Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burada "Acaba ne sıklıkla konuşsam yazıp arasam ilgimi belli etmek ama bir yandan da sikmamak için" seklinde bir soru gördüm az evvel. Yorumlarda iki gun yazma, bir gün yaz demisler vs. Yani tanışma döneminde karşındaki de ne yapacağinı bilemiyor. Sen de nasil olmasi gerektigine inandigini açikca konuşsan, ondan sonra baksan buna ne kadar özen gosterdigine, ona göre karar versen daha doğru olur.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok tesekkurler mantikli bir yorum yapmissin. Evet bir defasinda ben ondan uzaklasmistim farketti sebebini sordu ben de biseyler geveleyip uyum yok falan dedim kulliyen yalan ama. O da o zaman laf arasinda dedi ki ben de seni arada rahatsiz ettigimi dusundum hep dedi. Yani benim ne dusundugumu anlayamamis.
Bir de bu konusmanin daha oncesinde kendisi de soyle bi laf soyledi: hic sesin solugun cikmiyor, ben de yazmasam. Ben de buna karsilik dedim ki uc gunde bir yazismamizdan bahsediyorsun galiba. Dedi sence bu benim sucum mu?
Yani bu konusmalar gecince kendi kendime diyorum ki cocuk gercekten iyi niyetli, ama cok fazla ‘kizin pesinden kosayim’ mantigi yok cogu erkekte oldugu gibi. Ama sonucta ben de memnuniyetsizligimi bu sekilde belli etmisim biraz daha cabalamasi gerekmez mi sonucta
Cevap sahibi
+1 yıl
Kizlara sulanan tipler haricindekiler emin ol çekinik oluyorlar acaba rahatsiz, huzursuz eder miyim diye. Bu iyi bir sey aslinda. Ama bizler de cok ilgi istiyoruz, once onlar gostersin ilgisini istiyoruz. Bak bir dene, sen adim atan ol;dedigim gibi biri iki adim üc adım gelmeye basliyor bir zaman sonra, yeter ki o yesil ısığı yak.
Soran
+1 yıl
Ay galiba haklisin sanki bugun bile hafiften fark ettim. Ama ben de tam ilgi gostermesini bilmiyorum galiba ya cekiniyorum derken odun gibi kaliyorum. En son dedi ki ‘sen bana hic karismiyorsun az ye demiyosun’ 😀 resmen karis bana diyo.
Ya bi tutuklugum var uzerimde, nasil arkadasliktan bir tik fazlasina tasirim ki?
Cevap sahibi
+1 yıl
Cocuk bayaği pas atiyor yani. Sen de tamam, bundan sonra bendesin falan de. Sesin solugun cikmiyor tarzı bir sey derse, sen iste ben her gun konusurum tarzi pas at sen de. Yani"sen iste"gecen laflar et, emin ol o da acilmaya baslar.
Soran
+1 yıl
Ayy neden bu kadar cekingenim bilmiyorum. Ama dedigin sekilde cevap verseymisim keske. Umarim sogumaz boyle boyle. Tesekkur ederim 👍🏼
Soran
+1 yıl
Ya ama bir de mesela sen iste her gun yazarim desem, simarmaz mi ya. Erkek ya havalanmasin falan diyo cok kisi ya dogruysa
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya biraz imali ifade edebilirsin. Ya da bir cumlede oyle soyleyip, sonra konuyu uzattirmazsin. Aslinda bak onun yaptigi da bu. Sen ne kadar şimariyorsan, o da o kadar şimarır yani.
Ama ilk gunden beri boyle o yuzden samimiyetsiz olur bu sekilde sormak bence.. daha once birkac defa duyurmaya calistim aslinda. Su sekilde: O iki uc gunde yazdigi icin ben de cok nadir mesaj baslatiyordum. O da bir defasinda dedi ki hic sesin solugun cikmiyor. Ben de yazmasam. Ben de o zaman dedim ki uc gunde bir yazismamizdan mi bahsediyorsun? Dedi bu sence benim sucum mi?
Yani galiba o belki de gercekten 50-50 karsilikli olmasini bekliyor.. kendince arayi sogutmamak icin yazmis oluyor galiba.
Yani o konusmayi pek uzatmadim ama acikca soylemis kadar oldum ve cok fazla da fayda olmadi Şu an yine en son iki gun once yazistik
Şöyle diyebilirim bu adam seni gerçekten tanımak istiyor ve seni hayatına almak istiyorsa senle sürekli iletişim haline geçer bu kadar açık ve net bence duygularından emin değil ya da hayatında biri var
Eger oyle olsa neden benle gorusmeye devam etsin ki? Beni ilgisiz sanip buna ragmen istikrarli davrandi sonucta. Ha bu durumdan memnun degilim ama, bir yandan diyorum ki beni asiri ilgiye bogsa daha mi iyi hayir, cunku elde ettikten sonra o da geri cekilecek. Bari yavas yavas tanimaya calisiyor diye dusunuyorum?
Ruh hastasi mi o neden ki. Bir defasinda dedi ki sesin solugun cikmiyor ben de yazmasam. Dedim uc gunde bir konusmamizdan bahsediyorsun herhalde. Benim sucum mu sence dedi. Yani adam cidden farkinda degil.
Daha sonra da ben ondan uzaklasmaya basladigimdq fark etti dedi erteI gun cevaplamak falan hoslanmiyorul bu durumdan dedu. Uzaklasiyormusun sorun mi var diye ackkca sordu. Bahaneler uretip uzaklasmaya calistim ve adam uzun uzun yazdi ilk bastan evlilik amaciyla tanistigim ilk kisisin. Ailemle gelip ondan sonra tanissak anlasamasak senin adin ‘istenmeye gidildi’ye duyulacak dedi once seni kendim tanimak istedim sonra senle bu konilari konusmak istedim vs dedi..
Ben bunlari sormamistim bile halbuki. O yuzden samimiyetine de inanasim var. Hic saygisizligi da olmadi. Gorustugumuzde arada serpistiriyor ileriye donuk planlarini evlilik is vs bunlardan bahsediyor..
bak 3 tür insandan nefret ederim.. kanka kardes diyerek sevgili yapandan
evliligi kullanip kandirandan
sahte fotolar gösterip yasamadigi hayati kullananlardan bu 3 karaktersiz insanlar kendini zeki saniyor halbuki karaktersizlik düzelmez sonunda öyle düserler ki.. allah dusmanima vermesin kendi kuyularini kaziyorlar..
Amin tabiki ama sonucta belki de sadece huy veya mesajlasmayi sevmiyor vs vs. Neden eline ne gececek ki. Zaten benle alakali yanlis birSey dusunemez kendisi de acikca soyledi ki ben sormadigim halde dedi ki amacim bos vakit gecirmek degil zaten oyle biri de degilsin goruyorum falan dedi. Insanlara guvenmek lazim bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burada "Acaba ne sıklıkla konuşsam yazıp arasam ilgimi belli etmek ama bir yandan da sikmamak için" seklinde bir soru gördüm az evvel. Yorumlarda iki gun yazma, bir gün yaz demisler vs. Yani tanışma döneminde karşındaki de ne yapacağinı bilemiyor. Sen de nasil olmasi gerektigine inandigini açikca konuşsan, ondan sonra baksan buna ne kadar özen gosterdigine, ona göre karar versen daha doğru olur.
Cok tesekkurler mantikli bir yorum yapmissin. Evet bir defasinda ben ondan uzaklasmistim farketti sebebini sordu ben de biseyler geveleyip uyum yok falan dedim kulliyen yalan ama. O da o zaman laf arasinda dedi ki ben de seni arada rahatsiz ettigimi dusundum hep dedi. Yani benim ne dusundugumu anlayamamis.
Bir de bu konusmanin daha oncesinde kendisi de soyle bi laf soyledi: hic sesin solugun cikmiyor, ben de yazmasam. Ben de buna karsilik dedim ki uc gunde bir yazismamizdan bahsediyorsun galiba. Dedi sence bu benim sucum mu?
Yani bu konusmalar gecince kendi kendime diyorum ki cocuk gercekten iyi niyetli, ama cok fazla ‘kizin pesinden kosayim’ mantigi yok cogu erkekte oldugu gibi. Ama sonucta ben de memnuniyetsizligimi bu sekilde belli etmisim biraz daha cabalamasi gerekmez mi sonucta
Kizlara sulanan tipler haricindekiler emin ol çekinik oluyorlar acaba rahatsiz, huzursuz eder miyim diye. Bu iyi bir sey aslinda. Ama bizler de cok ilgi istiyoruz, once onlar gostersin ilgisini istiyoruz. Bak bir dene, sen adim atan ol;dedigim gibi biri iki adim üc adım gelmeye basliyor bir zaman sonra, yeter ki o yesil ısığı yak.
Ay galiba haklisin sanki bugun bile hafiften fark ettim. Ama ben de tam ilgi gostermesini bilmiyorum galiba ya cekiniyorum derken odun gibi kaliyorum. En son dedi ki ‘sen bana hic karismiyorsun az ye demiyosun’ 😀 resmen karis bana diyo.
Ya bi tutuklugum var uzerimde, nasil arkadasliktan bir tik fazlasina tasirim ki?
Cocuk bayaği pas atiyor yani. Sen de tamam, bundan sonra bendesin falan de. Sesin solugun cikmiyor tarzı bir sey derse, sen iste ben her gun konusurum tarzi pas at sen de. Yani"sen iste"gecen laflar et, emin ol o da acilmaya baslar.
Ayy neden bu kadar cekingenim bilmiyorum. Ama dedigin sekilde cevap verseymisim keske. Umarim sogumaz boyle boyle. Tesekkur ederim 👍🏼
Ya ama bir de mesela sen iste her gun yazarim desem, simarmaz mi ya. Erkek ya havalanmasin falan diyo cok kisi ya dogruysa
Ya biraz imali ifade edebilirsin. Ya da bir cumlede oyle soyleyip, sonra konuyu uzattirmazsin. Aslinda bak onun yaptigi da bu. Sen ne kadar şimariyorsan, o da o kadar şimarır yani.
