ayrıca beni görünce sürekli eli saçına gidiyor, uzun uzun bakışıyoruz, en sonunda göz göze geldik ve offf dedi etkilenmiş bir ses tonuyla. noluyoruz yani😂
@söylenmedihiçç la ben değilim gizli üyeye de yükseımeyiz artık yuh😂😂 o replik geldi aklıma sözlerini değiştirdim Burdasın dokunamıyorum çok saçma ya, z yutbda
Slk aşık utanmış işte , istemsizce dediği için😂😂😂😂sen ne yap biliyormisun bi gün bu geçerken arkan ona taraf olsun ama of de kendi kendine ofa duysun , sorarsa internet çekmkyor dersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sapık ve abaza olduğu içindir
Burdasın skemiyorum çok saçma içim gidiyor dokunamıyorum skemiyoru m çok saçma😂😂😂
Hshshshshah patladım
sjjJahAhqhahsh
Of çeken adamı bulmuş olabiliriz
@söylenmedihiçç la ben değilim gizli üyeye de yükseımeyiz artık yuh😂😂 o replik geldi aklıma sözlerini değiştirdim Burdasın dokunamıyorum çok saçma ya, z yutbda
Dayı bildiğimiz için güldük zaten açıklamana gerek yoktu -_-
@söylenmedihiçç 🤣🤣🤣
Kız bu of herif ya hoşlanıyor ya arzuluyor of derken yükselmiş belli etmiş sesli şekilde hoşlanan erkeğin belirtisidir elin saça gitmesi😂
ahsksjdjsjs emin olamıyorum ki bi gün öyle bi gün böyle mesela bunu yaptığı günden ertesi günü yüzüme bakmıyor ne anlam çıkaracağım bilemedim
Slk aşık utanmış işte , istemsizce dediği için😂😂😂😂sen ne yap biliyormisun bi gün bu geçerken arkan ona taraf olsun ama of de kendi kendine ofa duysun , sorarsa internet çekmkyor dersin
Of of kömür gibi yanıyorum of of ajaj
Dmeiş olabilir
Nasıl bir off olduğuna göre değişir o😄
tek bir of 😂
Da böyle off hatuna bak der gibi mi off bi kurtulamadık şundan der gibi mi😅
tabi ki de birincisi gibiydi
Yani fiziksel olarak beğenmiş arkadaş biraz hayvanca belli etmiş ayrı konu da🙃
Çok sebebi var çok 😂
aghahahahshaha ne peki
Yaşın küçük büyüyünce söylerim hadi şimdi uyu
tamam kanzi
Adamın içi geçmiş daha ne olsun