En sevdiğğğğiiimm oLd but goLd 🥳🥳
Somebody said they saw you
The person you were kissing wasn't me
And I would never ask you
I just kept it to myself
Sözlere dikkat ⚠️

Aynısını ben yaşadım. Üniversite aynı siniftaydik. İlk görüş aşkıyla başlamıştı ve o zamandan 5. Yilimiza kadar devam etti ilişkimiz. Okullar bitti atamalarimiz yapıldı.(tabi bu süreçte çok destek oldum puanı benden düşüktü ailesi ile arası iyi değildi vs vs) tam geleceğe dair hazırlıklar başladı altınımi falan aldım derken evlilik konuları girmeye baslayinca "hayırlısı, inşallah, maşallah gibi" sözlerle geçiştirmeye başladı. Tabi bu arada ikimizde atandik ama farklı şehirlerdeyiz. Bunda bir özgürlük havası olmaya başladı bazı şeyleri görüyorsunuz ama sevdiğiniz için idare ediyorsunuz neyse, bir gün kendi başkasının evine kahve içmeye gittigini söyledi (vicdan yaptı) oraya atandıktan 2. Haftası. Sevdiğim için kabul ettim. Sonra araya yine soğukluk girdi ve bana yol vedirtmek durumunda bıraktı. Megersem o sırada başkasıyla da görüşüyor birlikte birşeyler yapıyormuş. Ama yolu bana geri dönsün kendine gelsin diye verdim yoksa hala da seviyorum. Neyse yol verdiğimde bile beni elde tutmak için mesajlar atıyordu konuşuyorduk. Ama o aralar kaç kere sordum bana biri olduğunu soylememisti.(tabi ben garantiyim ya onunla da deniyor) sorduğumda birisi var mı diye hiç söylemedi ve bana kafayı yedirtmisti. Takı ben kendim gözümle görene kadar. Onu bile "tam olarak bir ilişki değil dedi" her neyse uzun tuttum... Şimdi soruyorum her türlü guvendiginiz yapmaz, yapamaz olsa söylerdi dediğiniz biri bunları yapıyorsa nasıl gelecek kurulacak ki? Yazık çok yazık
Tabi ilk zamanlar sorumluluktan korktuğunu söyledi atandıktan sonra
Bir kadın olsam dönmem. Bir erkek için ben emek verecem, onun için çok uğraşacam ve milyar insan içinden onunla evlenmeyi düşünecem ama beyimiz korkuyor diye kaçacak sonra da keyfi yerine gelince ben pişmanım diyecek. Bir kere o güven yok olur güle güle derim.
Haklısın aynı şekilde düşünüyorum
Bir kendi ölümümü bilmiyorum sosyetic 😛
Ne demek o şimdi
He dur dur anladım, Oruçluyken kafa duruyor haha
Sana noluyor böyle ya, son günlerde sosyetic var ama sheqiil şüpheli :D
Hahah o kadar belli oluyor mu dışardan ya :D sesli güldüm.. Dönüşüm muhteşem olacak 💪🏻😃
Hislerim güçlü demiştim, biz yıkık değiliz sadece bizi kaldıramadıkları için yoruldular :D Bir de böyle düşünelim :D
Gerçekten korkulur senden :D
Ben çok masum bir insancığım, benden korkmaz kimse buralarda :D
Ben ilkim o zaman 😃
Millet falcılara para ödüyor, biz burada imanlı hisler paylaşıyoruz. Korkmamalısın :D
:D ama yine de birkaç gündür falan deyince korktum :D hahaha
Evet ama öyle, ben insanların hislerini anlayabiliyorum genelde :D Şu senin gülüşündeki şey mi dostum, yine yangınlar yine ben :D
Nope! Aynen devammm yok öyle yangınlar falan filan 💪🏻
Değerimizi bilmiyorlar sosi napacaz :D
Değer bilmeyene değer vermeyecez, yol verecez napcaz başka :D
Polemik yaratmak istemem de, yol vere vere kendi yolumuzu şaşırmıyor muyuz artık ya :D
Bu kadar doğru şeyler yazarsan, cevap veremiyorum :D
Daha da dobrası çıkmaz karşına zaten, ben dobralıkta artık master yapmaya başladım :D
Dobra ve Ukala :D hadi bakalım
Ohooooo ukala değilim ya o nereden çıktı :D
Ukalasın, ukala insanı nerde görsem tanırım :D Sen O’Sun
Hahahah ben o ilk görüşte tanıyabileceğin insan modeli değilim ama çok yanılıyorsun, onu napacaz :D
Büyük konuşma sen ben insan sarrafıyım 😋😋
Şimdi bak, insan sarrafı olsan başına bunlar mı gelirdi diye sormaz mıyım ben :D
Fırsatı kaçırmazsın sen :D
Kartal gibi gözlerim aslan gibi tespitlerim olduğunu bir iki yorumlaşmada nası çözebildin matmazel :D
Hey maşallaaaah 😃😃😃
Insanlık ölmedi ya o yüzügü alır. Orta parmagına takarim.