Normal değil önemli bir şey yoksa
Sevgilim olmadigi icin kendimde bu konuda birsey soyleme hakki gormuyorum.. sence birseyler soylemeli miyim?
Sonuçta flörtsünüz yani söyle seni tanımak isteyen adam neden 3 gün ortada yok bir düşün bakalım
Hesap sormadan nasil sorabilirim?
Nazikçe diyebilirsin ki canım 3 gün boyunca yoktun acaba acil bir şey mi oldu
Ama ilk gunden beri boyle o yuzden samimiyetsiz olur bu sekilde sormak bence.. daha once birkac defa duyurmaya calistim aslinda. Su sekilde:
O iki uc gunde yazdigi icin ben de cok nadir mesaj baslatiyordum. O da bir defasinda dedi ki hic sesin solugun cikmiyor. Ben de yazmasam. Ben de o zaman dedim ki uc gunde bir yazismamizdan mi bahsediyorsun? Dedi bu sence benim sucum mi?
Yani galiba o belki de gercekten 50-50 karsilikli olmasini bekliyor.. kendince arayi sogutmamak icin yazmis oluyor galiba.
Yani o konusmayi pek uzatmadim ama acikca soylemis kadar oldum ve cok fazla da fayda olmadi Şu an yine en son iki gun once yazistik
Şöyle diyebilirim bu adam seni gerçekten tanımak istiyor ve seni hayatına almak istiyorsa senle sürekli iletişim haline geçer bu kadar açık ve net bence duygularından emin değil ya da hayatında biri var
Eger oyle olsa neden benle gorusmeye devam etsin ki? Beni ilgisiz sanip buna ragmen istikrarli davrandi sonucta. Ha bu durumdan memnun degilim ama, bir yandan diyorum ki beni asiri ilgiye bogsa daha mi iyi hayir, cunku elde ettikten sonra o da geri cekilecek. Bari yavas yavas tanimaya calisiyor diye dusunuyorum?
Belki de ikinci plandasın diye düşünüyorum çünkü seni yedekte tutuyor olabilir
Peki neden boyle yapmak istesin? Ailemi taniyor akrabalarimi taniyor en ufak bi saygisizligi olmadi. Yedege ihtiyaci olsa baska birine gitmez miydi?
Gidebilir belkide gitmiştir ama şunu söyleyebilirim tanımak istese sürekli iletişim halinde olurdu
Haksız mıyım
Olasilik bu. Sen cok emin konusuyorsun
Yani ihtimal ama gerçekçi konuşuyorum
ayrilmissiniz
Yok hep bastan beri boyleydi galiba huyu boyle. Ayrilmaya kalkistim bircok dil doktu.
ya yedektesin ya sevmiyor.. ama huyu boyle diye birsey yok.. belli ki sorunlu ruh hastasi uzak dur
Ruh hastasi mi o neden ki.
Bir defasinda dedi ki sesin solugun cikmiyor ben de yazmasam. Dedim uc gunde bir konusmamizdan bahsediyorsun herhalde. Benim sucum mu sence dedi. Yani adam cidden farkinda degil.
Daha sonra da ben ondan uzaklasmaya basladigimdq fark etti dedi erteI gun cevaplamak falan hoslanmiyorul bu durumdan dedu. Uzaklasiyormusun sorun mi var diye ackkca sordu. Bahaneler uretip uzaklasmaya calistim ve adam uzun uzun yazdi ilk bastan evlilik amaciyla tanistigim ilk kisisin. Ailemle gelip ondan sonra tanissak anlasamasak senin adin ‘istenmeye gidildi’ye duyulacak dedi once seni kendim tanimak istedim sonra senle bu konilari konusmak istedim vs dedi..
Ben bunlari sormamistim bile halbuki. O yuzden samimiyetine de inanasim var. Hic saygisizligi da olmadi. Gorustugumuzde arada serpistiriyor ileriye donuk planlarini evlilik is vs bunlardan bahsediyor..
sana zarar veriyor bu bile ayrilmaya yeterli sebep
Nasil zarar
Biraz acar misin lutfen?
vaat veriyor icraat yok.. evlilikle kandiran tipler
Eline ne geciyor?
bak 3 tür insandan nefret ederim..
kanka kardes diyerek sevgili yapandan
evliligi kullanip kandirandan
sahte fotolar gösterip yasamadigi hayati kullananlardan
bu 3 karaktersiz insanlar kendini zeki saniyor halbuki karaktersizlik düzelmez sonunda öyle düserler ki.. allah dusmanima vermesin
kendi kuyularini kaziyorlar..
Amin tabiki ama sonucta belki de sadece huy veya mesajlasmayi sevmiyor vs vs. Neden eline ne gececek ki. Zaten benle alakali yanlis birSey dusunemez kendisi de acikca soyledi ki ben sormadigim halde dedi ki amacim bos vakit gecirmek degil zaten oyle biri de degilsin goruyorum falan dedi. Insanlara guvenmek lazim bence
guvenme bence.. salliyor seni