+1 yılSürekli arabasını paylaşmak..
gece elinden gelse arabasııyla uyuyacak adamlar tanıdım..
Bunun bir karizma olduğunu sanıyorlar
araç yahu altı üstü100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDar pantolon kesinlikle 🤦♀️ Bir de kendini cinsel anlamda överken ve aynı övgüyü beklerken... Karizmatik, çekici göründüğünü sanıp aslında çok itici oluyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☝️
+1 yılTespihle karizmatik olmuyorsunuz, yoksa kocalarımız imam olurdu.
11 Yorumla- +1 yıl
Puahahah :D
Trafikte gazı kökleyerek kalkış.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Araba kullanırken yüksek ses müzik ile caddelerde gezdikleri keko halleri...
91 Yorumla- +1 yıl
Caddelerde rüzgar :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hicbir seyi karizmatiklik olarak görmüyorum,
görmedim.
illa Karizmatik gosterecek şeyler nedir diye düşünecek olursam,
1. Merhamet
2. Zeka
3. Guler yüz
4. Temizlik
5. Beyaz kalp
6. Cocuk, hayvan, Kadin, insan Sevgisi
ve butun guzel seyleri iki kelime altinda toplayıp bitiriyorum.
Guzel Ahlak.43 Yorumla- +1 yıl
Sonunda Benim Gibi Adam Buldum Ya
- +1 yıl
:) güzel görüş için tşkler
+1 yılGeçen gün kütüphanede yanıma oturmak için izin isteyen karşı cins ayfonunu ve araba anahtarını sertce masaya koydu o daha oturmadan yanından kalktım görgüsüzlük tahammül edilemez
(Yani hava atmaya çalışmak çok itici)70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dar takim, kisa paca, dar olan hersey aslinda.
Sakalin altinin kesilmesi. Bunu mide bulandirici buluyorum. Bakimli erkekten ziyade tuhaf erkek goruntusu. Kesiyorlar boyun kismini komple, sakam pat diye bitiyor orada. Nefret ediyorum.
Gereksiz agir abi durma sevdasi. La bir git bebe agirligina... diyesim geliyor, cogu zaman da diyorum aslinda. Dizi ozentisi gerzekler.
La ben hic sevmiyorum ya bu erkek milletini.10 YorumlaAraba storysi atmak, gösteriş yapmak. Ciddi anlamda benim dahi haz etmediğim şeyler.
30 Yorumla
+1 yılAman Allah'ım hayatta dar gömlek ve dar pantolon giymem. Bence bir erkeğe hiç yakışmıyor. Bakıyorum şimdiki gençlere bileklerinin üzerinde pantolonlar, zor hareket ediyorlar, babet çorap, kundura 😳
14 Yorumla- +1 yıl
Ay babet çorabı unutmuşum :D
- +1 yıl
Ben mi çok eski kafalıyım valla bilmiyorum ya da yaşlandım belki çağa ayak uyduramıyorum. 🙄
- +1 yıl
Yoo ben açıklamada yazmayı unutmuşum 😅
- +1 yıl
😅 .
Birçok şey var ama en en itici gelen şey kendilerini öven tavırları kusasım geliyor. Bırak gerçekten öyleysen insanlar seni övsün. 😀
22 Yorumla- +1 yıl
Haklısın:D
+1 yılMasanın üzerine bütün ceplerini boşaltmaları.
Cüzdan, araba anahtarı vs32 Yorumla- +1 yıl
Hahaha evet ya 😅😅
- +1 yıl
😊😊
Derin ve boğuk bir sesle konuşmaya çalışıyorlar. Tamamen itici yani niye fısıldıyon durduk yere dimi wdkwmd
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D doğru
Haha evet dar pantolon muş geçen biri sormuştu tam 150 hanımefendi öyle dedi Allahtan giymedim bu zamana kadar ıyyy 🤣
116 Yorumla- +1 yıl
Öylemişmiş 💪🏻😃
- +1 yıl
Tamam o zaman :D inanmış gibi yapalım hepberaber
- +1 yıl
Teşekkür etmemi mi istiyorsun 😅
- +1 yıl
😅😅O zaman Teşekkğr Etmeyeceğim
- +1 yıl
Hey teşekkür etmedim 🤷♀️😨
- +1 yıl
La havle.. 🙄
- +1 yıl
Amin 🤷♀️😃
- +1 yıl
tamam nokta 😃 bi yorum uzatan daha istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOtururken bacaklari bir metre acmak.