Neden yüzük parmagına takmadigimi anlar heralde.😆
Hahah mantıklı hareket sevdim bunu
🙂👍
Tskler yine eig icin.🙂
Ricalar :)
Bu şarkıyı çok severim 🥰
geri dönüşü olamaz çünkü güven gitmiştir bir kere
bende sana güzel bir parça bırakayım ❤️ O şarkıya cevap olsun 😄
Vay pe :D teşekkürler şarkı için 🖤🖤🖤🖤
🥰👊🏽
🥰👊🏻
Cevap
47Cevap
beni yarı yolda bırakan biriyle bi daha yola çıkmam.
Giden gitmiştir , gittiği gün bitmiştir :D
Gittiği gün bitmiştir, giden gitmiştir 😌
😃😃 ne kızıyon be 🤨
🙄 bana öyle gelmedi 😌
Ben de senin başına vuracam şimdi 🤨
Dayak Cennetten çıkmaymış bilirsin sen 😃
Yok sen Salih abisin ya :D
Melek yüzlü Diabloo:D
Bakim 🤔 yoo valla değilim 😇 ama sen çok tehlikelisin
Öylesin 🤨
Haha şimdi sinirlendin mi 😃
Kızdın kızdın 😋
Hahah itiraf et kurtul :D
Öyle bi izlenim bıraktıysan demek 🙄
Bıdbıdbıd yapma Emre Başgan 😅
Cıx yanlış, daha seni tanımıyorum 😃
İnsan sarrafı oldum ben tebrik et :D
Benim gibi olunuyormuş :D
Kötü dimi 🤷♀️😅
Orta şeker 🤷♀️
Niyetliyiz 😃
Sen oturup kahveni de içmiştirsin 😅
Yalan :D haha
Pinokyo :D
Yeap! İt’s me 😜
:)
Korkmaları doğal ama neden korktuğu için terkediyor ki?
Kız çok baskı mı yaptı terketti. O zaman yuzükle gelirse affedilmesi lazım.
Yok ben evlilikten korkuyorum seni terk ediyorum derse o zamsn ne bo. k yemeye sevgilim oldum dersin. Oyuncağınmıyım lan dersin. Hatta eğilmişken kafasına bir tekme de iyi olur. Her geçen gün omrümüzden geciyor.
Patlatacaksın kafasını :D
Aynen. Hakediyorsa hakkını verceksin. Her konuda
:) 👊🏻
👏👏👏
Şayet evlilikten korkuyorsa, hazır değilse evlenmek zorunda değiliz hemen. Zaman tanırdım ama evlenemem deyip benden ayrılıyorsa bunu bir bahane olarak görürüm açıkçası. Çocuk oyuncağı değil bu işler.
Erkekler evlilikten Korkmaz karsısındaki kadından korkar cünki cogu kadını aşk yasatken idare edebilirken evliyken işin icine reesmiyet girdiginde durum degişiyo kadının cemkirmesi laf sokmaları küçük düşürücü davranışları felan hic bir etkek bu duruma düsmek istemez...
Evlenme aşamasına kadar geldiğim kadın benimle evlenmekten eşim olmaktan korkuyorsa zaten iki tarafta boşa zaman geçirmiş demektir. Çünkü evlilik resmi olarak zaten kalpte ve ruhta başlar. Gerisi formalite. Yani sonradan geri gelmesi bir şey değiştirmeyecektie. Ruh ve kalp üzüntüden ölür.
Hayır affetmezdim. Eğer evlilikten korkuyorsa neden karşındakine güven verip işi ciddiye bağlama noktasına getirdi. Aslında neden ne olursa olsun ayrılıyorsa bu ayrılığın nedeni ve ayrılma şekli düzgün değilse hiç edilmemeli. saten gitmeyii kabullenmiş ise kaybetmeyi göze alarak gitmiştir.
