Arkadaşlarımın demesine göre çocuk sürekli bana bakıyormuş ama hep ben bakmıyorken. Üstelik ben ona bakıyorum baya baya gözlerinin içine. Ama asla göz kontağı kurmuyor benle. Ona baktığımın farkında olsa bile tepki vermiyor. Ama ben arkamı dönünce veya ilgimi başka şeye verince, ona bakmıyorken uzun uzun beni izleyip süzüyormuş. Karşı karşıya gelince bile asla gözlerime bakmıyor, ama ben yanından uzaklaşınca dönüp arkamdan bakıyormuş.
Ben bu çocuktan hoşlanıyorum ilgimi de belli ediyorum ama artık ne yapacağımı bilemez oldum. Arkadaşları bile benim ona baktığımın farkında hatta çocuğa "O net sende" gibisinden şeyler diyip gülüyolar baktığımı görünce.
Bu çocuk neden böyle yapıyor olabilir? Amacı ne? Ben ne yapabilirim bu durumda?
Ben bu çocuktan hoşlanıyorum ilgimi de belli ediyorum ama artık ne yapacağımı bilemez oldum. Arkadaşları bile benim ona baktığımın farkında hatta çocuğa "O net sende" gibisinden şeyler diyip gülüyolar baktığımı görünce.
Bu çocuk neden böyle yapıyor olabilir? Amacı ne? Ben ne yapabilirim bu durumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belkide çok utangaç bir yapıya sahiptir ve senden çekiniyordur
Halbuki çok popüler biri, özgüvenli de duruyor baya hoşlanan kız var ondan
Popüler olabilir ama insan ciddi anlamda hoşlandığı kişiye karşı ilk başlangıçta utangaç ve çekingen olurlar
Hoşlandığımı çok belli ediyorum, gözüne gözüne bakıyorum nasıl hala utanabilir ki
Bunu o kişiye sormak lazim
Konuşmaya denesen mi iletişim kurmadan ilişki olmaz hani uzaktan platonik gibi birsey olur sadece
Çocuk resmen buz dağı gibi, yanaşamıyorum bi türlü
Tuaf hani yine de bi yanına gidip veya teln numarasını iste
Çaktırırsa adı taczciye çıkıyor o yüzden nabız yokluyor sen pası verince atmaca gibi yapışır
Ama ben ona sürekli bakıyorum zaten o da farkında
Gı bağzı erkekler mal olur gözünün içine sokmadan anlamaz hatta ileri boyutta mallar kız umudu keser başka birini bulur evlenir gelin giderken jeton düşer. Erkek milleti idare et tek hücreli beyinle bu kadar oluyor
Ahahahahahaha
Hahahaha ama arkadaşları bile farkında ona da söylüyorlar özellikle kontrol ediyorlar beni
O zaman geriye tek şeçenek kalıyor diktir et gitsin öz güveni olmayan biri. Kendine hayrı yok ki sana ne hayrı olacak
+1 👍🏻
Senden hoşlansa da,
Soguk, dengesiz, karamsar gibi olduğunu dusunuyordur
Öyle biri değilim nasıl anlamasını sağlarım
Uyumlu olmaya çalış
Onun nabzına göre davran
Hoşlanır karşılıklı ama çocuk emin olmak istiyor. Sen bakmaya devam et ilgini biraz daha artır yanına konuşmaya gelecektir
Bu soruyu sabahta sordun sanırım aldığın cevaplar tatmin etmedi mi? Tamam çocuk seni seviyor. Herkes duysun djdjwkxj
Sevse bu soruyu sormazdım heralde ğwpwğwş
senden hoslaniyor ama verecegin tepkiyi kestiremedigi icin cekiniyordur
Yalnız ben hep ona bakıyorum
utangactir
çaktırarak mı baksın? xD
E baksın bi adım atsın dimi😁
çaktırarak mı baksın bebeğim bu işin raconu bu
Neden
bebeğim çünkü
çekinir insan ilerde açılırsa açılır anca
Çekinebilir de ben gözüne gözüne bakıyorum çocuğun tık yok😂
bebeğim o zaman kesin çekinir öyle gözüne gözüne bakma bakarsan da gül falan bişe yap :D
Ahhahaha yok gülemem, peki başka nasıl belli edebilirim sence onu ürkütmeden böyle🤣
bebeğim başka yöntemi yok telepati yapıp zihnine mi gireceksin :D gülümse falan işte selam ver anlar zaten yanlar sana