Terkeden sevgili dönerse kabul eder misiniz?

arkadaşlar terkeden sevgili geri geldi ,size çok pişman olduğunu ifade etti .siz ise bu kişiyi hala çok seviyorsunuz .peki bu geri dönüşü kabul eder misiniz ?

eski sevgilim beni terketmişti bundan 4 ay önce.şimdi ise" pişmanım n'olur yeniden başlayalım" diye geri dönüş yaptı .onu hala seviyorum bi tarafım affetmek istiyor bi tarafım istemiyor .istemeyişimin sebebi ; kesinlikle beni çok uzuduğu kırdığı için değil ,ya tekrar kırar üzerse ya gerçekten değişmedi ise ya gerçekten pişman olmadı ise .

terkeden sevgili neler yapar biliyorum ,özelikle bu erkek ise ; hemen hatun kovalamaya başlar ,arkadaşlarıyla gece clup planları olur hergün .bunların bilincindeyim .eminim o da yaptı bunları .

ama sizce gerçekten pişman olamaz mı ? yani bu hayat nereye kadar bi insanı teselli eder ki .gecelik ilişkiler ,gece clupları hepsinin zevki 5-10 dakikanı en fazla 2 saatini alacağın geçici zevkler bi insanı nereye kadar mutlu edebilir sizce ? gerçekten huzur bulduğu omuza tekrar başını koymak istemez mi ?

çok uzattım biliyorum ama ,bir erkek geri dönüyor ise gerçekten pişman olduğu için dönmez mi ? bi çoğunuz eminim ki diyeceksiniz ; "boş kaldı da döndü " ama mantıklı düşünüldüğünde bi insan yalnız kaldığında anlamaz mı zaten kaybettiklerinin değerini ?

ve bu kişide yalnız kaldığında benim değerimi anlayıp dönmüş olamaz mı sizce ?

eğer o kişiyi affedersem yeniden güzel bi ilişki olur mu sizce ?
Terkeden sevgili dönerse kabul eder misiniz?