Sevdiğiniz kişinin sizi istememesi?

Yaklaşık olarak 1 aydır hayatımda biri var. Biliyorum süre aslında çok kısa ama ben acayip tutuldum. Normalde bir ilişkim yürümezse bir şekilde yoluma devam edebiliyorum. En azından mesaj atmıyorum. Bu sefer çok farklı çocuk garip bir şekilde beni çekiyor. Tanışmayı, mesajlaşmayı küçük bahaneler eşliğinde ben yaptım. Buluştuk zaman geçirdik. İşim nedeniyle araya mesafe girdi. Yaklaşık iki hafta kadar önce konuşmamız sırasında beraber olmadığımızı pat diye yüzüme söyledi. Çok sacma ve canım bir durumun içindeyim. Asla ikinci bir mesajı atmıyor. Cocuk da bir garip. Uzun zamandır sevgililik durumlarında bulunmadığını beni kendine kabullendirmesi icin zamana ihtiyac duydugunu söyledi. Ben de çok sinirlendim. İçimde bir çomar ve bir eril enerji yumağı olduğumdan olacak ki tepki gösterdim. Bazı şeyler yaşadık, devamında ne nasil olur onu konustuk. Kendi kendine seneye gelirim annenle tanışırız muhabbetleri, evlilik muhabbetleri yapan birisi bir anda nasıl böyle olabiliyor. Kendimi kötü hissettim. cunku daha once kimse bana boyle davranmamisti. Veya hicbir zaman bir erkek tarafindan istenilmeyen birisi olmadim. Ilk defa ikinci defa yazıp hani neden olmuyor tarzında sorular sordum. Karmakarisik oldum suanda da. En son sanki iyiye gidiyordu ama bu kezde ben sinirlenip sövüp engelledim. Ve tabi 3 gun sonrada engelini geri kaldirdim. Normalde cidden belli bi olgunluğa gelmiştim ama bu cocuk tüm dengelerimle oynadı resmen. Halen daha yazıp arayasım geliyor ama artık hangi yüzle. Insanlara kısa surede devasa anlamlar yükleyip sevebiliyorum. Halen daha bir iletisim olur mu diye bekliyorum ama sanmıyorum. Bu arada cok guzel bir isim var. Hayatımda olan cocuk uzman çavuş garip garip triplere giriyor. Hayatım belli değil vs. tarzında. Onu geri çeken bu mu. Eğer buysa ne diye onca şey yaşadık. Çok sinir bozucu. Net bi cevap alamadığım için de çıldırdım denebilir. Netlik her şeydir. Defalarca sormama rağmen de istediğim bir cevap alamadım. Istediğim derken örneğin seni xxxx nedenlerinden dolayı istemiyorum/senden hoşlanmadım/baska biri var veya ben gayim diyebilir...

Sevdiğiniz kişinin sizi istememesi?