Gizli Üye(18-24)+1 yıl21 yaşındayım bazı lise arkadaşlarım evlendi. Üniversite 3. Sınıfım. Açıkçası bu yaşta birinin evlenmesi komik geliyor. Kendimi hâlâ çocuk hissediyorum mesela ben. 21 yaş eskiden evlilik için olgun gözükebilir hatta çok eskiden 20 yaşına gelene sen evde kaldın diyorlarmış ama bence şu anda 21 yaşında olan biri çocuk. Açıkçası mesleğimi elime almadan atanmadan elimde bir birikim olmadan böyle bir şey düşünemiyorum. Bana çok saçma geliyor. Daha çok 26-27 yaşımda evlilik düşünebilirim tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de şu an evlenmek istiyorum ama ne yazık ki arkamda duran bir ailem yok, ailem var ama arkamda durmuyor, üniversitenin bitmesine daha 2 yıl var oysaki ben sabrediyorum 2 yıl daha zaten son birkaç yıldır istiyorum evlenmeyi hala da sabrediyorum ama işte maalesef ki hayat şartları ekonomik durum izin vermiyor acı çekmeye devam edicez mecbur. Sırf varlıklı, zengin olmadığımız için bu dünyada acı çekmeye mahkumuz galiba. Keşke çözüm olsa ama maalesef ki çözüm yok halihazırda parası olmayana gelecekte umut vadeden bir işte bile olsa kız verilmiyor, verilse bile hiçbir maddi destekte bulunulmuyor, herşeyi geçtim kızın kendisini bile halihazırda para olmasını isteyebilir ve bu yüksek bir ihtimal çünkü cevabının o şekilde olma ihtimalinin yüksek olduğunu bildiğim için henüz kıza bile sormadım sormak istemedim. Çünkü çok yüksek bir ihtimalle kız da halihazırda para olmasını isteyecek. Babası zengin olmayanlar kız haketmiyor demek ki devir böyle olmuş. Söylenebilecek hiçbir şey yok yazık cidden...
11 Yorumla- +1 yıl
*sabredemiyorum olcaktı
- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğe değil de, dengini bulup da evlenenlere imreniyorum.. Herkes evlenebiliyor ama dengini bulmak meziyet ve nasip..
Evlendikten senesi dolmadan boşananlar var.. Bu üzücü.. Hevesini alıp bırakmış gibi..
Bunlara bakınca insan hâline şükrediyor..
20 Yorumla
+1 yılevlilik kadar dünyada kolay bir şey mi var. evlilik bir başarı değil, tam tersi ağır bir yük ağır bir sorumluluk getiren basit bir seçim. isteseydim bugüne kadar çoktan evlenmiştim ama istemdim istemiyorum da. köle gibi bir hayat yaşamak istemiyorum. bekar ol, kendi ayakların üstünde dur ve özgürce yaşa. zaten böyle bir dünyaya çocuk mocuk da getirilmez.
537 Yorumla- +1 yıl
🙏
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Size göre bütün kadınlar özgür kalmalı dimi evlenmemeli
- +1 yıl
bütün kadınlar beni ilginedirmez ama özgür olmak, rahat yaşamak isteyenler ve kimseyle uğraşmak istemeyenler, evet evlenmemeli.
- +1 yıl
Saygı duyarım ama evlilik vazifedir bence kendini evlilik atmosferine karşı hazır hisseden herkes evlenmeli çünkü insanoğlu evlenince yeri gelir günahlardan bile uzaklaşır uzak durur
- +1 yıl
bu cümleler bana göre komik. vazifedir, günahtan kaçıştır.
- +1 yıl
Erkeklerin işine daha çok geliyor. Düzenlerini kuracak; yemeğini, ütüsünü, temizliğini yapacak cocuğu olursa ona bakacak biri. Bir de şimdi üstune çalısan istiyorlar. Yazık cidden. Kadinlarin ezilmesi çok acı.
- +1 yıl
@ultrapatates ben her erkek için konuşmuyorum ben genelleme yapıyorum günahdan uzak duran biri herzaman uzak durmaya çalışır bu aşikardir ama evlenmek bir olgunluktur insan sevince ailesi olunca daha çok olgunlaşır hepsini geçtim evlenmek sünnettir
- +1 yıl
@Crime-Girl sadece erkeklerin değil bence kadınların da işine geliyor sonuçta kadın evin çiçeğidir evin prensesidir ben kendim için konuşayım ben aileme düşkün biriyim eşime de düşkün olurum bunu bütün samimiyetimle söylüyorum evet evimin kadınıysa ütü de yapar bulaşık da yıkar bunlar kadar normal bir şey var mı zaten aklı başında bir kadın evde ne yapması gerektiğini iyi bilir ve elinde herzaman ona destek olur
- +1 yıl
@Crime-Girl o kadar haklısın ki. Her kelimene sonuna kadar katılıyorum. Bu devirde evlenen kadınlara acıyorum. ve çoğu da aldatılıyor.
