak yedi diye neden ayrılıyorsun? Antrenör müsün sen? Gidip kick boksçuyla falan çıksaydın bari.
Kafasına çanta geçiremedin mi adamı dövdüler izledin mi vah vah vah 😂😂
erkekliğin 10'da 9'u kaçmaktır. Bence de ayrıl, seninki pek erkek sayılmaz.
Saçmalik değil mi sonuçta dayak yemiş ama dayak bir sebep değil bence nişanlan evlen tavsiyem
Hırpalandığı için mi? Yok artık dövseydi ayrılmaz mıydın?
Sırf sevgilin dayak yedi diye ayrılmak mı? Lütfen ayrıl ya aman yaninda olmayi düşünme hemen ayrıl bu düşünceyle zaten çok sağlıklı bi ilişki turutemezsin sen
ayrıl cünkü sevgilin senden cok daha iyilerini hak ediyor
Mortal Kombat'mı oynuyorsun annk. Dayak yiyen karakteri değiştiriyorsun hemen.
Ergen ank. Umarım çocuk senden ayrılır.
Hahaha kudur ayrılmayacaz😀😀
deli :D
Dövüş kulübündeki kız mısın kazana gidiyorsun. Dövüş bu her zaman dövecek değilsin ya dövülebilirsin. Olur o zaman kimse sevgili olmasın herkes dayak yemiştir yani uzun lafın kısası hayatta dövmek kadar dayak yemekte var
Sevgili değil kavgaya adam arıyor şuna bak asdhjash
Ayrılma. Çok rencide olmuştur hatta önemli olmadığını bol bol vurgula. Yaralı erkekliğini senle tamir etmeye çalışır da diklenirse hemmen sktr et
Hemen ayrılmalısın. Böyle düşünüyosan bir an önce senden kurtulmalı.
Bence ayrıl senin gibi birinden kurtulsun yazık seninle çıkan adama...
Bu tür yazılar okuyunca üzülüyorum ve kızıyorum. Sevmiyorsanız , ayrılmak için bahane arıyorsanız sevgili olmayın. Ne siz ne o zaman kayp etmesin. Sevgilinizin dayak yemesi ayrılmak için sebep değil. Bunu sorun olarak görüyorsanız ayrılın gitsin.
Nasıl bi varlıksınız ne var dayak yediyse benim bildiğim seviyorsan herşeye rağmen her durumda yanında olursun
Senin için havalı durmak için diklenmiş böyle şeyler yapmasına gerek olmadığını söyle ve iliikiyi bundan bitirebileceğini düşünmen bile hata yazık etme çocuğa senden olmaz
Ayrıl tabi onu haketmiyosun.
Asıl aşk hep lider olduğu zaman değil, düştüğü zaman elinden tutup yaralarını sarabilmek yaralarından öpmektir. O zmn işte aşk o zaman aşktır...
knk senin elin armut mu topladı sende dalsaydın çantayla falan adam zaten dayak yemiş bir tekme de sen atma sjshfjsdhfkjsdahfa
knk kararsızım demişsin de iki seçenek var adamda şiddet eğilimi öfke kontrol problemi vs gördüysen ayrıl zaten durma, ama savunma amaçlı başlayan kavgada dayak yediyse de yemiştir yani ne olacak herkesin de herkese gücü yetmez
Kesinlikle ayrılmalısın beyinsiz bir sevgilin varmış ona buna diklenirse yer dayağını oturur götünün üstüne
Bence ayril ve sevgilini döven kişi ile birlikte ol.
Ne alaka ya sevgilin yanında dayak yedi dıye ayrılıcaksan sen sevmiyorsun zaten ayrıl bu ne kadar saçma bir soru şu uygulamada denk geldıgım en saçma soru