• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Arabalar

Kadınlar arabası olmayan erkeğe bakar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
315
Yapay Zekaya Sor

arabasız erkekle olur mu sizce?

Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TurkPars
    TurkPars Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Bir kadın ister sevgili olsun ister nişanlı olsun isterse evli olsun kadının her zaman b planı olacaktır bu böyle kimse kimseyi kandırmasın kadınlar asla b planı olmadan yaşayamam varlıklar hipergami gereği kadın her zaman üst statü bir erkeği ister en üstü bile olsa acaba bundan daha iyisi var mı diye kendine sorar. Onun için günümüzde genel olarak aşk ve sevgi den çok ilk öncelik olarak konfor gelir kadınlar için madem arabasız evsiz yapabiliyorsun gel benimle gecekonduda yaşa var mısın bunların hepsi hikaye kimse kimseyi kandırmasın sizin bu dediğiniz eski yıllara ait şuanki kadınların hipargamisi maalesef bu yönde haa sizin dediğiniz şekilde yok mu var ama kadının başka çaresi olmadığından kaynaklanır.. onun için her zaman şunu söylüyorum size alfa diker beta öder hadi eyvallah

2
    1 Yorumla
    • Kerem-Dağlı
      Kerem-Dağlı
      +1 yıl

👏👏👏👏👏 Yorum değil manifesto.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ByMusty007
    ByMusty007 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Valla Bu Siteden Bi Kızla Tanışmıştım Kız Araban Var Mı Sorusu Sormuştu Bende Yok Demiştim Bi Daha Selam Sabah Yok. Şunu Söyleyeyim Bakan Bakıyor Ama Buna Detay Veriyorsa Hiç Kimse Kusura Bakmasın Kendisinin Fiyatını Belirler Gözümde. Arabayla Mı Doğdun Yani. Tamam İhtiyaç Anlarım Vs Ama Daha Tam Anlamıyla Birbirimizi Tanımamış Vs İken :)

0
    0 Yorumla
  • Gülgibierkek
    Gülgibierkek Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

İnsanların %95 i para peşinde inkar etmeyelim parası araba evi olan erkek her zaman makuldur.. kadının doğası bu birine kendini yamamak.. diğer yandan ise arabada evde birer tabuta dönüşebilir anında örneklerini çok gördük.. bunun bilinciyle yasamak lazım...

0
    0 Yorumla
  • Alpagu19
    Alpagu19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Siz araba istiyorsunuz bende sizden şunu istiyorum iyi yemek yapabiliyor musunuz ikincisi kendini ne kadar geliştirdin okul okumak anlamında da değil karşındaki insana saygı anlamında :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

98

Cevap

111

Cevap

• FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 491 cevap paylaştı.

Bakan da vardır bakmayan da fark etmiyor

3
    0 Yorumla
  • Kerem-Dağlı
    Kerem-Dağlı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar, efendi erkeklerin içinde yakışıklı olanlara bir süre şans verip ayrılır. Parası olanlarla biraz daha uzun soluklu ilişki yaşar ama gider at hırsızı kılıklı, sahte kabadayı kenar mahalle denyolarıyla evlenir. Ondan sonra da şiddet mağduru olur.

Konu tartışmaya kapalıdır. Hiçbir kız ben öyle değilim edebiyatı yapmasin. Yüzde 90'ınız böyle tipler. Çünkü bir erkeğe cinsellik dışında sunabileceğiniz hiçbir değer olmadığı için vasıflı erkekler tarafından uzun süreli ilişkilerde tercih edilmiyorsunuz.

Boşuna martaval okumayın buralarda. Ne söylediğinizi de ne yaptığınızı da kimleri tercih ettiğinizi de çok iyi biliyoruz. Hadi eyvallah.

7
    0 Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Arabası olan sevgiliniz yokken evden çıkmıyor muydunuz? Her yere tahtırevan ile gidiyormuşsunuz da arabası olmayan biriyle sevgili olunca otobüse düşmüşsünüz gibi tavırlara gerek yok. Erkekler bizim hayatımızı daha konforlu hale getirmek için kullandığımız araçlar değiller, bu bakış açısı çok çirkin.

24
    4 Yorumla
    • HerŞeyOlası
      HerŞeyOlası
      +1 yıl

Harika

Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

👏👏👏👏👏

Yorumla
    • ProofStriker06
      ProofStriker06
      +1 yıl

Cansın sen 😊

Yorumla
    • Spartakus38
      Spartakus38
      +1 yıl

Helal

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Benim arabam yok.. Gecen gun bır yerde okudum Turkıye de en dusuk sıfır arac 800 bın lıra olmus bu gıdısle de zor almam.. . Ömrüm metrolarda, tramvayda, dolmusda, taksılerde gectı.. Hele o taksici denen eşkiyalara İstanbul da katlanmak buyuk mesele.