Evlilikten korktuğu için değil ama ailevi nedenle kaybolup elinde yüzüğü gelen eski sevgiliyi kabul etmemiştim. Biten bitiyor, kimse de yerinde kalmıyor maalesef.
Yanii bi kere o hayalkırıklığımı yaşatmış dçnmesin bi daha
Geldiğinde başkası da olabiliyor insanın hayatında..
Aynen 🙄
Sırra kadem basar, tozumu bile ona bırakmam. Hiç bir şekilde bana ulaşamaz, bi güzelde döydürür izler keyiflenirim. 😂😂
Oha dövdürmek falan yakışır mı?
Yahu ne alaka :D gittiyse gitti niye dövdürüyoruz
Ha yok konu ben değilim :D puhahahah
Gitmiş ise..
korkuyor ise..
beni kaybetmeyi göze almıştır..
Son pişmanlık neye yarar
Guncelleme konudan bagimsiz sanki o daha cok aldatma hikayesi 😊
Neyse ama olsun ikisi de serefsiz.
Hee güncellemeye takılma sen :D ben o an dinlediğim şarkıyı attım 😁😁
Kabul etmezdim. Kendimi evliliğe hazır hissediyorsam ve karşımdaki kişiyle ciddi bir yola girdiysem o yolda sonuna kadar gitmek isterim. Evlilik hayali kurup da yarı yolda bırakırsa yapacak bir şey yok, geri gelse de artık olmaz.
Hatasız kul olmaz ama evlilikten korkuyosa kadınlarla işi olmamalı ben olsam evlenmem bir kadını seversem taparım kul köle olurum ve eşim olmasını çok isterim şimdiki erkekler ayran gönüllü 10 kıza seni seviyorum diyor
adamı nasıl evlilik diye sıktıysan kaçmış gitmiş 😂😂
Hahah N’alaka :D soru benimle alakalı değil ki
o zaman bu cvp sorunun muhattabına gitsin direk seni tenzih edelim hani sen değilde bir arkadaşın gibi 😂😂
Öyle olsun madem :D
bişi dicem profildeki foto fake dimi sen değilsin
Yoo benim
Ya da dur ya ben değilim 😃
yürücem diye korktun sanırım 😂😂
Neden korkayım? 😅
Maalesef, Özelden yazılmasını istemiyorum, ben de yazmıyorum 🙂
peki 😊
Tşkler :)
kabül edecek erkek?
peki sen yapsan kabül edilebilirliğin yüzde kaç olur sence?
:D senin bu soruya soruyla cevap vermen ne hoş
cuma bugun ya hayır ondandır .
Cuma günleri soruya soruyla mı cevap verirsin :D
öylede ilginç bir ritüelim var işte .
sen yüzde kaç one de bakalım?
99,9 % :D hahahaha
peki.
özgüveninde böylesi ...
tamam haklısın bişi demedik.
:D 😜
Çoğu kadın kabul etmez ama erkeklerin büyük çoğunluğu geri dönen sevgiliyi kabul ederler
Yanlış!
Hayır değil, herkes aynı değil.
Siz de tşkler
Geç kaldın diğeri kabul etti derim 😂😂😂şimdi o düşünsün
👍🏻👍🏻
👌👌
Baslasın bulamamıs bana gelmis yoook kabul etmem giftekini yaparım 🤓🤭
Bendensin 🥰
Bana ulaşamaz ki bi daha. Onu hayatımdan silerim. Bir kere hata yapılır. İkisi tercihtir. Başta hata etmiş almışım hayatıma. İkinci diye söz konusu dahi olamaz.
Evlenmemekte özgür saygı duyulmalı ve bunları iki medeni insan gibi oturulup konuşulmalı. Aksi takdirde karşı taraf ayrılma, çekip gitme gibi “ÇOCUKÇA” tavırlar içerisine girdiği durumlarda yapılacak tek bir şey var bence önüne bakmak diye düşünüyorum.
Duruma bağlı, ben de seviyorsam, arada başka erkek yoksa, ben o arada başka kadınla ilgilenmemişsem neden olmasın olur kabulümdür anlayışla karşılar bağrıma basar sahiplenirim. 😃🌸😎
Korkularını aşabildiyse kabul ederim. Beni gerçekten korkuları için terk eden birini hatalı olarak görmem. Korkuları, bahanesiyse ancak o zaman o evlilik teklifi bir anlam ifade etmez.