Sanki bir tek onlarda var.
Yaprak kafali herifler.25 Yorumla- +1 yıl
Ay evet çok itici ama şey de itici bacakbacak üstüne atan :D ben de onu sevmem
- +1 yıl
Dogru oda var. Her bacak bacak ustune atma şekli şık durmuyor erkekte.
- +1 yıl
Evet 🙄
- +1 yıl
Bu arada afedersin. Ilk yorumda argo yazdim.🙂
- +1 yıl
Önemli değil :D
+1 yılArabalarının olması
Aslında karizmatik adam olsun😅29 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ponçikim :D
- +1 yıl
Kız bu gif nee öyle oruç oruç🙈🤪
- +1 yıl
Hangisi için söyledin bunu sen şimdi :D mangal mı yoksa karizma abidesine mi 😅😃
- +1 yıl
Karizmaya
- +1 yıl
Bravo beklediğim cevap :D
- +1 yıl
Niye kızx
- +1 yıl
Çünkü adam tam karizma mangalı mı yersin onu mu :D
- +1 yıl
Mangalı görmedim bile😆
- +1 yıl
Yok artık :D aynı ben hahaha
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Arabayla fotoğraf çektirmeleri, ben o yüzden motor aldım
14 Yorumla- +1 yıl
Haha sen de şimdi motorla mı çekineceksin
- +1 yıl
Farkımız tarzımız misali.. 😂
+1 yılBen de göğüsleri olmadığı halde dar badi giyip küçücük memelerini belli etmeye çalışan erkeklere küçük Ben de göğüsleri olmadığı halde dar badi giyip küçücük memelerini belli etmeye çalışan erkeklere kıcık oluyorum
10 Yorumla
+1 yılpacayi beyaz Çorabın içine sokunca karizmatik göründüğünü sanmak
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları kollarını şişirip kasliyim diye ego kasıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma 🙄😃
+1 yılMesela fotograftaki tam kanka. Gölgede günes gözlüğümü takılır😀
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaheuhah 😅 mangal gözlere vurmasın
- +1 yıl
Fotograftaki tam kanka yapmış site. Tam bar. zo olacaktı
- +1 yıl
Zürafanın düşkünü, beyaz giyer kış günü misali😀
- +1 yıl
😅😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla Kas yapma çabası, espri yapma çabası, cok şık kıyafet, telefon satın alıp gösteriş yapma çabası ile dikkat çekmeye çalışmaları.. Hem 1 de çok bilirmiş gibi davranmaları..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. surekli araba storyleri spora baslayinca igrenc yuruyus tarzi igrenc skor takintilari
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDar pantolon giyen Erkekelri beğenmem diyen kızların yanındaki bütün erkek tiplerinde dar pantolon var. bu biraz iki yüzlülük değil mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Ben beğenmiyorum yanımda yok 😃 başkalarının adına konuşamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahini olması, Doğanı olması ve bunlarla hava atması
23 Yorumla- +1 yıl
Hahahah pardon ya :D
Cevap sahibi+1 yılNiye?
- +1 yıl
Güldüm ya ondan :)
+1 yılDar pantolon vasat bir durum nasıl giyiyor erkekler onu aklım almıyor dar ve kisa paca çorapsiz oluyorlar bide 🤦♂️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLan at tarafı şahin o sesi açtıkça o egzozu biseyler yapıp bagrittikca ne anlıyorsunuz. Merak ediyorum
20 Yorumla Giyim kuşam Herşey düzelir de pat diye bel altı konuşmalari yok mu? Gelde yol vermekten başka çözüm bul 🤦♀️
20 Yorumla
+1 yıldar gömlek bence, bir de göbek deliğine kadar açmak :)
11 Yorumla- +1 yıl
Dar gömleğe katılıyorum da, öteki göbek deliğine kadar olmazsa sorun değil bence ya :D
+1 yılNe kadar çok kızla çıktıysam o kadar marifet anlayışı 🙄
31 Yorumla
+1 yılKas yapıp bununla poz çekilip durmak orasını burasını açıyorlar acayip itici
31 Yorumla- +1 yıl
Kadinlari daha fazla aciyor yalniz
Ciddi poz vereceğim diye çene kasını geliştiren tipler. takım giyip semt bizim pozları neyse sakinim bu kadar yeter 😏
10 Yorumla
+1 yılGöğsü kıllı olmasina rağmen açmaları.