Arabası olan erkek ilişkilerde daha refah ettiriyor kadını. Bunu görmezden gelemem. Toplu ulasımda surunsun ıstemem.
    Saygı duyarım o sebepten lakin sadece arabası var dıye de bır erkekle cıkacak kadar basit kompleksteyse o insandan nefret ederim.

3
    0 Yorumla
  • künefeayran
    künefeayran Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bakar ama kadın olsaydım arabası olan adam da bana konforlu bir alan sunmuş olurdu. Evi kendinin olmasın, arabası olsun gene iyi derdim.

Çünkü kadınlar hergün sokağa çıktığında binbir düşünce içinde evlerine gidiyorlar. Sokak ortasında bir kadın öldürüldü, biz güya müslüman bir ülkeyiz, sokakları çok güvenilir hale getirmis o beğendiğimiz şeriat, müslüman zihniyet falan filan. Dinden kadını siyasetten dini çıkarırsan konuşacak bir şey kalmaz bu ülkede.

Arabayla evine gidebilen kadının kafası eminim ki çok rahattır. Bir de müzik açarsın dünyanın en mutlu kadını olur eminim ki.

İlla arabaya bakar demiyorum ama araba da bir rahatlıktır. Bence her erkek krediyle falan filan mutlaka bir araba almaya uğraşmali altına.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadınların baktığı şey ne kadar domuzsun ona bakar... Bir kadını peçete gibi kullanabiliyorsan kenara atıp ikinci karıya geçen adama köle olurlar... Kocasına 69 yapmayan kadın bu tip için beynini baltayla yarıp gir çık yapmasına müsade eder 😯 Böledir kadınlar. En acı vericek kişiye taparlar... İyi bir insansan 30 yaşından sonra gözlerine gözükürsün ama öncesin de Bipolar ve ne kadar şizofren varsa onlardan döl toplar sana muhafazakar olan karı kötü-dünyayı umursamayan tehlikeli birine ruhunu bedenini tamamen adar... Kıyma makinasına girer... gir ulan dese 😛

O yüzden hapiste yatan amcamın 10 tane deli divane olan börek getiren saplantılı aşığı var. Aynı yaşta normal ve iyi birinin 1 ya da 2 onlarda ciddi ciddi diyip duran süprüntülerle zaman öldürür 😊

4
    1 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

👏👏👏👏👏 Kadınlar, alfalar için kendi kurallarını yıkar. Betalar içinse kurallar koyar. (ROLLO TOMASSİ)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben erkek olasam bana araban var mı diye soran kadına senin araban var mı diye sorarım, evin var mı diyen kadına senin evin var mı diye sorarım... Erkekler kadının özel şoförü veya finansmanı değil ve olmak zorunda da değildir. Bana bir kadın altımdaki araba için, cebimdeki para için bakacaksa hadi oradan der yol veririm.

10
    4 Yorumla
    • popkekamalimonlu
      popkekamalimonlu
      +1 yıl

Kral a. k👑

Yorumla
    • Cuyar98
      Cuyar98
      +1 yıl

Tipsiz erkeğe bakar mısın peki? Tip önemli mi

Yorumla
    • sk0634
      sk0634
      +1 yıl

Ağzına sağlık sevmek böyle bir şey değil dimi :)

Yorumla
    • Ramço0606
      Ramço0606
      +1 yıl

Benimle arabam olmadığı için ayrılan kız vardı şimdi hala orada burada hazıra konup yaşıyor

Yorumla
  • gumuskasik
    gumuskasik Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

İstanbul gibi büyük bir şehirde arabasız yaşam konforu ve özgürlüğü çok düşürüyor. Bu yüzden de benim arabam var. Kadın ya da erkek fark etmez herkes kendi arabasına sahip olmayı ya da anlık araba kiralama uygulamaları falan da geliştiği için satın almadan da yaşanabilir.

2
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

Sen bu kafayla devam et.. ama bu yol ileride seni duvara toslatacak !

Erkeği parası ve arabasına göre seçen kadınlarla , kadını etine orasını burasını açmasına göre seçen erkekler eşleşiyorlar genelde bu ülkede
    ve hakettikleri sona varıyorlar.

Ahir zamanın sonuna doğru hızla gidiyoruz..

