Bence olunmaz bir yere buluşmaya gidileceği zaman toplu taşıma mı kullanayım. Arabası da temiz ve güzel olmalı 2015 model ve üstü ideal bence Kimse kızmasın bu da benim kriterim hatta çoğunluğun kriteri Bence arabası olan erkek 3 adım önde, iyi arabası olan erkek 10 adım önde
Yeminle insanı sevgiden, ilişkiden soğutuyorsunuz siz paragöz kadınlar. Sevginin masumluğuna inanasımız gelmiyor. Her şeyde bir çıkar ilişkisi arıyoruz, kuşkuyla bakıyoruz.
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkesin kriteri var. Siz nasıl bakımlı kız istiyorsunuz ( BAKIM İÇİN PARA HARCANIYOR) ben de kendi kriterimi söyledim ama zaten toplum böyle :D Etrafına bak kızların çoğu arabası olan erkeklerle. Benim gibi dürüstünü bulamazsın. Mıymıntı kızlar yok yok der ama arabası olan erkeğe gider ben açık açık söylüyorum netim ben
Kusura bakma da bakım için harcadığın para kaç bin ₺ ? 10 tane kızı çevirsem 2 tanesi anca bakım yapıyor diğerleri de makyaj yapmayı bakım yapmak zannediyor...
turk kadini hepsi boyle degil. benim konustugim kiz cafeye bile gitmeyiz diyodu bana instadan. yuz yuze gorustugumuz zaman gitmeyiz dedi dm den. gozu tok
Herkesin kriteri vardır. Erkekler kalçalı kız ister. Ben okumuş ve arabası olan erkek istiyorum. Onunla başbaşa olmak vs. Diyelim olmadı zaten ilerleyen zamanlarda ben araba alacağım, Erkek arkadaşımı ben alırım. Topluma ters biriyim ben
Erkekler de var ama, erkekler var degil yani istisna onlar. Erkekler genelde nefes alsın yeter modunda geziyorlar bir kriterlrrinin olacağını sanmıyorum..
@BillGaste yooo, benim cok arkadasim nefes alsin yeter degil, senin cevrendeki erkekler oyle galiba. sisman, ya da cirkin kiza yazacak kadar yoklukta degil benim arkadaslarim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Trolsün di mi kanka lyeamcylaemcylaec
ben savaş uçağı olmayan erkekle olmam,
ya da nükleer denizaltısı olmayan erkekle falan filan elmacklküttüs
Çevrene bir bakar mısın? Kızların çoğu arabası olan erkekler ilişki yaşar benimde bunu istemem gayet doğal
doğru canım aaa arabası olmayan erkekle sevgili mi olunur :) o devirler eskideydi :)
mesela sen çalışıp bir araba alsan manitanı gezdirsen olmaz mı?
Bu arabası olan erkeği iyi veya önde yapmıyor senin menfaatine uygun yapıyor çünkü sen kendini satıyorsun bir anlamda bedelse konfor.
ne kadarda maddiyata onem vermeyen aşk kadini birisin😂😂 bende bazi kizlarin bu tavrini anlamiyorum çok zoruma gidiyor
İyikide bana senin gibiler denk gelmiyor Allahın sevgili kuluyum 😊
Arabası olmayan kızla sevgili olmam
Ne güzel işte bu da sizin görüşünüz saygı duyarım
Her insan zenginle evlenecek diye kayde yok seven insan her türlü sever yeter ki doğru insan olsun
Yeminle insanı sevgiden, ilişkiden soğutuyorsunuz siz paragöz kadınlar.
Sevginin masumluğuna inanasımız gelmiyor. Her şeyde bir çıkar ilişkisi arıyoruz, kuşkuyla bakıyoruz.
Herkesin kriteri var. Siz nasıl bakımlı kız istiyorsunuz ( BAKIM İÇİN PARA HARCANIYOR) ben de kendi kriterimi söyledim ama zaten toplum böyle :D Etrafına bak kızların çoğu arabası olan erkeklerle. Benim gibi dürüstünü bulamazsın. Mıymıntı kızlar yok yok der ama arabası olan erkeğe gider ben açık açık söylüyorum netim ben
Kusura bakma da bakım için harcadığın para kaç bin ₺ ?
10 tane kızı çevirsem 2 tanesi anca bakım yapıyor diğerleri de makyaj yapmayı bakım yapmak zannediyor...
Dürüstlüğünüzle boş şans size
turk kadini hepsi boyle degil. benim konustugim kiz cafeye bile gitmeyiz diyodu bana instadan. yuz yuze gorustugumuz zaman gitmeyiz dedi dm den. gozu tok
Tamam mesut al hepsi senin olsun
yok knk almim.. cunku paraci ve statu meraklisi cogu. avrupali kadinlar oyle degil.
250 gram şeyiniz var diye sizi milyonluk arabalarımıza bindireceğimizi sanıyorsanız, doğru bildiniz buyrun efendim köpeğinizim ayaklarınızın...
rezil pislik. ulan ben okadar rusla yattim. ama senin gibi abazasini gormedim.. yuhhhh.
@mesut3536 kes sanane
İste dürüst bir kiz. Beğendim dürüstlüğünü..
Ben net insanım
Öyle olmak en dogrusu, diğer kızlar ayak yapıyor, öyle istemiyorum karakteri iyi olsun diyenler.
Herkesin kriteri vardır. Erkekler kalçalı kız ister. Ben okumuş ve arabası olan erkek istiyorum. Onunla başbaşa olmak vs. Diyelim olmadı zaten ilerleyen zamanlarda ben araba alacağım, Erkek arkadaşımı ben alırım. Topluma ters biriyim ben
Toplumda senin gibi düşünüyor aslında ters değilsin merak etme..
turk kizla olmaz o da. 😂😂😂😂 Arabasi olmayan kizla olmak istemeyen erkeklerde var
Erkekler de var ama, erkekler var degil yani istisna onlar. Erkekler genelde nefes alsın yeter modunda geziyorlar bir kriterlrrinin olacağını sanmıyorum..
@BillGaste yooo, benim cok arkadasim nefes alsin yeter degil, senin cevrendeki erkekler oyle galiba. sisman, ya da cirkin kiza yazacak kadar yoklukta degil benim arkadaslarim.
Senin arkadaslar istisna.
Peki sizin vasfınızı öğrenebilir miyiz?
Yoksa sadece para mııı? 🤑🤑
Arabası olan erkekte senin gibi kızları kucağından indirmez sadece arabasına biner yatağına girersin hayatına değil 😘
Kendisi araba alamayan kızla o zaman bizim ne işimiz olur. Ezik büzük insanlarla 😂
Arabam olsa evlensem (anca eşim oturur) onun harici hiçbir kadını oturtmam arabanın içine
Arabam yok hiç olmadı zaten sevgilim da hiç olmadı
Beyin yerine ne taşıyorsun