- +1 yıl
Siz ozaman evlenmeyin veya hem dışarda çalışıp hemde evde temizlik yapan bir eş bulun kendinize
- +1 yıl
aynen evlenmeden daha mutlu olacağımız kesin. sizin karılarınız da çocuk doğurduktan sonra köle gibi yaşarken depresyona girip kız arkadaşlarına ağlar artık. hep böyle oluyor.
- +1 yıl
Bunları olgun biri söylemez böyle bir düşünce tamamen olgunluk dışıdır
- +1 yıl
Siz şu an gençsiniz yaşınız 40 45 olunca neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız
- +1 yıl
Evli olan bir kadın köle değildir evli olan bir kadın evlilik vazifesini yerine getirmiş eşine ve çocuklarına sadık yuvasının prensesidir
- +1 yıl
evli çocuklu ve yaşı benden büyük arkadaşımın bizzat hayatını özetliyorum. Kadın için evlilik kölelilik gibi bir şey.
- +1 yıl
prenses, görev, vazife... hey tanrım 😂 neyse ya
- +1 yıl
@Güçlüşahıs Eğer dediğiniz gibi biriyseniz Allah karşıniza iyi insanlari çikarsın.
- +1 yıl
@ultrapatates Tek iyi yanö işi gücü , hali vakti yerinde bir koca. Yani zengin koca
- +1 yıl
Teşekkür ederim Rabbim sizinde hakkınızda hayırlısını nasip etsin
- +1 yıl
@ultrapatatesci siz evlenmeyin sizi zorla evlenin diyen yok
- +1 yıl
Sizin için evlilik kölelik gibi demekki eşinize sevdiğiniz adama ve çocuklarınıza yemek hazırlamak kölelik dimi eşinizin çocuklarınızın çamaşırlarını makinede yıkamak kölelik dimi bulaşığı makinede yıkamak kölelik dimi ozaman evin direği erkeği çalışmasın çalışmak da kölelik erkekte kadınına hizmet ediyor buda kölelik ozaman erkekler evlenmeyin köle olmayın hizmet etmeyin oluyor mu böyle olmuyor erkek kadınının mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışacak kadında evin çiçeği olduğu için eşine evine yuvasına destek olacak o yuvayı kalkındıracak siz yatayım çalışmayım istiyorsunuz sanırım
- +1 yıl
Evin çiçeğiymişmiş 😂😂😂 böyle böyle mal yerine konup kandırılıyor kadınlar işte.
- +1 yıl
Tamam siz evlenmeyin patatesci hanım efendi 😊
- +1 yıl
@Crime-Girl kadın çalışıyorsa erkek işlere yardım eder işsiz ise kusura bakmasın kendi oturduğu evi mecbur temizleyecek karnını doyuracak baba evinde sanki hepsi prenses evlenince saray istiyor kezbanlar
- +1 yıl
onu anca köle ruhlular yapar. size de eş değil köle lazım
- +1 yıl
Bence biz köle değil siz ve sizin gibiler kendinize köle arıyosunuz
- +1 yıl
benim bir erkeğe ihtiyacım yok. kendi ayaklarım üzerinde de duruyorum. Bir erkekle niye zaman kaybedeyim, evlenip ona niye köle olayım.
- +1 yıl
Tamam patatesci hanım efendi siz evlenmeyin evlenecek çok kız var zaten sıkıntı yok 😊
- +1 yıl
tabii ki size köle olacak bir saftirik ve muhtaç illa bulursunuz.
- +1 yıl
O saftirik dediğiniz kız emin olun sizden kat ve kat daha olgun düşünüyor ve evleniyor
- +1 yıl
emin değilim. hadi iyi köle avlamalar
- +1 yıl
Bir kaç sene sonra bu dediklerimi hatırlıcaksınız
- +1 yıl
@ Güçlüşahıs Isteyen evlenir, isteyen evlenmez beyefendi. O böyle düşünüyor sizde bu şekilde düsünüyorsunuz. Herkesin kendine göre haklı nedenleri var.
- +1 yıl
Hanım efendi biz de zaten herkes zorla evlenecek diye bişey demedik ki isteyen evlenir isteyen evlenmez tabiki de evet herkesin kendine göre haklı nedenleri olabilir sadece karşımda ki kişinin düşüncesi bana çok farklı geldi
- +1 yıl
@Güçlüşahıs Siz muhafazakar bir ailede dünyaya geldiniz sanırım?