1
    0 Yorumla
  • Kůmsåliledenìz07 m
    Kůmsåliledenìz07 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Evi arabası işi bile olmayanı seven dokunamayan konuşamayan uzaktan bakan ayran budalası gibi bir dangalak tanıyorum ben arada aynada karşılaşıyorduk, adam bunun kıçına tekmeyi basmadan önce 😂 ama akıllı olun lan. Yapmayın yazık ömrünüzü beklemekle tüketirsiniz

1
    0 Yorumla
  • tugbisss4
    tugbisss4 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 93%
    +1 yıl

Bu soru sormayan bile para göz olduğunun belirtisi aşk arabaya eve giysiye bakmıyor
    Aşk içindeki sevgiye duyguya bakıyor sevgilimin ya da bir arkadaşımın arabası olsun olmasan hiçbir zaman gram umrumda olmadı benim için saygısı efendiliği önemliydi çok kişi tanıdım durumu olmayan hiçbir zaman yüzüne vurmadım genellikle parası ile övünmeyen düzgün insandir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya bence herkes dengine bakmalı. Ekonomik durumu çok iyi bir kadın çok iyi olmayan bir erkekle bence anlaşamaz. Ya da çok zengin bir adam çok varoş bir kadınla anlaşamaz. Her şeyin dengeli olanı makbul. Kendi adıma benim arabam var mesela. Napacam ben mi evinden alıp gezdircem adamı ya da ben arabayla gelcem o otobüsle mi? Yani anladın mı olmaz

3
    24 Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Yerine gelince eşitlik diyosunuz ama erkekler kadınlari evinden alıyo da siz niye almıyosunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Etekte giyer misin canım

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Eşitlim edebiyati yapmayin o zaman 80 bin alan parasi olmayan kiza da bakiyo ama 80 bin alan kız 40 50 bine bakmiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eşitlik anlayışın bu mu? Önce kelimelerin neleri kapsadığını öğren. Gerçek anlamıyla eşit olabilir mi kadın erkek iyi misin? Yaratılışı farklı bir kere kadın ve erkeğin. Beyninde problem yoksa çokta iyi anlıyorsun aslında hayatın hangi kısımları için bunu dediğimizi

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Bunu biliyorum ama siz işiniz gelen yere eşitlik işine gelmeyen şeye özgürlük diyosunuz bana söylesene o zaman bi kadının yapamayip erkegin yaptigi bir sey ayip be eliniz cebinize gitmez genelininiz böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak anlayabilir misin bilmiyorum ama yine de deneyeceğim. Yaratılış olarak insan ve erkek doğası diye bşey vardır. Bir kadınla yemeğe çıkmak istediğinde onu evinden alıp yemeğini ödeyip evine bırakman bir yeterlilik göstergesidir. Kadın bunları yapabilir ama erkeğe saygı duymaz. Kabile zamanlarında kadın hep en güçlü erkeği seçermiş. Bu bizim doğamızda var. Kadın yapısı gereği fedakardır. Zaten ilişki içinde kendinden olanı erkeğine verir. Karaktere girersen kadınla sadece yatmak için para yediren de bir sürü erkek var. Bakış açın çok kıt geniş bakmayı öğrenmelisin bence.

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Bence sen geniş bakmayı öğren kabile zamanında değiliz erkek evden alsin erkek yemek ısmarlasin tabii başlarda olur hatta çogunuda biz yapariz ama 10 kere biz yapiyosak kadin 1 2 defa yapiyo
      Evlenmeden erkege soruyolar oglum evin araban var mi maasin ne kadar kıza gelince ben sana gül gibi kız verdim bu ne aq

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle olacak tabi. Bu doğal bsey. Yumurtanın sperme gittiğini gördün mü? Sen kişisel yorum yapıyorsun bak ona da cevap vereyim. Sen her yemeğe götürdüğünde ödeyeceksin bu yazılı olmayan bir kanundur. Ama senin ekonomik durumuna göre senin üstüne yük olmamayı da kadın gözetecek. Mesela ayda on kere dışarda yiyorsanız on kere de evde yemek hazırlayabilir sana gibi. Ama sen mekanda kadına ödetiyorsan senden Bi nane cacık olmaz. Etek giymen lazım gibi. Anladın mı ne demek istediğimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sürekli yozlaşmadan bahsediyorsun. Adamda yatabilmek için kadının her şeyini ödüyor kadında ödensin diye bacak açıyor. Benim gibi insanlar bu tarz ilişkiler kurmak istemezler zaten. Bu danışıklı dövüş ve içi boş bir ilişki şekli. Mutluluk getirmeyecek iki tarafa da. Bunlar birbirleriyle olsunlar banane. Bu örnekler üzerinden gelmiş bana konuşuyorsun.

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Bırak ya erkek ödeyecekmis git öde hep ben mi ödeyecem zaten hep bize ödetirse anlayışsiz birisidir asıl ben istemem onu
      Sanki kadin yatmai istemiyo parayi arabayi görüncr bi taraflari ayri oynuyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En sevmediğim insan tipi ne biliyor musun anlatınca anlamayanlar. Ben sabaha kadar konuşsam anlamayacaksın. Kendini geliştir biraz sana tavsiyem. Saldırgan olmayı da bırak bu ne öfke? Gerek yok sal sadece Bi soru. Fikrimiz uyuşmuyor tamam de devam et. Çalışmayı da bırak kadın sana bakar üzülme bu kadar

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Ben dedigini anladim merak etme. Ama sen anlamamissin belli. Ben kadi bana baksin demedin onun da çorbada tuzu olsun gerekirse hep ben de alirim ama onun da durumu iyi parasi varsa o da bir seyler alsin ödesin her seyi bizden beklemesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya o öyle olacak zaten evde yemek hazırlasın yazmışım. Te yarabbiii. Okumuyor musun yazdıklarımı?