Artis artis konuşmaları.
Ve her kıza yavşmaları çok itici.10 YorumlaKosa ve dar paçalı pantolon, çorapsız ayakkabı, ucuz güneş gözlüğü. Ağzını yaydıra yaydıra gay gibi konuşmalar diyebilirim.
10 YorumlaTayt gibi dar ve özellikle bilek pantolon giyen erkekler net vurduruyordur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Takım elbisenin altına çorapsız ayakkabı giymeleri hiç karizmatik değil 😎
10 Yorumla
+1 yılArabada çekilen storyler. Uzun yol çek 200 basıyorum 🤧
10 YorumlaDapdar gömlek ve kısa pantolon 🤢Sigara içmek, Araba ya da motor storyleri atmak...
10 Yorumla
+1 yılAraba ile resimler. Silahla resimler. Nicelikleri ile öne çıkma çalışmaları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa dar pantolonda asiri haklisin asiri dar iğrenç ve bana göre de gömleklerini neredeyse önü full açık olarak giymek ilikleme daha iyi kwjeksk iğrenç duruyor bana göre
10 YorumlaTesbih! Yolda gereksiz yere tesbih sallayarak gezenler, hiç karizmatik değiller!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMurat 131 ile yanlaması ve kızların yanından geçerken egzoz sesi çıkartması.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fitness ile uğraşanların kış günü aynı şu resimdeki gözlüğü takıp Starbucksda tişört ile oturanları.
10 Yorumla
+1 yılArabada açıp son ses müzik açıp karı kız düşürmeye çalışıp gezmeleri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. dar pantalon, hatta tayt gibi pantalon giyiyor yahu bazıları.. kısa paça, çorapsız ayakkabı, yakası açık beyaz gömlek..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızların yorumlarını okudumda aslında itici olduğunu söyledikleri erkek tiplerinin peşinde koşmaları dürüst değilsiniz kızlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılDar pantolon giyenlerin niyeti belli aslında. Duymuşlar kızların nerelere dikkat ettiklerini olmayan şeyi büyük gösterme çabaları
10 Yorumla
+1 yılGüzel fiziğe sahip olduğu için sürekli kaslarını baklavalarını paylaşmak.. Iyy kusucam gerçekten ne kadar yakışıklı olursa olsun vücudunu paylaşan ulu orta sergileyen erkekler beni tiksindiriyor
10 Yorumla
+1 yılHalen kalmıştır kesin.. Kirpi saçlar.
23 Yorumla- +1 yıl
Varlar varlar :D
- +1 yıl
Bi bitmedileeer
- +1 yıl
Hahahha :D
+1 yılGeniş omuz dar pantolon nargile arabayla hava atmak
32 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAltın zincir peki kızlar?
13 Yorumla- +1 yıl
Öteki soruma beklerim
- +1 yıl
Çok sorun var geleceğim
- +1 yıl
:)
+1 yılBilemiyorum kadınlar soyleyin hadi
11 Yorumla- +1 yıl
Öteki soruma beklerim o zaman :D
+1 yılYazın kovboy çizmesi giymek
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yıldar pantolon giyiyorum. şortum çok kısa ve dar. oh bunu karizmatik olmak için yapmıyorum zaten sevdiğim içinş yapıyorum kimse umurumda değil.
bir madde de ben ekleyeyim:
geleneksel olmaları, iyi bir ail çocuğu olmaları, alkolsüz sigarasız yaşamaları.
milk drinker oluyorlar00 YorumlaKıskanması karizmalı gösterir adamı aşırı güvensizlik bnce itici
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Arabada yüksek sesle müzik açıp araca aşırı gaz vermek bence.
10 YorumlaKarizmatik olmaya calisirken ki yaptiklari davranislarin hicbiri karizmatik degil
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle dar pantolonlar kabul eden erkekler size yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılAşırı dar pantolon katılıyorumm
30 Yorumla
+1 yılKasıntı kasıntı yürümek dalga gecmeden duramiyorum
30 YorumlaKesinlikle kesinlikle kesinlikle tesbih. Büyük harfle yazıyorum, TESBİH.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArabanın kaputuna yaslanıp çektikleri fotoğraf🙄
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDar pantolon ikide bir araba resmi iğrenç.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Dar pantelon severim. Aşırı dar pantelon hiç sevmem. Tayt gibi şeyler hiç hoşuma gitmez. Her şey tadında güzel oluyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne