Aşk İlişkileri Başkasını sevmene birşey diyemem ama başkasıyla yakın temas kurmani istemiyorum demesi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilim ve hala o şekilde kopmak istemiyor yani sadece ona ait olayim istiyor bu cok salakca değil mi?Amaç ne yani? Başkasını sevmene birşey diyemem ama başkasıyla yakın temas kurmani istemiyorum demesi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Grande43 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çok mı salakça bence fazlasıyla salakça amacı da belli yani 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece boslukta yararlanmak değil mi Yorumla Grande43 +1 yıl Aynen öyle maalesef Yorumla
Selin600 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl engelle gec yuz verme eskide kalmıs zaten. herkes hayatına bakar ona neymis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece cinsellik için yaninda olayim istiyor Yorumla Selin600 +1 yıl anladım sen de istiyo musun bunı Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yani bi benle seks yapmis ol baskasiyla bisey yasama 0 0 Yorumla
Bigdickk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayatında başkası varken mi? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ayrıldıktan sonra geldi yazdi Yorumla Bigdickk +1 yıl Peki senin hayatında biri var mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Bigdickk +1 yıl Ayrıldıktan sonra müdahalenin mantığı var mı onu anlamaya çalışıyorum hani kiskanmistir falan 😂 ama yok olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Yok onun hayatına benden sonra biri girdi yazmazdi ama o kapyi hep açık bırakırdı Yorumla Bigdickk +1 yıl Geri dönmek için açık bırakmış sen dönmek istiyor musun? Yorumla
Dünieni Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Eski sevgilinizi tinlamayin kecileri kacirmis 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi ya Yorumla
Susidil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. O malı çok aradın mı :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok🤣 Yorumla Susidil +1 yıl Böyleleri yaşamasın sonra ürüyorlar soyları tükenmiyor :( Yorumla
LONELYsMan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnsan sevdiğini kıskanıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevse birakirmi ailesi istemedi diye sonra baska biriyle sevgili olurmu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Salak çocuk ya, bu nasıl kafadır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aptal işte bir kadın ya senindir ya da değildir bu kadar basit bitmişse her şeyiyle bitmiştir. bacım o bitirmiyorsa sen bitir. ama anladığım sen bitirmek istemiyor gibisin Yorumla Soran +1 yıl Alışkanlık olmuş ne zaman gelse kizamiyorum sert konusamiyorum.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu konularda net olmak her zaman kazandırır, yoksa ne onunla olabilirsin ne de güzel bir hayat kurabilirsin Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok mı salakça bence fazlasıyla salakça amacı da belli yani
Sadece boslukta yararlanmak değil mi
Aynen öyle maalesef
engelle gec yuz verme eskide kalmıs zaten. herkes hayatına bakar ona neymis
Sadece cinsellik için yaninda olayim istiyor
anladım sen de istiyo musun bunı
Yani bi benle seks yapmis ol baskasiyla bisey yasama
Hayatında başkası varken mi?
Ayrıldıktan sonra geldi yazdi
Peki senin hayatında biri var mı?
Hayır
Ayrıldıktan sonra müdahalenin mantığı var mı onu anlamaya çalışıyorum hani kiskanmistir falan 😂 ama yok olmuyor
Yok onun hayatına benden sonra biri girdi yazmazdi ama o kapyi hep açık bırakırdı
Geri dönmek için açık bırakmış sen dönmek istiyor musun?
Eski sevgilinizi tinlamayin kecileri kacirmis
Demi ya
O malı çok aradın mı :D
Yok🤣
Böyleleri yaşamasın sonra ürüyorlar soyları tükenmiyor :(
İnsan sevdiğini kıskanıyor
Sevse birakirmi ailesi istemedi diye sonra baska biriyle sevgili olurmu
Salak çocuk ya, bu nasıl kafadır
Bende bilsem
aptal işte bir kadın ya senindir ya da değildir bu kadar basit bitmişse her şeyiyle bitmiştir. bacım o bitirmiyorsa sen bitir. ama anladığım sen bitirmek istemiyor gibisin
Alışkanlık olmuş ne zaman gelse kizamiyorum sert konusamiyorum..
bu konularda net olmak her zaman kazandırır, yoksa ne onunla olabilirsin ne de güzel bir hayat kurabilirsin
Niye takıyorsunuz her söylenen lafı
Saçma