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Erkekte yemek hazirlayacak yeri geldigin kadin da ödeyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak kendimden örnek vereyim. Erkek arkadaşım beni yemeğe götürür tatlıya götürür alışveriş yapar elimi cebime attırmaz. Çok mu zengin hayır ama beni koruyacağını ihtiyaçlarımı karşılayacak güçte olduğunu bana hep hissettirir. Bende onun mesela eksiklerini bilirim gidip alırım hediye ederim. Sürekli dışarı çıkalım demem evde de etkinlik yaparım. Mesela rakı yapalım dedim. Mekana gitsek çok masraf yapacaktı dedim evde yapalım. Mezeleri ben hazırladım içkiyi o getirdi gibi anladın mı ama mekanda bana ödetse arabayla ben onu alsam o zaman ona saygı duymam ki mesele para değil burada yanında kadın olabileceğim bir adam isterim ben yanımda

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

En azindan bunu bazen yap emin ol kendini özel hissetcek mutlu hissetcek mesele güç para degil insan ilgi görünce mutlu oluyo
      Senin şu an sevgilin var galiba peki daha önce baska sevgilin olduysa hic kıyasliyo musun ikisini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kıyaslamak değilde eskiden yaptığın yanlışları görüyorsun. Daha sağlıklı iletişim kuruyorsun falan. Mesele zaten para değil kimse eşek değil bu devirde para saçsın. O da zaten onu sevdiğim için doğru Bi insan olduğum için emek harcıyor bana. Karşıklı Bi durum bu yani.

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Peki sevgilinden önce başka erkekle hiç yakinlastin mi o biliyo mu geçmisini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yobaz bir zihniyetle yaklaşıyorsa bir erkek benim hayatımda olamaz. Dürüstlük ilişkinin belki en önemli taşıdır. O olmadan bina olmaz. O yüzden dürüst davranırım her zaman zaten öyle biriyim. Ama bana gerici yargılayıcı aşağılayıcı vs dille ileri geri konuşup art niyetli geçmişimi sorarsa geri bas derim yani benimle konuşmayı bile haketmez öyle Bi adam.

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Insan illaki gecmisi bilmek ister kimisi 1 kimisi10 kisiyle yatiyo bunu gericilikle alakasi bilmek ister belki kendisi yapmamıstir kendisi gibi birini ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak bir ve ya on farketmez anlatmaya çalıştığım şeyi anla, bir erkek bir kadına bacak arasından bakıyorsa ve ona göre davranacaksa benim gözümde boş Bi insandır. Olgun değildir benim hayatımı paylaşabileceğim bir adam değildir. Kadına eşya gibi bakan zihniyeti cahil görüyorum ben. Söylediğin diğer şeyde kusura bakma ama bu devirde insanların duruşu çizgisi bellidir sadece ınsta sayfasına bakıp bile Bi çok şeyi anlıyorsun. Bir hafız kulüpten eş bakar mı? Gidip Şşş kadın kaç kişiyle yattın gibi Bi soru sormaya gerek yok bu çok itici.

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      +1 yıl

Şu sekilde sorsa ben daha önce kimseyle yakinlasmadim hayatimda olcak kisinin de kendim gibi olmasini istiyorum dese bu şekilde sorabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üslüp çok önemli her şeyden önemli. Her şeyin yeri zamanı vardır.

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      +1 yıl

@geribaksanbi 80 bin alan ne iş yapıyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Arabası Olmayan Erkeğe Bakmam Diyen Kadın... 3 Gün Sonra Burada "Alacağını Aldı Tekmeyi Vurdu" Temalı Konuları Açma Lütfen. O Arabaya Binmek İsteyen Sırada Bir Sürü Kadın Var. Bu Arada Arabam Var, Araba Soranla Muhatap Olmak Kendime Saygısızlık...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Arabasız erkekle sevgili olmak mı evlenmek mi ne soruyorsun bilmiyorum ben sevgili tarzı şeylerden uzağım evlilik olarak varsayıyorum hayır maddi durumu kötü erkek tercihim değil. İstisna olsa da o istisnadır yani arabası evi yoksa çok iyi bir eğitimi olmalı o açığı kapatmış biri olmalı yoksa bunu çevreme açıklayamam kendim de rahatsız olurum.

1
    2 Yorumla
    • Gizemli_-Adam
      Gizemli_-Adam
      +1 yıl

Senin oturduğun ev kendi evin mi ve eğitim durumun/mesleğin nedir?

