Sevgilimin yakın kız arkadaşı beni deli ediyo birbirlerine bebeğim kuzum falan diyorlar?

sevgilimin en yakın arkadaşı kız tamam olabilir kız arkadaşı ona karışamam ama kuzum bebeğim falan diyorlar nerdeyse hergün beraberler birbirlerinde kalmıyorlar ama gece geç saatkere kadar beraberler sevgilim onu evine bırakıyor kızın sevgilisiylede tanışıyorum yani sevgilime karşı bi ikgisi olamaz ama uyuz oluyorum sevgilime bundan bahsetsem gizlice görğşmeye devam ederker çünkü biz sevgili olmadan önce eski sevgililerinin de görğşmelerini istemediğini ama gizlice görüştüğünü söylemişti napıcam bilmiyorum on yıllık arkadaşı kız biz beş aydır birlikteyiz kız sevgilimin arkadaşı olmasa iyi anlaşırız ama sevgilimin arkadaşı ve ona çok yakın davranıyo sevgilime kıyafet alıyo sevgilimden birşeyler istiyor annesiyle görüşüyor sevgilimin arabasını sürüyor hatta sevgilim onu bana atıp soförüm diyor ne kadar uyuz oluyorum anlatamam ama sevgilimide çok seviyorum biz ayrı şehirlerdeyiz diye görüşemiyoruz çok fazla o yüzden kızın hareketlerindende çok emin değilim napıcam bilmiyorum bi içimi rahatlatın lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilimle bu konu hakkında konuştuk şöyle söyledi ailelerimiz tanışıyor ve evlerimiz yakın dedi birde abarttığımı söyledi peki dedim sonra annesiyle kavga etmiş onu söyledi anlat dedim aınra anlatırım dedi sen ne zmana anlatmak istersen anlat ben herzaman dinlerim dedim arıyım mı dedi geç gördüm sonrasında da aramasanda olur dedi benim neden çok canımı yaktı bu söylediği sbende iyi geceler diledim ama uyuyamıyorum bile
Sevgilimin yakın kız arkadaşı beni deli ediyo birbirlerine bebeğim kuzum falan diyorlar?