Sevgilin varken bir başkasından hoşlanıyorum sadece kendinizi yerime koyun kötü yorum istemiyorum?

Hoslandigim kişi de benden hoşlanıyor ama tabii ki sevgilim olduğunu bilmiyor kaç yıldır sevgilinle beraberim ona bu ihaneti yapamam hem belki de duygularım anlık bir şey yeni bir insan tanımak ne bileyim dört yıllık ilişkide bazı şeyler artık rutin olduğu için birinin bana ilgisi mi hoşuma gitti bilmiyorum çocuktan uzak durmak istediğini söyledim çocuk saygı duydu uzak durmak istediğimi söyleyip her çalıştığı yere gittiğimde iş için onla konuştuğum sohbet ettiğim börek bile götürdüm iki kere o da bana doğal olarak hem uzak durmak istediğini söylüyorsun hem de yaptığın hareketlere anlam veremiyorum dedi ve bu beni çok yıpratıyor dedi ilk başta dedi ki birbirimizi engellemeyelim belki ileride bir gün tekrardan oluruz daha sonra tekrardan görmek istediğimi söyledim gittim börek de götürdüm yine bana dedi ki belki bu seni kıracak ama ben seni her yerden engelleyeceğim dedi bunun sebebi seni görmek istememem dedi haklı da zaten sevgilim olduğu için uzak durmak istediğimi söyledim zaten 2.03 gün konuştuk sadece ondan öncesinde de beğeniyor muş beni ama ben onu ve şu an konuşmuyoruz beni her yerden engelledi sadece WhatsApp‘ım kaldı oradan da son görülmesine bakıp duruyorum yarım saatte bir bakıyorum engelimi kaldırmış mı diye o kadar içim yanıyor aramak istiyorum konuşmak istiyorum ama sevgilim var sevgilimi de sevmiyorum diyemiyorum benim için çok zorluklar atlattı çünkü alıştım ona da sevgilimi bırakıp bu çocukla devam edince ileride belki çok kötü şeyler yaşayacağım sevgilime geri de dönemeyeceğim bilmiyorum sevgilimle devam etsem bu çocuğu unutabilecek miyim onu da bilmiyorum bakın beni kötüleyin diye yazmıyorum sadece fikir istiyorum anlattıklarımı sen yaşasaydın ne yapardın gözümü kapatıyorum onunla hayal kuruyorum ve sadece bir hafta konuştuk birkaç günü güzel diğer günler ondan uzaklaşmak istediğimi soyledigim için çok kötü konuşmalardı yani bana tamam dedi saygı duydu ben ona yazıyordum yine cevap veriyordu böyle saçma sapan bir hal aldı artık konuşmuyoruz ve bana dedi ki seni her yerden engelleyeceğim çünkü biz devam edersek ilerisi bizim için iyi olmayacak biz çok toksik bir ilişki olacağımızdan korkuyorum dedi ve sen beni ilk başında bıraktın dedi kesinlikle çocuk haklı ama ne yapacağım bilmiyorum ben nasıl alıştığım bir insanı bırakıp bu çocukla sevgili olayım ileride ya pişman olursan ya bunun da hevesi geçersin ya da sevgilimle devam ederken ben bu çocuğu nasıl unutacağım yarın yine çalıştığı yere gitmek zorundayım iş için 100 yüze geleceğiz yani onu görmek için o kadar heyecanlanıyorum ki bir o kadar da üzülüyorum gördükten sonra duygular tekrardan en başa saracak diye
Güncellemeler
6 ay
Saçma sapan yorum yapmayın erkekler gerçekten yardım istiyorum
Güncellemeler
6 ay
Sanırım sende yazamıyorsun burdan cevap vereyim madem çok haklısın ama şöyle bir durum var yüz yüze konuştuk bana dedi ki belki bu diyeceğin seni kıracak ama ben seni her yerden engelleyeceğim dedi bizim için böylesi daha iyi dedi çünkü ileride daha çok üzüleceğiz gibi hissediyorum dedi bizim ilişkimiz çok toksik olur falan dedi ben de dedim ileriyi nereden biliyorsun falan yani ben orada sıfırdan başlayalım desem kabul etmeyecekti beni bence ve o şekilde kendine iyi bak seni kırdıysam
Sevgilin varken bir başkasından hoşlanıyorum sadece kendinizi yerime koyun kötü yorum istemiyorum?