AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
ayrıl ayrıl durduun gabahat ulan sabahat yaktın ortalığı et rahat
Dayak yedin gözümden düştün gideyim dshs güçlüsünü bulam çünkü yarım akıllıyım
-soran kişi.
Dogru sen bi kizdan dayak yeseydin hemen terketmeliydi seni, dayak yiyen biriyle cikilir mi!!
bence ayrıl o çocuk senin gibi birisini haketmiyor bu nasıl saçma düşüncedir her zaman yanında destek olman gerekirken bunu sorman saçmalık
Ayrıl. Çocuk böyle birisi ile birlikte olmasın. Kurtulur gariban. Bir kavga için ondan ayrılmayı düşünem iğrenç bir sevgilisi var ☺️
Ya sen iyi misin? Dayak yedi diye ayrılacaksan o çocuğa sevgili filan deme sen direk ayrıl çünkü onu asla hak etmiyorsun bu ne saçmalık 🙄dayak yedi diye ayrılmak Allahım sen bilirsin
Utan bence kendinden. "Nasil teselli edebilirim kendisini" veya "neden bende o kisiye veya kisilere karsi koymadim sevgilime destek olarak" diye soracagina bunu sormussun... Umarim o seni terk eder
Ayrıl hemen senin gibi salak düşünceli birini haketmez o çocuk
Erkek dediğin güçlü olacak, cılız olmayacak, acilen ayrılmalısin, erkek dediğin kadınıni korumalı, dayak yememeli, silaha davranmalı, adamsa gücünu gostersin
Puahahaga ulannnn yanlışlıkla silaha davranmalı yazmışım m... k
Çok saçmasın ya sevmiyorsun belli ayrıl sevsen üzülür bırakmazdın
bugün başkasını dövmeye çalışan yarın seni de dövmeye çalışır kızım birisiyle kavga edip hırpalandığı için değil şiddete meyilli olduğu için ayrılmalısın
öncelikle trol sorulardan bir ayrıl sonra da sevgilinden ayrılıp ayrılmayacağına karar verirsin.
😃 trol olsun diye sordun galiba sie ayrıl çocukta gitsin aklı selim birini bulsun
Erkek adam yeri gelir dayak yer yeri gelir dayak atar ayrılmanı gerektirecek bişey yok
8 yildir sitedeyim. belki sen bu soruyu soran onlarca kızdan birisin. Hikaye anlatıyorsunuz.
Sevgilin dayak yedi diye ayrılmak çok saçma adam hulk değilki
Ayrılmayıp ona destek olmalısınız, çünkü bir erkeğin zoruna giden bir durumu yaşamış erkek arkadaşın.
Sevgilin kaşınmıs benim önüme çıkan bu tipler de dayak yiyip gidiyor hirpalamak az kalır. Karşı taraf az bile yapmis
Boşuna mı sevgilisiniz sen ina destek olacağın yerde gelmiş buraya ayrılmalımıyım diyosun evet ayrıl çocuk daha iyilerine layık
Gerçekten bu kadar mı düştünüz ya yazık gerçekten yazık
ya shanshsj gerçekten bunu düşündüysen çocuk senden hemen ayrılmalı
Ayrıl böylece çocuk da senin gibi birinden kurtulmuş olur
ahaha vurdu gol oldu ben dicektim bu yorumu böyle basit kişiler oldukça aşkın içine ederler
Söyle kadınlar rahat rahat iliski yasayabiliyorlar ya ona yanıyorum.
dünya şampiyonu bile olsa dayak yiyebilir.
Olabilir böyle şeyler normal
bu yüzden ayrılcaksan sevmiyon ya ne diye birliktesin
Yani dayak yedi diye mi ayrılacaksın? Dayal yemeyip dövmüş olsaydı ayrılmayı mı düşünecektin yoksa daha mı çoksevecektin?
ayrılıp dövenle mi sevgili olcan
Fujrhrfbrjrjrhjehrjrjr
Hemen uzaklaş ondan... Tövbe tövbe ya!!! Nasıl bir düşünce bu.
Kavga bu yumruk atmak da var yemekte.
Dövseydi ayrılmayacaktın yani allahım önce fikrini zikrini değiştirmelisin böyle olmaz sevseydin bu soruyu sormazdın bence
Ayrılmak için bahane arıyorumdur;
Haksız yere dayilanip birde sirf sen yanındasın diye atar yapıp önünü sonunu düşünmeden bir de dayak yiyenbadamdan hiçbir şey olmaz bacim.
Dayak yemişse nolcak bu bir ayrılma sebebi mi Kezban. Bence sevgilin senden ayrılmalı çok yanlış birisini seçmiş.
Fake sorularınızdan vazgeçin artik
Bence sevgilin ileride seni koruyabilecek bir erkek değil. Onu döven adamla beraber olmanı öneriyorum
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ayrılıp döven hayvan ile çiftleşmelisin...
Dayak yedi diyede ayrılcaksan artık
Ayyyyyy ne saçma sapan bi düşünce ya bence ayrıl sen çocuğa iyilik yapmış olursun
Sevgilinin sen varken yanında kavga çıkarması saçma evet ama neden ayrılasın ki
Yanında durman gerekiyikken neden ayrılıyon teselli et onu
Ayrılmak için sebep ararken ben. d iyi misin bu ne saçma sapan bi neden böyle boş boş şeylerde hemen ayrılıcaksan hiç sevgili olma o zaman milleti de boşuna uğraştırma sabır.
Ne saçma bir düşünce ya bunun için ayrılır mı ben dalga geçerdim sjxjjxkd
İşte türk kadınları böyle. Mağara kafası yaşıyorlar. Kaba insan seviyorlar.
Ayrıl da ona bir güzellik yap hadi
Opss uzun zamandır yoktu bu troller iyi geldi
Bir darbe de siz yapmayın.
Ayrıl be anasını satayım iyice saçmaladınız
Bunu düşünmen bile ayrılmak istediğinin göstergesi o yüzden sorma bunu düşünüyorsan git ayrıl
Bence o senden ayrılsın. Bu kafa ile nasıl geldin bu yaşa
hmen ayrıl adama yazık
hem dayak yicek hemde senin gibi sevgiliyemi katlansın
hayir. dayak atadabili dayak yiyedebilir. yaninda olmalisin
Ortalıkta birşey yok iken serserilik yaptıysa boşa bekleme ama dayak yemesi ile alakası yok
Bu bir bahane olur sadece
yazık şimdi ki kızlara ne kadar basitçe bir düşünceyle gelmişsin
Hayvanlar çift ararken iri ve güçlüsünü seçerlermiş, pek farkınız yok gibi hea?
Burayı terk et allasen
Sorunun saçmalığına bak ayrılmaya yer arıyorsun resmen
saçmalama ne kadar saçma. bir spora gitmesine bakar gerek de yok ayrı konuda yani
Ben sahsen döven cocuk sevgilim olsa ayrılırim. dayak yiyen degil. Ayrılacak ne var allah aşkına?
Ayrılmalısın bence her erkek dayak yiyebilir ya da atabilir. Ayrıl ya boşver hak etmiyorsun onu
Ne için ayrılcan? Sevgilin ben asla dayak yemem süper güçlerim falan mı var demişti?
hani iyi günde kötü günde idi ne oldu
Yalan oldu hsjdhdh
Nasıl insanlarsınız siz ya trollsün ama bu kadar da olmaz