O sizi prens/prenses.. filan zannediyor. Şimdi kanepede romantik, romantik sarılıp otururken bir anda zortlatmak nasıl bir etki yaratır? Ayrıca beraber de uyuyunca bekarken olduğu gibi rahatça salmak ta yok :))
Evlendiğinizde rahat, rahat osuramamak sizi düşündürüyor mu?
Benim arkadaşım nisanliyken eşinin yanında hep osuruyormuş bize anlatıyordu bazen sessiz yapyodum uf ne biçim koktu diyormuş adam ahahahh nişanlı iken böyleyse evli iken ne zartlar yapmıştır ben evliyken tuvalete giderdim zoruma gidiyordu şimdi bekar olmak vardı anne evinde yataktan mi kalkardik
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bu nasil soru ahahaha ben olsam ne kadar birinin yanında rahat olursam olayım saygımdan öyle yanında salmam tabiki ama cok sıkışmışsam cok gelmişse yanlislikla olsa bir şey olmaz
Normalde bu beni rahatsız etmez, komik de bulurum. Ancak bir süre sonra aliskanlikla hep zart zurt sesleri sinir bozup, abartma artık noktasına getirebilir. Yapınca sessiz ve uzakta olmakta fayda var.
Geçenlerde bol sarımsaklı cacık vardı menüde... Evde koro gibi olduk. Evi havalandırmaktan bıktık :)) Tabii ki nezaketen ortamdan uzaklaşıp yapmak en iyisi.