Yorumla
    • Gizemli_-Adam
      Gizemli_-Adam
      +1 yıl

Babanın evi kira ve geliriniz ortalamaysa bu beklentilerin abes. Sorarlar sana öyle bir erkek neden sana baksın özelliğin ne diye? Ancak oturduğunuz ev kendinize aitse ve iyi bir eğitime sahipsen bunları istemeye hakkın var.

Yorumla
  • theNitroZeuss
    theNitroZeuss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

İki durum var, eğer babandan otobüs parası alıp da araabsı olan erkeklere bakıyorsan acınacak haldesindir. Ve arabası var olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, eğer o arabanın içinde benimle seks yapmayacaksın hiç gelme.😉

2
    1 Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Yapmayacaksan*

Yorumla
  • Sezensezin
    Sezensezin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Arabadan ziyade kisilik karakter guzel ahlaktir cogu kizlar var arabaya malina mulkune onem verip kisiligini ahlakini es geciyor gerceklerle sonradan karsilasiyor o zamanda o arabaya binsen ya da sahip olsan en luks evde otursan ne farkediyor insan insan olmadiktan sonra allah saglik sihhat verdikten sonra calisilir araba alinir ama olmayan ahlakla kisilikle yasamak hergun olmek demektir

3
    1 Yorumla
    • renobayy
      renobayy
      +1 yıl

Vay ablam vay

Yorumla
  • Ahmetkocakk
    Ahmetkocakk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Araba filmli olursa sinema çekilir. Araba yoksa bodycilerin koluna girilir. Kadın bu zaten. Her zaman iyisiyle kendini gösterir. O yüzden erkeklere sesleniyorum. Kendinize yatırım yapın. Başlarına değil.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Ruhuma hitap etsin de ben otobüse de binerim gerekirse :) adamın arabası vardır ama ruhu karakteri eksiktir ne anladım ben.. Araba sonra da alınır ama karakter zor düzelir..

1
    0 Yorumla
  • eternity-a
    eternity-a Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı.

Bakar niye bakmasın. Hayır araba olunca daha mı yakışıklı geliyoruz gözünüze napcan lastiklerini mi yalican egzosunu mu opecen anteninden tutup gezcen mi napcan.

1
    8 Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Daha işe yarar geliyorsunuzdur

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Bilmem bana arabam için bakan hiç olmadı. Zaten onu anladığım anda yolunu veririm de o ayrı

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Bakan olmuştur da sizin ruhunuz duymamıştır

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Ben galericiyim öyle kızlara hava aticam diye de farklı arabalarla gitmiyorum nerde eski araba var onla gidiyorum. Doğan Broadway Toros. Kapıda Passat falan duruyor ama bakıyorum kız eve gidince de mesaj atıyor tamam diyorum bu arabaya takılmıyor.

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

1 kere görüşüp arabayı beğenmedim bir daha yazmıyım diyenler filmlerde olur. Bu bir süreçtir, hayatımı kolaylaştırıyor mu diye bir süre inceler ona göre karar verir ve çoğu zaman kendisi de böyle yaptığının farkında olmaz. Bu sadece o andan ibaret de değil geleceğe yönelik düşünenler de var. Hiç hoşlanmamıştır sadece araba içindir demiyorum ama tamamen karakteriniz için de olmuyor, birçok kadın için konfor çok önemli ve bunu kendi kendilerine sağlamak yerine erkeklere yıkıyorlar. İlginç olan kendileri de farkında olmuyor. Güya aşkından ölüp biten bir kadının samimiyetini erkek müşkül duruma düşene kadar anlamak imkansız.

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

İşte ben o tarz insanlara acıyorum. Sonra erkek aldattı oluyor iki sene sonra kucağında 2 tane bebek dolanıyor ondan sonra. Bana çok yanlış gelen bir tarz. Bilmiyorum illa ki öylesi de denk gelmiştir ama kullanıldığımı anladığım an ölsem de aşkından olmaz o iş. Onu demek istedim. Kadınların öyleleri var evet erkeğe yıkılan eden. Kimse demiyor ya birbirimize yardımcı olalım diye

Yorumla
    • Acılıkoala
      Acılıkoala
      +1 yıl

Tabii ki kullanıldığınız bir ilişkide bulunmayın, ben olsam ben de bulunmam sadece fark etmenin zor olduğunu söylemek istedim çünkü yapan kişi bile farkında değil sanıyorum ki bu bir içgüdü. Doğumdan itibaren erkekler kadınlara sahip çıkmalı, erkek para kazanmalı düşüncesi ile yetiştiriliyoruz. Erkeği iyi bir erkek yapan şeylerin bunlar olarak öğretildiği bir toplumda kadınlar da içgüdüsel olarak bunun en iyisini yapana yöneliyor. Ben buna karşıyım herkes kendi başına güçlü durması gerektiğini düşünerek büyümeli yoksa bu kadın erkek çatışmasının sonu gelmez.