- +1 yıl
Ne alaka bu nerden çıktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılözenmem kimseye. beni kimse ilgilendirmiyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en yakışıklı erkeği Johnny Deep aldatıldı, dünyanın en başarılı sporcusu Francesco Totti aldatıldı, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos aldatıldı. Ben evlenirsem niye aldatılmayayım ki? Evlenip boynuz yiyeceğime, bekar kalıp kuru ekmek yerim. Canıma minnet...
34 Yorumla- +1 yıl
Ama herkes aldatarak diye kural yok kişilik meselesi bu
- +1 yıl
Hanımefendiler cinsel olarak ne kadar doyumsuz olduklarını keşfettiler artık birisi aldatıyorsa hepsi aldatabilir...
- +1 yıl
@benimhepumudumvar Rihanna ile Angelina Jolie de aldatıldı. O zaman bütün kızlar da bekâr kalsın. Hatta erkekler gay, kızlar da lez olsun.
Bu kadar modernleşmeye rağmen aldatma oranlarında hala erkeklerin kadınlara karşı %60-40 önde olduğunu bilmiyor olamazsın.
Kadınlar aldatmayı erkeklerden öğrendi yüzlerce kez aldatılarak. Kadını boş ver evlendikten sonra senin aldatmayacağının garantisi ne?
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi ben yalnızlıktan şaşmam herkese mutluluklar dilerim.
- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yıl20’lerde evlenmeyen kadınlar 35 yaşına geldiklerinde sinir sistemleri çökmüş bir şekilde “biri olsun da kim olursa olsun” diye evlenecek birini arıyorlar çevremdeki arkadaşlarımdan görüyorum. Size aşılanan “özgürlük ve hayatı yaşamak” tek kelimeyle aldatmacadır. Cinsel obje olarak gençliğinizi sömürürler. Benden söylemesi
21 Yorumla- +1 yıl
👍
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn son 2021de en sevmediğim kuzenim evlendi olay oldu benle alakalı kimse bir şey yapmadı çünkü niye erkek kuzenimin arkadaşı zaten oda yaptı bu sene eskiden de yapardı Allah kurtardı ve düğüne bir şey olur diye karışmadılar özenmedim ama tek ben kaldım baba tarafında bekar oda evlenince erkekler var ama kız olarak ben varım
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz özeniyorum. Bir eşim olsa daha mı kolay olurdu dediğim oluyor. Kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğreneceğim artık bakalım. 🤣 eskiden daha güçsüz hissediyordum, şimdi daha güçlü hissediyorum bu konuda. Her şeyi basarabilecegime inanıyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
@sarı_kola o ne demek
- +1 yıl
@sarı_kola ben hiç öyle biri değilim 🤣
- +1 yıl
@sarı_kola asla 🤣 sadece kendime bel bağlarım
- +1 yıl
Ahah geçen bir yerde gördüm, kocaya muhtaç olmayalım diye okuduk, şimdi koca da bana muhtaç yazmışlar 🤣
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYok be.
Hiç bir insanı kiskanmadim.
Onun yaşadığı hayatı yaşamak için çaba harcamadım.
Şahsıma münhasır olma cabasindayım.
O nedenle kıskançlık nedir bilmem.
Ancak sevdiğim kadın ise söz konusu o zaman işte asıl kiskanclik etrafımı sardı.
O da çok sevmemden.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtlarım evlenince “kııızzz siz napıyosunuuzzz? daha yaşınız kaç, başınız kaç, ne evlenmesiii! kendi ayakların üzerinde durdun mu, tek başına istediklerini yapabildin mi, bir yurtdışına çıkıp gezdin mi?” diye çığlık atasım geliyor ama ay canım çok sevindim hep mutlu olun inşallah hayırlısı olsun ehehe:) diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlara özenmem aksine onlar icin cok sevinirim ama evlilige özeniyorum, sevip, sevilmeye özeniyorum. malum artik belli bile olmiyor karsindaki nin hangi ne niyetle sevdigini. bir de bakiyorsun ki 1 sene icinde aldatiliyorsun🥲 bu yüzden gercek aska cok özeniyorum🫠 nasip olur insallah
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet🥲
Cevap sahibi+1 yılvar, gel icelim...🚬
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç özenmiyor ya da artık bende ne zaman evlenicem diye düşünmüyorum, çünkü evliliğin bana göre bir şey olmadığının farkındayım, evlenenler mutlu olsun, etraflarındakini de sen de ne zaman evlencen diye daraltmasınlar, evlilik bir zorunluluk değil herkese göre de değil
10 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlık değil zamanı gelince Allah nasip eder ben bekarlığa sevemedim
23 Yorumla- +1 yıl
Ben de sevmiyorum bekarlik
- +1 yıl
Ben hiç sevmiyorum
- +1 yıl
Bekarlık iyi değil
Evlendim eşim vefat etti 22 yıl sürdü evliliğim dört ay sonra yine başkasıyla evlendim evlenecek insan dolu adam gibi karısına bakan kendini beğinmişler yanlız yaşamaya mahkum duygusuz insan onlar
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen 13 yıldır bir ilişkisi olan biriyim ve birbirimizin dilini bilmiyoruz Google translate ile iletişim kuruyoruz. Şimdi dil kursuna göndericem onu bir tane hayırsever arkadaşı var annemin dersane ücretini ödeyecek.
