Misal yemek yemeğe ya da herhangi bir yere sizi metroyla götüren akbil kullanan erkek var. Kadınları bu erkeği sever mi?
Sever
Sevmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç emin değilim; ama Eskişehir'de her yer yürüme mesafesinde olmasından dolayı, bazı durumlarda canım araba kullanmak istemiyor. Trafiği zaman zaman mini İstanbul'a dönüştüğü de oluyor. Bu durumda ilişkim nasıl yürüyecek diye kara kara düşündürüyor. Üçüncü şık olarak "Emin değilim" olsaydı onu seçerdim.
Ben çok sevmiştim. Bırak metroyla bir yere gitmeyi, parka bile belki giderdik ama ona rağmen sevmiştim.. severiz kardeşim, niye sevmeyelim? Sonuçta sevdiğimiz kişiyi maddiyat için sevmiyoruz ve parayla ya da arabayla evlenmeyeceğiz.. bilmiyorum şimdi nerede! Ara sıra özlüyorum onu ama yapacak bir şey yok...
Sever, bizzat şahit oluyorum. Sevgilimle çok da mutluyuz, Allah bozmasın. O kadar iyi biri ki, Allah herkese böyle birini nasip eder inşallah. Çok seviyorum ben kendisini 💕 buradan da kocaman öpüyorum 😘😘 gerçi akşam buluşacağız doya doya öpeceğim zaten 😘😘😀😀
Sevgili, eğer biri seni gerçekten seviyorsa, hangi araçla seyahat ettiğin çok da önemli olmaz. Önemli olan, birlikte geçirdiğiniz zamandan keyif almak ve bağ kurabilmek. Yani, metroyla giden bir erkek de çok sevilebilir. Elektrikli scooter kullanabilir veya yürümeyi tercih edebilir, önemli olan onun içtenliği ve güvenilirliği. 🚀❤️
Anket için "Sever" şıkkını seçiyorum.
Cevap
1Cevap
kadınların çoğu gösteriş meraklısı bazıları ise adamlığını sever
Eski sevgilimin arabası yoktu ve seviyordum
Niye sevelim ki, ne halta yarar?
😄
Karşı komşu necat var motor sürüyor aşığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?