Yorumla
    • eternity-a
      eternity-a
      +1 yıl

Seni ayakta alkışlıyorum. Helal olsun iste bu düşünceye bende karşıyım ya. Neden erkek bu düşünceyle yetişir. Kadın da güçlü olmalı ben şahsen benim ekonomik olarak elime bakan tabiri caizse öyle bir kadınla kesinlikle birliktelik istemiyorum.

Yorumla
  • Ramço0606
    Ramço0606 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Valla şimdikiler araba para meraklısı e... cort gibi hayat yaşayıp ilerde prenses gibi evlilik yapma peşindeler

2
    4 Yorumla
    • kkucukk35dk
      kkucukk35dk
      +1 yıl

Elinize, ağzınıza sağlık. 👏👏👏

Yorumla
    • Ramço0606
      Ramço0606
      +1 yıl

@kkucukk35dk gecen birine evlilik muhabbeti yaptım bana dik dik baktı bu tiplerle yürümez

Yorumla
    • kkucukk35dk
      kkucukk35dk
      +1 yıl

Kız mıydı?

Yorumla
    • Ramço0606
      Ramço0606
      +1 yıl

@kkucukk35dk kız tabi nolcakti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Peki arabası olmayan erkekle görüşmeyen kadını kullanılmadık peçete diye düşünen erkeğin kendininkini avutmasına ne demeli.😀kusura bakmasın da boşuna terkedilmemişssin araban olmadığı için değil…

2
    0 Yorumla
  • hiddenwords
    hiddenwords Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kısım kadınlar bakmıyor. Ama bakan kısmına da adaletsizlik yapamam. Onun için benim karşılaştığım kadınlar üzerinden değerlendirecek olursam %85 i arabam yok diye bakmadı 😄😄😄

0
    0 Yorumla
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Daha tıklamadan boş beleş gold digger bir kızın sorduğunu anladım bu soruyu. Hiçbir erkeği hak etmez böyle kızlar. Beni param için sevecek kız hiç sevmesin daha iyi

0
    1 Yorumla
    • Aydın_Genç
      Aydın_Genç
      +1 yıl

Fiziği güzel olmayan kız sevilir mi? ↗

Sana gıcıklık olsun diye bu konuyu açtım ben de

• Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben baktım 🤧🤧 hatta ekmeğin yanına soğan kırmaya diyen okeyim ama aşkımın vadesi çoraplarını yuvarlayıp odanın ortasına atana kadar. Sevdik mi deli seviyoruz da bir yere kadar 🤔🤔

0
    2 Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Kırmaya da okeyim ***

Yorumla
    • Takatukacııı
      Takatukacııı
      +1 yıl

Aynen öyle oluyor

Yorumla
  • Blackwordd
    Blackwordd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Hadi diyelim erkeğin arabası var sen ne sunuyorsun bu karşında ki insana neden hep erkeğin birşeyi olmak zorunda senin araban olsun sen erkeği gezdir

0
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    +1 yıl

Güç sadece korkakların ve zayıfların dostudur. Asıl önemli güç ise; akıldır, karakterdir, beyindir. Bu da çoğu kişi de olmadığı için önemlidir maddiyat

0
    0 Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Araba deyip genelleme. Lüks araç sahipleri 10 0 önde başlar. Sıradan araç sahiplerinin çok çabalaması gerekirken lüks araç sahiplerine kendileri adım atar

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Bakılır tabi ki hele genç delikanlı biriyse arabası olmaması gayet normal. Zor mu olur evet bu devirde arabasız zor

1
    0 Yorumla
  • Peri111
    Peri111 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Olur tabi neden olmasın bu düşünceden çıktın artık o olursa bu olur mu bu olursa o olur mu kafasındasınız

1
    5 Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Arabam yok diye sevdim kadın teklifimi reddetti hanımefendi

Yorumla
    • Peri111
      Peri111
      +1 yıl

Mal olduğu için

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Kim benmi omu mal

Yorumla
    • Peri111
      Peri111
      +1 yıl

Kız tabi

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

Anladım ama şu zamanda kadınların büyük bir kısmı ev araba aylık gelire bakıyor 43 yaşında adam 30 yaşında kadınla evli adam akademisyen doçent 😈🤢

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl
    Arabalar konusunda 317 cevap paylaştı.

Bende audi a6 var. Arabaya bakana da ben bakmıyorum. Arabadan illa ki ineceksin, sohbet edeceksin... Bunu araba sağlamıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu tip şeylerin geneline şu soruyu sormak istiyorum. Madem ki para her şey maddiyat O olunca kadın senin kulun köpeğin seni deliler gibi sevecek Neden o zaman zengin adam sömürülüpte Arka planda serseri ile yatıp kalkan kadınlar oluyor?

