Gözlerim yasli kalbim puslu ahhh cakmak cakmak bakışlı gülüşünde gittiğim dediğiniz kim var ise o karizmatiktir.

Hayır.
Karizmatiklik başkadır, yakışıklılık başka ama şu da var ki bu 2 kavramda görecelidir.
Karizma, giydiğini yakıştırma, hal, tavır ve davranışların etkileyici olmasıdır, bir ağırlığının olmasıdır ama yakışıklılık kavramı kişinin yüz yapısının vb fiziksel özelliklerinin iyi olmasıdır.
Karizma ile yakışıklılık arasında cidden fark var. Bir adamın öyle bir duruşu ve bakışı olur ki isterse kendisinden daha yakışıklısı olsun etrafta, bütün dikkatleri üstüne çeker.
Anlatamam belki tamamen bu durumun nedenini ama gösterebilirim:
Ilk görseldeki kesinlikle yakışıklı ama alt görsel fazlasıyla karizmatik.
Hayır yakışıklılık çok ayrı bir şey karizmatik olmak çok ayrı bir şey sempatik olmak ayrı bir şey çekici olmak ayrı bir şey her karizmatik erkek yakışıklı değildir bazen mesela çirkin olur ama yinede karizmadır çünkü albenisi vardır
Katılıyorum. benim yakışıklı olduğumu soyluyorlar fakat karizmam ve çekiciliğim olmadığı için kızların ilgisini çekemiyorum gibi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence karizma olmanın birinci kuralı beyaz gömlek biçilmiş kaftan gibi yakisicak giyene
Hayir
Değildir
Karizma başka bir olay ya :D
Bence yakışıkılık ve karizma farklı şeyler. Her yakışıklı karizma değildir, her karizmada yakışıklı değildir. İkisi bir arada bulunuyorsa bilgisayar oyunlarındaki gibi hileli karaktere dönüşür. Kadın erkek farketmez herkesten daha fazla saygı ve teveccüh görür.
Yakışıklılik ve karizma ayrı bir şey. Simdi ikisini de detaylı anlatırdım ama kendimi övmeyi sevmiyorum 😂😂
İkisi farklı şeyler diye düşünüyorum. Yakışıklılık Allah vergisi bir şey. Karizma biraz daha yaratılan imaj gibi duruyor. Giysi olur fit bir vücut. Mesleki başarı da karizma yaratabilir.
Güzel konuşursan cümleleri yerli, yerinde giyiminle falan karizma olursun. Yakışıklılık o kadar'da önemli değil
Hayır değildir, Yakışıklı henry cavill gibi karizmatikte Justin Timberlake gibi
Her karizma erkek yakışıklı değildir ama aurasi yüksektir
Her karizma erkek yakışıklıdır ancak her yakışıklı karizma olamaz
Ben bilmiyorum beni de aydınlatın :D
Karizmayla yakışıklılık çok farklı şeyler allaha şükür ikisine de sahip değilm
Her karizmatik erkek yakışıklı olmaz
İkisi farklı şeyler bana göre.
Herkes algıya göre çekici olabilir ama ben asla...
sakalsız erkek karizma olamaz
Erkeğin yakısıklısı olmaz delikanlısı olur
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş