Hem olur olmaz konuşuyor kalp kırıyor hemde gönül almayı bilmiyor bıktım artık şimdide görüldü atmış. Napcam ben ya bu nasıl ilişki 2 yıldır bezdim emek var diye seviyorum diye ama yetti artık bune ya.
Askerde ki sevgilimle ayrılmalı mıyım, konuşmalardan ne çıkarıyor sunuz?
Valla bi tavır almalısın ayrıl demiyorum ama bi korksun senin ayrılmandan bu ne gerçekten askerde tamam ama benim sevgilisi askerde olan çok arkadaşım var ve ilgililer gerçekten ilk fırsatta yazar sorarlar yani. Ama şu da var acaba ortamı kötü sevmediği insanlar var ondan bunalıyo sanada yansıtıyor olabilir mi? Bu tabiki böyle kaba söylemesini gerektirmez şu an yapacağın şey onu kendi haline bırak arama yazma biraz o delirsin yaaa
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Emek var diye devam etmek bence çok anlamsız, emek fikri insana daha fazla sorumluluk yükleyerek psikolojik baskı oluşturur sadece. Çmxümvü bir yaklaşıma sahip değilse ben ayrılmanozdan yanayım. Ki sorununuzu açıklarken bile ne kadar yorulduğunu apaçık belli. Hayatınız, her ânınınız çok kıymetli. 2 sene geçmiş olsa bile önemli olan şu anınız ve daha sonrasını mutlu geçirmek.
Adamı askerde rahat bırak lan, üstüne gitme. Döndüğünde verirsin ayrılık kararı vereceksen, onun durumunu anlayamazsın anlayamadığın konuları da anlamış gibi yapıp hüküm giydirme, kendi topuğuna sıkarsın..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyi anlamıyorum ki. Askerde anlayamazsın sanki gidip ne yaşıyor sunuz. Çokta, rahat 24 sat telefon elinde foto çekiyor paylaşıyor. Kafasına göre kantinde zaten ney piskljisinden bahsediyon
Görüldü attı dahada bişey yazmadım 00. 00dan beri çevrim içi.. Çok güzel uyuyor 💔 neden böyle ki insanlar, kalp kırıp zerre gönül almıyorlar birde üstüne üstüne çıkıp haklı göstrmye çlşyolar kendilerini of be