Bulunmaz Hint kumaşı mı giden gitsin kendi değerinizi kendiniz verin önce sonra onlar versin yoksa hep ezilen olursunuz
Şimdi terk eden evlendikten sonra da terk eder. Bu tip kişiler sizi yarı yolda bırakır. Salın ipini gitsin
Haha, o araya birisini sıkıştırmamış ise ederim tabii neden etmeyeyim ya. Dayanamam ki zaten. Klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok şimdi :)
Etmem gittikten sonra ne değişmiş?
Başta birşeyleri kabul edecekti terk edip geldikten sonra değil.
Attan indiysem yürürüm eşşekle işim olmaz kfkfkfkkffk
İşte bir kızın ilişkide başarısı kutlayabilir kendini
Altında yatan sebep gerçekten korkmak ise elbette affedebilirim.
Bilemiyorum ama sevse bahane edip ayrılmazdı bunun için çözüm üretirdi
Giden gittiği yeri mutlu etsin gelmesin mümkünse 😊
Beni terk eden insan beni tamamen kaybetmiştir. Geri dönüşü olmaz.
Evlilik çocuk oyuncağı değildir ha gel ha git olmaz
Her insanın ikinci bir şansa ihtiyacı vardır ama ben kabul etmem
Hayır Allah affeder çünkü kulu ben affetmem kimseyi
Bilmiyorum simdi o duyguya giremedim. Burda evlilikten korkan benim rol calmayin derim djdjdjfj
Gerçekten çok pişman olduğunu her şekilde göstermesi gerekiyor. Ama genel anlamda o güven kırılınca bir daha yerine kolay kolay oturmuyor.
Giden, gittiği gün bitmiştir..
I don’t wanna know 🥰
:) 🖤
Korkmasına gerek yok, evlilik niyetim yok zaten 🙄😂
Hayır diyen kızlar eminim kabul eder😂
Bence de 😃🤦🏼♀️
Korkanın çocuğu olmazmış
Bay Bilge Bunu öğrendiğimiz iyi oldu 🙄🤷♀️
Aslında soru biraz karışık. Anlasilmiyor yani🤔
Neresi karışıkmış 🙄
Elinde yüzüğüyle geri dönmesi ne demek. Görseldeki teklif gibi mi
Evet anlamışsın bak, karışık değilmiş 😋
Evlilikten korkan sevgilin seni terkettikten günler sonra evlilik teklifi ile geri dönse kabul eder miydin?
Ee bu çok düz 😅 sevemedim soru şeklini benim şeklime uymuyo 😃
Illa kıvrımlı şeysi olucak di mi🤦♂️
Peki layk atim soruna bari
Yüzüksüz olmaz, bi zahmet laykla 😅
😄 küfür etmek serbest mi
Değil diye biliyorum :D
Haha deli 😅
Gidene dur diyemem.
Lütfen kapattığınız kapıların anahtar deliğinden bakmayın!!!
https://youtu. be/96ASLXJ10oM
Edərdim ama olmaz öyle bir şey bana.. Nerde boktan şey var bana oluyo böylr güzellikler olmaz
Oylesine bi sevgiliyse biter lakin asik oldugun adamsa isler değişir
Araya biri girmemisse yuzugude alıp gelmisse korkularını yenmistir de gelmiştir kabul ederdim
İt geri mi döndün derim. Derviş ne dermiş?
😱😱
Ne 😂
Ağır ağır 😂😂
😂😂😂
Kabul ederdimm😕 pişman olmuş en azından napayım
Arayı çok açmazsa olabilir.
Demekki farkına varmış bensiz yapamayacağını ki geri dönmüş affederim tabiki
Evlilik teklifini reddeder ilişkiye devam ederdim
Gülerek Kaybettiklerini Ağlayarak Kazanamazlar...
Edilmez edilmez edilmez
Gittiyse geri gelmesin. Affetmem
Hayır ne zaman gidicek diye düşünmek istemem
Çok seviyor isem kabul ederim.
Önce yalvarması gerek
Belli olmaz
Çok seviyorsam belkiii
Bilmiyorum ölçüp tartıp biçmem lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?