10 Yorumla
+1 yılBen evliliğe değil, mutlu/huzurlu ve düzenli bir hayata özenirim. Bu hayat tarzı evliler de olduğu kadar, bekârlarda da var. Özellikle evli insanlara özeniyor değilim yani.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzenmek demeyelim de benim de neden olmasın diye kendi kendime soruyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Ben de..
- +1 yıl
Zaten bekleye bekleye ağaç oldum. Otobüs ve tren istasyonlarında bile beklemek beni bu kadar yormuyor. 😂😃
- +1 yıl
Bir gün bizde bekleyen olmayacagiz😅
- +1 yıl
Profilindeki yaşın doğru mu, bilmiyorum fakat yaşım oldu 33 ve beklemekten yoruldum desem yeridir.
- +1 yıl
Dogru
- +1 yıl
Bir de yaş ilerledikçe insan daha da seçici oluyor.
+1 yılAsla, sadece nasıl bu kadar çabuk karar verebiliyorlar diye düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılEvliler mutsuz. O yüzden yaşasin bekarlık yaşasın özgürlük 😂😂🤭
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İmrendiğim zamanlar oluyor… ama evlenmek için evlenmek hiç istemem…
20 Yorumla
+1 yılAnlık bir heves oluyor geçiyor bekar arkadaşım kalmadı hatta çoğunun çocuğu ilk okula başlıycak
20 Yorumla
+1 yılBen hepsinden önce evlendigim için böyle bir duygum hiç olmadı.
23 Yorumla- +1 yıl
Evet, gayet memnunum.
+1 yılNiye özeniyim 😄 özgürlük diye bişeyi kalmıyor kızın
20 Yorumla
+1 yılEvlenme gibi durumum var. Tabi şahsen durumum yok. Evlenip 2. Çocuğunu bekleyen bile var 😄
Şahsen hedeflerim benim için öncelikli çok seversem olur belki..10 YorumlaBazı sebeplerden dolayı özenmeye fırsat bulamıyoruz desem daha doğru olur.
10 YorumlaHayır pek değil ben 25 de veya sonrasında düşünüyorum zaten
10 Yorumla
+1 yılHayır asla özenmem kimseye günümüzde bir hastalık bence insanlara özenmek taklit etmek
10 Yorumla
+1 yılÖzenmiyorum ama gönlüme göre birini bulursam ben de düşünürüm.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya özenmem evlenenleride Allah mesut etsin ne diyim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Birbirlerine aşık olduğunu hissedince özeniyorum
Onun dışında hayır20 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Yasıylarımdan önce evlendım ve boşandım benden sonra evlenenler cocuk sahibi oldu eşleri arkalarında hep tek özendiğim sadık insan bulup baba ya da anne olmaları
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılÖzenmek değilde imreniyorum, insan kendini kötü hissediyor eksik hissediyor bir yerde yalnızlaşıyor çünkü yaş ilerledikçe bir aile olamamanın verdiği his ezik ve eksik hissettiriyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Beş parasızken aday çoktu tip yerindeydi o zamanlar şimdi para var tipte fena değil ama doğru düzgün biri yok birde yaş ilerleyince gençlikte olduğu gibi cahil cesareti kalmıyor bilinçlenince fazla irdeliyor insan o yüzden bu yaşları iyi değerlendirmeye bak
Evliyim yaşıtlarımda evli ama ben erken evlendim ve çok pişmanım yaşında evlilik çok iyi bir de seni anlayan seninle üzülen seninle sevinen anlayışlı biri olmalı yoksa hayat zehir ve çekilmez oluyor
30 YorumlaEvet insanların mutluluğunu seyrediyorum resmen. 3-4 senedirli de sevgilim var ciddiyiz ama ondan da icraat yok öyle garip devam ediyoruz🥲
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin var ama icraat yok derkwn
+1 yılBazen oluyor ama erkenden evlenmek aklımda yok yaşayacağımı yaşayıp daha sonra bir yuva kurmam gerek diyerek evlenmem gerek. 🫡
