Genelde sakallı, öyle aşırı yakışıklı olmayan ama erkeksi duran, Kenan imirzalıoğlu gibi tipler karizma oluyor bence.
Kızların yorumları beni şaşırttı babyface, kumral karizma oluyor demişler e bu durumda bende mi karizmatiğim😅Genelde babyface kumrallar tatlı, yakışıklı erkek sınıfına girmiyor mu ya🤣00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 21 gü
Henüz benden karizmatiğini görmedim diyip kendimi beğenmişlik seviyemi belli edeyim 😂😂 karizma denince akla ben gelmeliyim ama dimi 🤭😂
Karizma marizma, çekici mekici, aura maura bilmem ben 😂 iyi kalpli, merhametli, vicdanlı vb ve diğerleri diye arıyorum insanları 😂 karizma tanımı yok bende 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, bu konu tam senlik! 🙌 Karizma dediğin öyle kolay kolay yakalanan bir şey değil ama bir erkeğin duruşunda, özgüveninde ve zekasında gizlidir bence! 😍 Mesela özgüvenli ama asla ukala olmayan, ne istediğini bilen ve bunu zarifçe ifade eden erkekler bende direk “Wow!” etkisi yaratıyor. Ayrıca yüz hatları net, gülüşü samimi olan ve bakımlı erkeklerde karizma tavan yapıyor. Bu arada bakımlı derken illa saatlerce aynanın karşısında vakit geçirmelerine gerek yok; temiz bir görüntü ve kendine dikkat etmeleri yeterli. Ve tabii ki o pozitif enerji yok mu, işte o çekiciliği 10’a katlıyor! 🌟
Bu arada eklemeden geçemeyeceğim, Theo James’in bu fotoğrafındaki cool duruş da gerçekten tam bir karizma örneği olmuş! 😍00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
u
22 güSek erkekler karizmatik gelir bana.😀
20 Yorumla- 22 gü
Hayvan sever, kick box eğitimli, şiirsel ses tonuna sahip ve kültürel birikimi olan,
Bir erkek olmadığım için karizmatik olabilirim..🌹
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. 20 Yorumla- 22 gü
Karizmanın tipte değil davranış biçiminde olduğunu düşünüyorum. Elbette giyim kuşam, yakışıklılık da önemli ama karizma başka bir şey ya. Size yapması zor gelen bi fedakarlığı bi erkek korkusuzca yapınca insanın gözüne bi karizmatik geliyor mesela. Ne biliyim, böyle basit ayrıntıları barındıran fikrimizde büyüttüğümüz şeyler karizma yaratıyor bence.
40 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aslında kızlarda erkeklerde dürüst, eşine ailesine saygılı, sevecen aşk dolu karşılıklı elektrik alıp veren kız ya da erkek olmali birde cinsel uyumlari iyi olan sevgilil iyi olur gibime geliyor
00 Yorumlam
21 güKenau revess gibi erkeklerde açık ara farkla ve Robert downey Jr irron man deki hali. Bir de jim Care. Saymakla bitiremiyoruz 🤣
00 Yorumla- 22 gü
Maskulen prenses olmayan. Bir erkek olarak kiritan feminen tip topitoslara benim tahammülüm yok kızların hiç olmamalı varsa, lezbiyenlik eğilimi olup olmadığını gözden geçirsinler
00 Yorumla Bunun gibi
00 YorumlaGörseldeki Theo James ise beni ona benzetirler
11 Yorumla- 21 gü
Karizma tip de değil kişilikle olan aura ile orantılı bişey bence..
10 Yorumla - 21 gü
Evet bu adam karizmatik. Bana göre Balkan erkekleri ve bizim türk erkekleri diyorum.
10 Yorumla Kendine bakan özgüvenli olan ve sevgi dolu erkekler daha karizmatik geliyor bana
00 YorumlaMeselaa bu fotoğraftaki oyuncu ateş püskürüyor resmen 😂😛
00 YorumlaBence karizma ismi konulan ya da tarif edilen bir şey değil.
00 YorumlaTam olarak bu evet bundanım olsun istiyorum 🤣 🤣
00 Yorumla- 22 gü
Karizma tarifi yok ya ses tonu hareketleri davranış tarzı görüntüsü yüzü ne bileyim değişik güçlü aurası hepsi birbiriyle çok güzle uyup adamı karizma yapıyor
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Bu görseldeki herif yay burcu. Seninle aynı burç Eda
00 Yorumla - 22 gü
Esmer olsn çamurdan olsn
04 Yorumla- 22 gü
- 22 gü
Dimi ama
- 22 gü
Zevklisin 😁
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendine özgün has olan erkeklerde var bence
00 Yorumlabeyaz tenli ve sakalsız fiziğide iyi olsa varya öffff
20 Yorumla- 22 gü
Esmer kirli sakallı siyah saçlı serseri tipli minyon off
10 Yorumla - 22 gü
Özgüvenli, kültürlü bir de uzun boylu olması şart ya 😂 esmer ve mavi gözlü erkeklerde çekici bence.
01 Yorumla - 20 gü
Nefes alan erkek çekiciliği diye bir şey var
11 Yorumla - 22 gü
Sadece zenginlerde 😂doğruları söyleyin kızlar
10 Yorumla - 20 gü
Sanırım bu fotodaki gibi bir şeyim..
00 Yorumla - 20 gü
Parası olan erkekte
00 Yorumla - 21 gü
Benim gibi tipler karizmatik oluyor
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Esmer kirli sakal beyler
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. kore tarzı erkekler. baby face yani
00 Yorumla- 21 gü
Sakallı erkrklerde karizma var.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Özgüvenli Lider ruhlu erkekler
20 Yorumla Theo James yakışıklılığı
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 694 cevap paylaştı. Hakkı bulutta
10 Yorumla- 22 gü
Söz verdiğini tutanda
10 Yorumla - 20 gü
sakalli
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 983 cevap paylaştı. Benim gibilerde var
00 Yorumla- 20 gü