1
    4 Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Çekici olanlarla sevişirler sonra zenginin parasını yemek için evlenirler bu kadar basit.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@theNitroZeuss zaten öyle knk o yüzden soruyorum Şimdi bir (ARZU) parametresi vardır. Bide onun dışında kalan Arzu çekim hissetmene sebep olan işte aşk dediğimiz hoşlanma dediğimiz şeye karşılık geliyor ya Bunu sağlayan şey para olmamasına rağmen bu gayri resmi Eskortlar sanki bunu kadın paralı erkeğe arzu duyar şeklinde pazarlıyor. S, alak ve enayi hem cinsim de buna inanıyor. Cüzdan boşaltırsam benim diye gidip para harcayıp duruyor bende malum embesiller akıllansın diye soruyorum zaten bu soruyu Madem ki paraya arzu duyuyor O zaman neden bahsettiğim vakalar bu kadar fazla? Kodamanın yüzüne gülüp serseri ile vuruşuyor O,, pular

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Bu yüzden parası harcanacak erkek değil, arzu duyulacak erkek olunmalıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen öyle kardeşim.

Yorumla
  • Matmazel58
    Matmazel58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Biz kıcında donu olmayanlara bile bakmışız hey gidi heeeyy

2
    1 Yorumla
    • black_ww
      black_ww
      +1 yıl

aynen oyle

Yorumla
  • ebraristeben
    ebraristeben Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

ne alaka ya dgdlcösl kadınları obje erkekleri mal gibi görmeyi bırakın

2
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl

Yasa göre değişir genç bir erkeğin olmayabilir aman yaşıtlarimdan sanırım beklerim olmasını..

2
    1 Yorumla
    • Dlooy
      Dlooy
      +1 yıl

40 yaşına kadar alınması gerekiyor bence de

Yorumla
  • Bıktımmmmmm
    Bıktımmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Bunu kriter yapmadım hiç. Paraya bakan çok o ayrı tabi.

2
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler bakıyor da kadınlar neden bakmasın😂😂

2
    0 Yorumla
  • djvkskckz
    djvkskckz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Ne alaka anasını yiyim devir artık kredi devri isteyen adam kredi çeker arabasını alır taksidini öder şimdi alabilirim bi araba ama gerek duymuyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bu ne saçma soru ya arabayla mı oluyorsunuz siz, genelde bunu isteyen kadınların hiçbir şeyi olmuyor zaten. İlk önce kendiniz bir şeyler yapında sonra arabalı erkek isteyin. Sorunun cevabı da bakar evet bakarım.

0
    0 Yorumla
  • sk0634
    sk0634 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Arabası olana daha çok bakar. 2023 corsa var kızlar hayvan gibi bakıyor ona bile sıradan bir araba olmasına rağmen

0
    0 Yorumla
  • muratcannn45xxx
    muratcannn45xxx Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle kadınlar varki cevinde 1 liran olmasın istersen sana sımsıkı bağlanır yengeç burcu kadinlari genellikle

0
    0 Yorumla
  • verwindung
    verwindung Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

nasıl biraz daha komik olabiliriz uğruna sorulan bir soru daha, bugün de fazlaca komik olabildiniz, bence bu kadarı yetecektir

0
    0 Yorumla
  • TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Hmmm.

0
    0 Yorumla
  • Xhaxx
    Xhaxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    +1 yıl

Arabası olmasını tercih ederim. Ben de kendi arabamı çalışır kendim alırım. Erkeklerden asla medet ummam.

0
    0 Yorumla
  • yvz1903
    yvz1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Benimle arabam için mi olacak? olmasın daha iyi özellikle kendimi varoş gibi gösteririm. Kimsenin ödülü olamam.

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Bakar. Belki arabası yoktur ama özel uçağı vardır falan, ön yargılı olmayalım 😬

1
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Bakar.. ben bakıyorum yani araba alınabilir bir şey

1
    0 Yorumla
  • KilimciveKöroğlu
    KilimciveKöroğlu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Araba alsam kadınlara bakar mıyım ben. F80 e sokaktan geçen kızı bindirilmiş he 🤣

1
    1 Yorumla
    • KilimciveKöroğlu
      KilimciveKöroğlu
      +1 yıl

Bindiricem*

Yorumla
  • Aleynayım
    Aleynayım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Ya bunlar zamanla olan seyler arabasi yok diye şans vermeyelim mi yani sacma sapan seyler

1
    0 Yorumla
  • beyazkan33
    beyazkan33 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 75%
    +1 yıl

Para göz biri değilse arabası olmayan erkeğe de bakar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet maddiyat bir yerde önemli ama arabayla kaza yaparsın araba pert olur gider. sonra ne olacak sevgilisi arabasız kaldı diye terk mi edecek kadın? sağlığımızın bile garantisi yok. yarın araba çarpacak sandalyeye mahkum kalacağız belki bunu bilemeyiz. şahsen ben erkeğin yerinde olsam tüm mal varlığımı gizlerdim. arabam varsa bile bir süre otobüs kullanırdım. "manevi" sevgisinden emin olduktan sonra evim arabam vs var derdim

1
    0 Yorumla
  • Zsez_S
    Zsez_S Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Niye olmasın. Arabasıyla mı bağım olacak. Çok saçma

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Arabasız erkekle olmaz. Ben çıtayı düşük tuttum, sevsin yeter dedim ama olmuyormuş. Maddiyat önemli, seni gezdirmesi ve mutlu etmesi lazım.

2
    11 Yorumla
    • Luckystarrr
      Luckystarrr
      +1 yıl

Helal bacım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sağol aşko 🫶🏻

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

Gold diggerlar ortaya çıksın bakalım

Yorumla
    • Luckystarrr
      Luckystarrr
      +1 yıl

@UnforpeXx gold digger mı 🤣🤣 ama üzerine sadece 10 senelik bisikleti var ahshahaha

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

Bu gold digger olduğu gerçeğini değiştirmez

Yorumla
    • Luckystarrr
      Luckystarrr
      +1 yıl

@UnforpeXx aynen kankaaa kızlar paralarınızı yiyecek hep. Sevgili yapmayın birbirinizi... ahahshshhshshshshs

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

Sen çok kudurmussun bakıyorum

Yorumla
    • Luckystarrr
      Luckystarrr
      +1 yıl

@UnforpeXx offf hem de nasıl

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

İyi yanıma gelde rahatla 😂😂😘

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Araba ile Gold diggerın ne alakası var lan g. erizekalı lüks şatafat mı dedik altı üstü araba dedik bir Dacia alamayacak kadar paran yoksa sen kendine erkeğim deme zaten

Yorumla
    • UnforpeXx
      UnforpeXx
      +1 yıl

Gold digger demek şatafatlı lüks demek değil zaten amaaaan kim ne anlatıyorum IQ less

Yorumla
  • 35-ÇILGIN-ADAM-35
    35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın ama bakmazlar benim gibi arabası varsa da başa bela olurlar

0
    0 Yorumla
  • SeyyahFb34
    SeyyahFb34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Arabası ve evi olmayan erkek boş erkek kadinlar a göre

0
    0 Yorumla
  • nuttin_but_human
    nuttin_but_human Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

Arabasız erkek m*emesiz kıza benzer sizce olursa bizce de olur :)

0
    0 Yorumla
  • Üy3ißmin3g3r3kyoK
    Üy3ißmin3g3r3kyoK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 83%
    +1 yıl

Arabası olmayana bakılır da karakteri olmayana bakılmaz.

0
    0 Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Abimin arabası yok abime bakmışlar şaşırdım doğrusu

0
    0 Yorumla
  • TahinliEkmek
    TahinliEkmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Valla kimsenin arabasına kolay kolay binemem işimede gelir ama alışrım belki zamanla bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Arabayla gezmeyi bırakın kizlar kilo alıyoruz , çıkın yürüyüş yapın ne öyle zırt pırt araba her yere araba , benim eşim sürekli arabayla gitmek istiyor ben de mecbur, gına geldi

0
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 51%
    +1 yıl

Bakmaz, ne demiş atalarımız arabasız adam gereksiz adam 🙄🙄

0
    2 Yorumla
    • Mryty
      Mryty
      +1 yıl

Atalarımız mı demiş onu 😂

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      +1 yıl

@Mryty ya kim olacağdı 🙄

Yorumla
  • Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Kadınlar arabası olmayan erkeğe bakar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar arabası olmayan erkekleri ezik olarak mı görüyor? 58 cevap verildi
Araba süremeyen erkek erkek midir kadınların gözünde? 4 cevap verildi
Erkekler hiç kuaföre gitmeyen bir kadından etkilenir mi? 26 cevap verildi
Arabası olmayan erkeklerin kadınlardan yana hiç mi şansı yok? 24 cevap verildi
Etek giyen kadına bakmayan erkek var mı? 22 cevap verildi
Arabası olmayan erkeklere bakış açınız nasıl? 57 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Göğüslerimde omuz ve kollarımda çatlaklar var rengi beyaz bu kötü mü erkekler için?
  • Kendi elimle yaptığım çikolatalı kek sizce nasıl olmuş, beğendiniz mi?
  • Sizce kadınlar kafada mı kuruyor yoksa hissediyor mu?
  • Boşandıktan sonra hisleriniz nasıl değişti, bu süreçte en çok ne zorladı ve ne rahatlattı?
  • İyi geceler arkadaşlar bişe sormak istiyorumda sizin unutkanlık seviyenizin üst sınırı nedir mesela🤦‍♀️😅 ?
  • Bu kıyafetlerden 2 tane seçer misiniz alıcamda?
  • Sizce huzuru bozan şey endişe mi fazla düşünmek mi?
  • Beddua edince karşı tarafa bildirim gitseydi iyi olmaz mıydı?
  • Kaç ciddi ilişkiniz oldu tahmin edeyim mi?
  • Senin için bir insanı gerçekten farklı ve değerli kılan, sıradan bir günde yaşadığın o küçük an neydi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