10 YorumlaAyyy daha dün düğündeydim ağladım. 😞😞😞😞 Erkek arkadaşım var şu an askerde dönünce nişan düşünüyoruz.
BİZE DE NASİP OLUR MU BEE🥹 Diyerek ağladım. İnsan özeniyor yaa😑😑😑20 Yorumlaözeniyoruz ister istemez... ve zaman zaman isyankar bile oluyoruz maalesef.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen oluyo ne yalan soyleyim özellikle yas ilerledikçe
21 Yorumla- +1 yıl
Tabkki yaş ilerledikçe insan özeniyor hele bide evlenenlerin çocukları olunca özeniliyor
+1 yılÖzeniyorum hele bi de küçük küçük bebeklerini görünce istemeden özeniyorsun ama bir de bunun sonrasını düşününce yani cicim ayları sonrasını işte o zaman bekarlık sultanlıktır diyorsun 🤭
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzeniyorum valla bende artık evlenmek istiyorum burdan ciddi birini bukursam
20 YorumlaOnlar bulmuş aklıma evliliği getiriyorlar durduk yere azda olsa ozenilir mutlu bi evlilikse tabi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Yanlış kişiyle beraber olmaktansa yalnızlığı tercih ediyorum şuanda.
Evlenmeyide istiyorum açıkcası ama doğru insanla tanıştığımda😅00 Yorumla
+1 yılBekarlık güzel hiçte özenmiyorum fakat annemw şunu diyorum benim bir sevgilim bile yok arkadaşlarımın çocuğu oldu 2 tane diyorum annem kızıyor,🤣🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı. İlk zamanlar insan özenmiyor değil ancak iki gün sonra dert yanmak için aradıkları zaman içimde zerre bir istek kalmıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu s... min evinin problemleriyle ugrasiyorum hala. Benden dusuk zeka seviyesindeki insanlardan biktim. Köylü kopek insanlardan tiksiniyorum. Hicbi isi duzgun yapmiyolar cunku.
Millet duygusal dram sanki ulke dizi platosu mk.00 YorumlaYaşıtlarım evlenmiyor , 2. Çocuğu falan düşünüyorlar balkonu salona katıyorlar, okul servis ücretlerini düşünüyorlar bizde durum bu 😅😅
00 YorumlaEvet keşke benimde merhametli bir eşim güzel bir yuvam olsa diyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır özenmiyorum. Kendi yolumdayım ve taktığım tek kişi kendimim🍀🗝️
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet imreniyorum yaşıtlarım hep evlendi ben bekarım evlenemedim hiç sevgilim de olmadı gençliğim hep yalnız geçti yalnız mutsuz yaşlanıyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır ama yakın arkadaşlarım hamile Seninki de olsa diyip özendiriyorlar sjsj
10 YorumlaOnlar adına mutlu oluyorum. Kendi adımada hedeflerim olduğu için evlilik düşünmüyorum açıkcası özenmiyorum)).
20 YorumlaAksine onların pişmanlığını gördükçe daha mutlu oluyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSidik yarıştırmıyoruz sonuçta, evlenecek varsa mutlu olsunlar tabi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor Burak yaşıtımda kalmadı evlenecek gitti hepsi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Ewt hatta benden yaşça küçükler ewlendikleri zaman ayrıca uyuz ölüyorum...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet ama bulamayınca evlenmelik kız ne ypalım
00 Yorumla
+1 yılAksine geçirdikleri süreci görünce daha da soğuyorum evlilikten 😣
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsel ilişkiye girerken nasıl yapacaklarını merak ediyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam tersine seviniyorum. Bir salagin daha başını yaktık diye 😂
00 Yorumla
+1 yılHiç özeniyorum, çünkü benim evlenmek gibi bir hayalim, isteğim yok.
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir sorumum yok artık çünkü tüm yaşıtlarım evlendi 😃😃
00 Yorumlaevlenilecek kimse olmadıktan sonra özensen ne olacak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzeniyorum valla geç evlenecem dedim ama sıkıldım artık bekarlıktan da tüm dostlarım çoşuğa çocuğa karıştı
12 Yorumla- +1 yıl
Acele etme derim evlenenler sanki mutluda
Cevap sahibi+1 yılAcelesi mi kaldı yaş 30a dayandı
- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım